香港長跑網  - 長跑長友

賽後投票=2014.11.2 香港綠色半馬拉松 / 10km

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

細則: 只供有報名參加跑手投票
    以10分為最高
    投完票後, 請登出個人評分及就比賽給予簡評或意見,各個細項可因應個人喜好增減
    eg: 總分8 (賽道設計8, 賽事安排8, 日期時間9, 紀念品7,收費6,氣氛9)

比賽後數日內開始投票後討論,按情況關閉.各項細則,可按情況更改
    投票結果及評論,只反映跑友意見,與本網立場無關

單選投票, 共有 16 人參與投票
    0.00% (0)
    0.00% (0)
    0.00% (0)
    0.00% (0)
    0.00% (0)
    25.00% (4)
    18.75% (3)
    43.75% (7)
    12.50% (2)
    0.00% (0)
    您所在的用戶組沒有投票權限

升級   28.85%

奮鬥
  • 簽到天數: 3 天

起步太趕落車放好個袋就開跑
    水站充足
    其他同上年一樣

升級   75.1%

奮鬥
  • 簽到天數: 283 天

係..太趕
    6:50 到達...去個廁所放埋行李...已經倒數起步...根本拉筋都無可能
    其實唔封路都無乜問題..
    因為中途都有大會車...綠色小巴...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 68 天

我跑得慢部份水站以冇水杯!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 926 天

搭大會巴士九龍塘 MTR 頭班巴士 610, 去到都 642,
    去埋厠所,取號碼布, 放低個袋行到一半斜路就開跑 >_<
    水站充足
    天氣好, 無陽光,
    大會話半馬 950 人,起步茚唔算太塞條路幾好跑,上落上落,
    紀念品亦多=完成牌,膠水袋,頭巾,筆,衫 加兩個半 kai 瓜。

最開心無乜操首次sub 2 成功。

Like: 5.0
    Like: 5
    勁呀 sub2  發表於 2014-11-2 17:02

升級   76.25%

該用戶從未簽到

條路應該唔夠半馬,我估今次會好多人批評塊號碼布,我跑左5k就甩左,要拎住跑,幫人執左3次....

手表show 20.65k, 手機 show 20.9km 見到快腳上烏蛟騰跌左布,無執番。 三月畢拉山都係呢隻貼既號碼布  詳情 回覆 發表於 2014-11-2 12:32

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 926 天

Rhys 發表於 2014-11-2 12:23
    條路應該唔夠半馬,我估今次會好多人批評塊號碼布,我跑左5k就甩左,要拎住跑,幫人執左3次.... ...

手表show 20.65k, 手機 show 20.9km
    見到快腳上烏蛟騰跌左布,無執番。
    三月畢拉山都係呢隻貼既號碼布

升級   34.4%

無聊
  • 簽到天數: 110 天

見往年比賽有人話水站唔夠杯,所以自己帶咗水。我跑得慢,果然回程時啲水站除咗冇杯,連水都無。。。
    同埋塊號碼布真係唔多掂

升級   51.33%

開心
  • 簽到天數: 56 天

大Sir, 報到。。。

賽道-好-8分, 賽事安排~Normal~7;日期~Good~9;  紀念品~Excel ~9 ; 收費用~Fair~8 ; 氣氛~Normal~6
    布條~唔掂~未到5k,已經甩咗。。星期一,要E-mail給大會,唔知會唔會,同我跟進成績??~~1分。
    服務態度~not bad~同義工閒聊了一會,竟送我(小牛Tee一件)~~私人分數~~9分

另請原諒和容許,談自已感覺"
    受傷3年,停跑3 年後,第一個半碼,能跑番。。。
    榮耀上天;感謝上帝!!!

升級   35.8%

奮鬥
  • 簽到天數: 59 天

號碼布頭1k己經甩左, 搞到成程都渣住跑.
    尖咀上shuttle去到埸地己經6:50, 仲要行一大段路先寄到行李, 勁趕.
    礼物多

升級   0%

該用戶從未簽到

水站, 路線, 紀念品都OK, 但號碼布真的不成, 大會一定要改善.

升級   75.1%

奮鬥
  • 簽到天數: 283 天

其實個號碼布概念上幾好
    我跑完都仲覺得幾黐..
    我件衫都濕透..
    我覺得最大問題係要臨起跑先搣膠貼..可能會好D
    又或者各人D 衫質料都唔同,所以真係傳統扣針最穩陣..