香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

Charson 兄,JUPAS 你揀左科未?

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

我係科大無玩過長跑, 個時係諗都未諗過我會跑長跑

長跑都係08渣打先開始, 今年同上年渣打都係玩10k

升級   0%

該用戶從未簽到

其實我在科大時只係讀書讀書讀書...
在科大工作時同事都係跑馬拉松..因為佢地睇少我... 我一時意氣開始0左跑步..
跑下停下... 上年十月才開始跑番...

升級   6.32%

該用戶從未簽到

me2
dun wanna stusy
Pure MAths is to difficult
curve sketching always does a wrong first d and second d
then
the graph is totally wrong!!!
><
UE is also difficult
Chem has so many things to memorize............................

升級   6.32%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-29 21:54 發表
其實我在科大時只係讀書讀書讀書...
在科大工作時同事都係跑馬拉松..因為佢地睇少我... 我一時意氣開始0左跑步..
跑下停下... 上年十月才開始跑番... " />" />

The same case happened when I was Form3

升級   3.33%

奮鬥
  • 簽到天數: 11 天

路過想問句, 大學ge運動場其他人可唔可以入去ga??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 khl0310 於 2009-1-30 02:41 發表
    路過想問句, 大學ge運動場其他人可唔可以入去ga??

科大果個好寬鬆..只要你唔借 locker..就咁走入去跑都可以既...
    但最好唔好啦..始終係人地既設施.. 唔預街外人來使用.. 如果街外人個個都來用令科大既人用唔到... 咁就唔係幾好...

(好似科大既圖書館咁..一到考試季節個個都入來溫書... 仲要在入面食野同埋講野... 搞到我果陣搵唔到位溫書 )

升級   30.67%

該用戶從未簽到

不過到考試前, 應該會check得嚴o的, 會check 學生証 ( 係n年前既制度)

升級   30.67%

該用戶從未簽到

不如攪個科大校友隊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 alfredfong 於 2009-1-30 11:37 發表
    不如攪個科大校友隊

呢個主意都唔錯丫...
    唔知長跑網之外... 仲有無其他地方搵到都玩長跑既科大人呢?

升級   30.67%

該用戶從未簽到

EE CTSE, 你的同事未係科大跑友

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-30 11:28 發表

科大果個好寬鬆..只要你唔借 locker..就咁走入去跑都可以既...
    但最好唔好啦..始終係人地既設施.. 唔預街外人來使用.. 如果街外人個個都來用令科大既人用唔到... 咁就唔係幾好...

(好似科大既圖書館咁..一到考 ...

係科大特別D, 基本上你去邊都無人理, 入library 唔使拍咭, 入barn 唔使拍咭, 去球場打波唔使拍咭...而ching 所講考試期間入library 要check 証係到前年都仲係咁 (我前年都有讀PT)
    講番當年我係科大個運動場見過鄭嘉穎係度跑步...

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-30 13:24 發表

呢個主意都唔錯丫...
    唔知長跑網之外... 仲有無其他地方搵到都玩長跑既科大人呢?

可能呢度都有D未蒲頭既科大跑手係度呢

升級   3.33%

奮鬥
  • 簽到天數: 11 天

我係想參觀下唔同地方ge運動場啫, 唔係真係會成日去ge~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-30 11:28 發表

對不起 ...... 科大 open day 當日我走左去運動場跑步試下個場正唔正 .........

(好似科大既圖書館咁..一到考試季節個個都入來溫書... 仲要在入面食野同埋講野... 搞到我果陣搵唔到位溫書) ...

對不起 ...... 今日我 ......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 alfredfong 於 2009-1-30 15:59 發表
    EE CTSE, 你的同事未係科大跑友

係丫... 我舊同事跑友都係科大畢業生

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-30 20:25 發表

對不起 ...... 科大 open day 當日我走左去運動場跑步試下個場正唔正 ......... hgjD103" />" />hj

對不起 ...... 今日我 ...... hgjD141" />" />hj hgjD092" />" />hj

我都明白科大環境好既
    車亞文咁乖.. 應該唔會破壞設施既....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-30 21:35 發表

我都明白科大環境好既
    車亞文咁乖.. 應該唔會破壞設施既....

嗯 ~~ 今日望住個海溫書好舒服 ~~
    ee ctse 讀科大時有沒有行過白水碗 ? 在科大隔離,一條偏僻的綑岸路段 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-30 23:59 發表

嗯 ~~ 今日望住個海溫書好舒服 ~~
    ee ctse 讀科大時有沒有行過白水碗 ? 在科大隔離,一條偏僻的綑岸路段 ~

我仲未行過丫...
    我當年只係一個讀書人..你問我拉巴有 d 咩野設施會熟 d....

升級   0%

該用戶從未簽到

話時話今日 library 好少人 ~ 所以可以揀個靚位坐 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

謎之聲: 白水碗係咩地方黎... 未聽過..... 未聽過  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-31 00:08 發表
    話時話今日 library 好少人 ~ 所以可以揀個靚位坐 ~~ hgjD115" />" />hj

sem 頭拉把邊會有人, 到四月尾五月頭想入去搵個位都難....