香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue

2009.2.1 馬鞍山盃8k長跑賽2009)(有新資料)(已有參賽編號

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

唉.... 話哂都伴我走過不少路呀麻.......
    應該都係nike, 因為我係nike死硬派, 尤其係波鞋

升級   100%

奮鬥

原帖由 ddong 於 2008-11-30 20:52 發表
    不過當日唔係香港

ctse, 一年都唔少賽事, 下次一定有機會join我地嫁

升級   30.33%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-11-30 21:48 發表

我都係nike fans 不過跑鞋曾經有過對air-max咁大把~
    跑衫, 褲及其他accessories就會多數都係nike的~

升級   0%

該用戶從未簽到

昨天慈善跑遇見runrunrun ctse, 她也有興趣玩隊際, 已pm她, 叫她過來留言, 如果再有ctse有興趣可以考慮4-5人組合, 另外把差不多時間的ctse組成一隊, 應該會更加fun fun fun

升級   100%

奮鬥

原帖由 obaanc 於 2008-12-1 08:29 發表
    昨天慈善跑遇見runrunrun ctse, 她也有興趣玩隊際, 已pm她, 叫她過來留言, 如果再有ctse有興趣可以考慮4-5人組合, 另外把差不多時間的ctse組成一隊, 應該會更加fun fun fun " />" />

有勞ctse幫手拉客....哈哈
    亦多謝保貴意見, 現正pm各成員收集民意.

升級   0%

該用戶從未簽到

唔知cookie97, schnix 及 昨天見面的yungyung ctse, 有無興趣玩吓呢 " />" />

這天有可能是長跑網ctse的party

升級   100%

奮鬥

ctse, 唔該哂, 等我pm佢地問一問先......

升級   100%

奮鬥

噢, nc ctse, 我發送pm到yungyung ctse果度, 但係"收件人不存在或存在重複", 可能yungyung ctse, 唔係用 "yungyung" 喎, 點呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-1 09:22 發表

running-sue ctse...
    收野丫..收 pm.....

升級   26.32%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-12-1 08:29 發表
    昨天慈善跑遇見runrunrun ctse, 她也有興趣玩隊際, 已pm她, 叫她過來留言, 如果再有ctse有興趣可以考慮4-5人組合, 另外把差不多時間的ctse組成一隊, 應該會更加fun fun fun " />" />" />" />

runrunrun ctse 好強! 她是不是剛在聯合國兒童基金會慈善跑拿獎?
    有她加盟簡直是如虎添翼

升級   100%

該用戶從未簽到

SUESUE CTSE:
    哎呀...sorry呀....我又忘記過$俾你啦....
    今日放工過...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

昨天見過妳,但沒機會跟妳談

組隊如果不夠位就先飛斧山雪花,
    再無位就再飛晒草Mill
    d街坊會自己約跑的.
    如確定叫我付款

Kin in Running

升級   100%

奮鬥

原帖由 shogikin 於 2008-12-1 11:39 發表

昨天見過妳,但沒機會跟妳談

組隊如果不夠位就先飛斧山雪花,
    再無位就再飛晒草Mill
    d街坊會自己約跑的.
    如確定叫我付款

Kin in Running

呀.......要飛ctse(s), no way.....
    如果多佐人, 我唸住重組, 整夠第4組, 一眾同樂,
    有興趣o既ctse們一個都不能少

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-11-30 21:48 發表

鞋我已移情別戀美津濃了,但如果有d賽程著咩咩牌子有野送的話,會睇睇家人有無
    還有已回覆你的PM...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 carcar 於 2008-11-30 10:46 發表

各位c tse 妳們好,

多謝妳們欣勤的歡迎,

及多謝sue ctse 為本人代勞send info.THX. THX.

我志在參與,因我平日跑步都是慢跑的。所以今次对我是一項挑戰。真失禮

但我很喜歡團體活動, ...

只計6個中最好成績4個總和...
    我跑得好慢,平日都係慢慢跑,參加左賽事才會練密D
    最緊要知在參與,未試組團,我諗一定好好玩

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-1 09:22 發表

running-sue ctse, 我有興趣join呀, 已經pm 左email address 比你啦

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

我玩隊際架!請預埋我!

但唔好對我期望高喎,我只是啱啱好彩攞到
    嗰細細獎,我的時間如果放在後生一個組別,
    跟本就唔入流!大把師姐高手比我快更多,
    不過志在一齊高興參與,我水準大上大落,
    差起上嚟慢得很驚人,唔好比壓力我呀!

是否pm我的個人資料作報名用?
    怎樣交報名費?

升級   0%

該用戶從未簽到

女子有4組人參加..好開心呀 !!!:023:

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrunrun 於 2008-12-2 14:18 發表
    我玩隊際架!請預埋我!

但唔好對我期望高喎,我只是啱啱好彩攞到
    嗰細細獎,我的時間如果放在後生一個組別,
    跟本就唔入流!大把師姐高手比我快更多,
    不過志在一齊高興 ...

runrunrun ctse.. 你 pm 你個 email 俾 running-sue ctse... 佢會 send 番 d information 俾你 gala~~

歡迎 ctse 加入....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-2 14:43 發表

runrunrun ctse.. 你 pm 你個 email 俾 running-sue ctse... 佢會 send 番 d information 俾你 gala~~

歡迎 ctse 加入....

ee  今星期4 你去梅子林特訓. 有機會見面喇....