香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

2009.2.1 馬鞍山盃8k長跑賽2009)(有新資料)(已有參賽編號

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-2 14:50 發表

cc, 你幾時學到咁......ee有傷在身都幫我地影相, 咁你都咋我型,
好, 答埋你先, 蛋糕一共六粒, 六種味 (朱古力/香蕉/香橙/雲呢拿/杏仁/檸檬), 你食得出哂嗎? 哈哈

死啦....我真係食唔出, 以為全部一樣味, 深色d果粒(應該係朱古力)我仲以為係焗濃左~
不過就真係好好味...冇上次果d咁甜, 啱使我口味, thanks sue ctse~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-2 15:24 發表

死啦....我真係食唔出, 以為全部一樣味, 深色d果粒(應該係朱古力)我仲以為係焗濃左~
不過就真係好好味...冇上次果d咁甜, 啱使我口味, thanks sue ctse~

慚愧 x 2

可能係我太肚餓同埋D蛋糕太好味所以好快咁食晒, 唔係太甜, 幾好~ 多謝sue ctse ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-2 14:50 發表

cc, 你幾時學到咁......ee有傷在身都幫我地影相, 咁你都咋我型,
好, 答埋你先, 蛋糕一共六粒, 六種味 (朱古力/香蕉/香橙/雲呢拿/杏仁/檸檬), 你食得出哂嗎? 哈哈

我食得出雲呢拿/杏仁/檸檬
杏仁的確幾香口....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

running -sue ctse....又跑得快,....d 蛋糕又咁好味....rtr08rytr
果d 蛋糕小弟仲未食晒呀,.....只係唔舍得食晒咋!!!!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-2 15:33 發表

我食得出雲呢拿/杏仁/檸檬 " />" />hkjhk
杏仁的確幾香口...." />" />

朱古力, 香蕉最好味
我尋日即時成包食晒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 2009-2-2 15:46 發表

running -sue ctse....又跑得快,....d 蛋糕又咁好味....rtr08rytr
果d 蛋糕小弟仲未食晒呀,.....只係唔舍得食晒咋!!!!

ching...sue ctse 既小蛋糕不含防腐制..要盡快食用丫... (你食唔晒我幫你一把丫...)

升級   26.32%

該用戶從未簽到

多謝sue ctse 的小禮物及小蛋糕

第一次見咁多ching/ctse,真是有點害羞!
不過昨日真是跑得好開心

登錄/註冊後可看大圖

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-2 12:40 發表
To : Qoo

不只祝賀各位攞獎
是妳有獎攞
恭喜恭喜

長跑長友女子c隊榮獲隊制獎季軍
長跑網女子C組 :
emi
ANSON
艾莉絲•韋
QOO
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3494&extr ...

嘩! 真架喎... 謝謝通知...

升級   26.32%

該用戶從未簽到

請問究竟是女子B組定女子C組得季軍 ??  

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

話明係手製冇油低糖小蛋糕, 冇防腐劑, 冇油, 低糖, 見你地咁鐘意, 我都老懷安慰囉

升級   100%

奮鬥

原帖由 emi 於 2009-2-2 17:03 發表
    請問究竟是女子B組定女子C組得季軍 ??   

應該係c組, 因為c組走剩兩位 (anson + 艾莉絲), 所以兩位b組隊員分享喜悅.
    其實尋日佢個成績好耐先出, 一出就宣佈睇唔到, 男子組又攪錯冠亞軍, 所以相片所見, 男子a企亞軍, 但其後證實為冠軍至真,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-2 17:05 發表
    話明係手製冇油低糖小蛋糕, 冇防腐劑, 冇油, 低糖, 見你地咁鐘意, 我都老懷安慰囉

而我就比較替你擔心,以後有咩賽事或約跑,而又有sue師姐出席,萬一你唔得閑整蛋糕仔,我驚成班網友到時食左你都有可能..

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   20.35%

該用戶從未簽到

我完全無念過系咩味!!
    一尾挂住食!
    好味就OK了!ha ha ~

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-2-2 17:11 發表

而我就比較替你擔心,以後有咩賽事或約跑,而又有sue師姐出席,萬一你唔得閑整蛋糕仔,我驚成班網友到時食左你都有可能..

咁我一係加強訓練跑快d , 一係去學潛水, 哈哈.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-2 23:49 發表

咁我一係加強訓練跑快d , 一係去學潛水hgjD103" />" />hj, 哈哈.

我諗你去鍊跑快D比較實用D啦~~到時見勢色不對,一語發足狂奔,相信冇幾個可以追到你啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2-2-2009 17:05 發表

走寶添...星期日早走無小蛋糕食....