香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

有冇人知美記依對新跑鞋價錢

升級   98.42%

該用戶從未簽到

有冇人知美記依對新跑鞋價錢

登錄/註冊後可看大圖
+1 0
上一篇︰跑馬地(馬場)下一篇︰乘車問題

升級   1.35%

該用戶從未簽到

RRPHK$590

升級   98.42%

該用戶從未簽到

價錢同idaten 一樣wor...有得唸......同長跑網衣好襯.....可成一套!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   66.4%

該用戶從未簽到

個底好似薄咗DD喎!怕唔怕?

升級   2.33%

該用戶從未簽到

我鍾意呢對多d ,隻色我好LIKE!!

登錄/註冊後可看大圖

升級   20%

該用戶從未簽到

原帖由 plastictreewah 於 2008-11-27 15:57 發表
我鍾意呢對多d ,隻色我好LIKE!!

登錄/註冊後可看大圖

嘩呢對我都好鍾意呀!!!! 日本國內限定?

升級   0%

該用戶從未簽到

I like both, but the first one match our uniform more.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 14-12-2008 11:22 發表
買來比賽專用好冇呢?hgjD115" />" />hj

我喺 Sogo 見到呢對, 但係鞋底好似好薄, 避振能力可能差d

升級   55.26%

該用戶從未簽到

我都想問問呢對呀! 有無人知價呀? 聽講荃灣中興平, 有無Ching知邊處買得平呀 ?

唔該哂!!

Wave Alchemy 8 (8KN-86227)
--- 訓練用跑鞋 / 慢跑鞋 (合扁平足、或中至高度過度腳外翻人仕)
--- 最新 Dynamotion Fit 技術。鞋履口外側呈分割式斷層設計,能減少著地時對鞋面做成壓力,增加貼腳感。
--- 複合材質雙扇狀波浪板 Double Fan Shape Wave Plate (composit type),為後掌及中掌內側提供全面的支撐和保護,達至高度 motion control 功效。
--- SmoothRide Engineering系統結合MIZUNO多項最新穩定及緩震設計,有效減低跑 步時所產生的不穩定震盪。
--- 高反發性 AP 中底。
--- VS-1 吸震物料,加強後掌著地時的保護。
--- X10 耐磨外底。
--- MIZUNO Intercool 透氣系統。
--- 約 328 克(27cm,單足計)

升級   25.8%

開心
  • 簽到天數: 10 天

我係屯門新威買左對,其實對鞋係適合扁平足的跑手既,只不過Subthree唔出,唯有買呢對。
    今日先著完跑大埔十K,感覺良好。
    原價五佰幾,中興係會平D,教書再平D(唔知點解)。
    屯門新威同老闆傾多幾句,真係有得傾。