香港長跑網  - 長跑長友

大家有冇食supplement?

關閉 [複製鏈接]

升級   88.95%

該用戶從未簽到

呢排練跑較多, 而家食緊gnc 的 glucosamine約兩個星期, 食咗之後, 好似膝頭冇咁痛 (可能係心理上)•

升級   73.7%

該用戶從未簽到

我都有食glucosamine

升級   46.32%

該用戶從未簽到

請問有無相片連結供看看是啥東西呢?
因膝蓋開始有痛的感覺了!
我都想試試看是否有幫助

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   88.95%

該用戶從未簽到

以呢個濟量, 呢個$$$算抵喎, ching, 你係邊度買?

升級   46.32%

該用戶從未簽到

嘩!1000mg!會否多了點?
一日一/兩粒呢?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   88.95%

該用戶從未簽到

我幾年前用過護膝帶操過山, 感覺麻麻, 之後就冇用過黎行山及跑步啦。呢啲新款護膝帶就未試過, 感覺ok麻?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   88.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-1-16 11:43 發表
此葯是我親戚在美國買回來試的,他在美國買約HK1.0/粒。不過一定要在美國買,香港無得賣,無網上訂購。

好抵喎! 平過香港一半有多,,

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-1-16 11:43 發表
此葯是我親戚在美國買回來試的,他在美國買約HK1.0/粒。不過一定要在美國買,香港無得賣,無網上訂購。

可以放在Yahoo賣,可能賺到錢。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0.53%

該用戶從未簽到

剛在網上訂了
HK250   240cap s

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   92.85%

該用戶從未簽到

Hi all,

Just be careful when taking  Glucosamine.  I read a study earlier that this drug might increase the cholesterol levels in certain indivduals.  If you take Glucosamine on a regular basis, have your cholesterol level checked once awhile.

Here is the link ~

http://www.dkma.dk/1024/visUKLSArtikel.asp?artikelID=4221

升級   20%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2008-2-25 04:09 發表
Hi all,

Just be careful when taking  Glucosamine.  I read a study earlier that this drug might increase the cholesterol levels in certain indivduals.  If you take Glucosamine on a regular basis, ha ...

咁恐怖...........??