香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pwong5618
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 - 17/01-09 屯門上斜特訓

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 亞平 於 2009-1-25 00:58 發表

叮叮噹師姐你學我走堂,下次大懲罰有你陪我..嘻嘻..冇咁寂寞.
    下次大掃除呢D粗重野call小弟幫手嘛....再唔係call明兄都得..佢都係熟手技工架....嘻嘻

細明今日都走堂啦! 平兄走兩次, 成日唔留心聽書又掛住笑人, 級數唔同架喎!

年尾流流, 個個都要做大掃除呢D粗重野, 邊敢call你地做救兵呀?
    你屋企冇嘢做咩??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-25 01:35 發表

細明今日都走堂啦! 平兄走兩次, 成日唔留心聽書又掛住笑人, 級數唔同架喎!

年尾順順, 個個都要做大掃除呢D粗重野, 邊敢你地cal做l救兵呀?
    你屋企冇嘢做咩??

一間爛屋住了一群懶人,掃多幾次,仍然是一間爛屋,所以決定繼續做一群懶人,過一個懶洋洋的新年.

升級   0%

難過

原帖由 亞平 於 2009-1-25 01:52 發表

一間爛屋住了一群懶人,掃多幾次,仍然是一間爛屋,所以決定繼續做一群懶人,過一個懶洋洋的新年.

Good! 我都想過一個懶洋洋的新年.
    母親大人催迫, 迫在眉睫, 想懶都唔得啦!
    啲危險動作當然留番做細架啦! 我重身手敏捷嘛!

升級   27.6%

該用戶從未簽到

我想借這地方特別向wong sir說聲謝謝!
    如果不是參加左上斜特訓, 相信今年都幾難可以 sub 4.

仲有還要說多聲謝謝的是在駱克道被wong sir"叫醒".
    當到左駱克道的時候, 步速已下降了不少,
    但一聽到眾ching/ctse的叫喊聲, 再加上看到wong sir的肉緊表情和呼叫,
    身體不知從那裡找出力量, 發力加速,
    在最後的一公里一口氣超越了好多跑手 (好似有十幾至廿幾人之多),
    這感覺真是非筆墨所能形容!

在此再向wong sir說聲thank you!!!

升級   0%

難過

Wong Sir,

你點知道小妹過左d chings?? 只見一個不友善同幾個驚訝的眼神.
    小妹上斜時真係過左好多好多chings, 好似冇嘜過ctses.

佢地應該唔會有咩感受, 男人天生冇女人咁敏感架!

(唔地方一用, Wong Sir冇blog,唔知去邊留言給他)
    Wong Sir的關心同賜教.
    6/10/08陪小妹包艇, 慢慢跑荃>屯, 一路袋錢入我袋同鼓勵我, 激發練跑的決心. 12-1月攪上斜特訓同約跑斜路俾我地班友玩, 凝聚大家一起練習, 小妹從各師兄姐身上獲益不少, 得到咁多師兄師姐提點同鼓勵. 小妹能夠順利完成人生首個半馬, 體會上斜同衝線前用有力過人的快感, 唔辛苦咁完成+開開心心享受第一個長跑比賽, 真心 多謝您.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-10 21:02 發表
    Wong Sir,

你點知道小妹過左d chings?? 只見一個不友善同幾個驚訝的眼神.
    小妹上斜時真係過左好多好多chings, 好似冇嘜過ctses.

(唔地方一用, Wong Sir冇b ...

先有曲奇,後有sue姐,而家再來多個叮叮噹,專界師兄.
    以後真係要勤力操下,唔係實比你地界到亞媽都唔認得!

升級   0%

難過

原帖由 亞平 於 2009-2-10 23:10 發表

先有曲奇,後有sue姐,而家再來多個叮叮噹,專界師兄.
    以後真係要勤力操下,唔係實比你地界到亞媽都唔認得!

咪亂講啦! 冇可能界長跑網啲師兄, 影都見唔到你地啦!

勤力操吓, 大家咁話啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

叮叮噹 c tse

渣打那天西隧內見 ctse 你輕鬆+認真的跑

好"強"ar!!!!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 Patrick 於 2009-2-9 21:57 發表
    我想借這地方特別向wong sir說聲謝謝!
    如果不是參加左上斜特訓, 相信今年都幾難可以 sub 4.

仲有還要說多聲謝謝的是在駱克道被wong sir"叫醒".
    當到左駱克道的時候, 步速已下降了不少,
    但一聽到眾ching/ctse的 ...

Patrick hing,

咪客氣,大家一齊開心玩吓姐,都要靠自已努力至得!
    果日真係叫到喉嚨沙,今日先好番,大家都好開心!
    你既實力不錯,睇理好快過我喇,我都要認真D至得。

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-10 21:02 發表
    Wong Sir,

(唔地方一用, Wong Sir冇b ...

叮叮噹:

完成半馬好開心喇!我知妳最開心唔係個成績、時間,而係享受了整個過程,包括 一齊跑、跑上斜、自已練習、各人的支持等等.....,其實呢樣至係跑步的目的,係跑步中享受苦與樂,領悟人生!

下次你過人有人啤妳,妳就話望咩啊!跑快d 啦!

升級   0%

難過

原帖由 pwong5618 於 2009-2-11 11:29 發表

叮叮噹:

完成半馬好開心喇!我知妳最開心唔係個成績、時間,而係享受了整個過程,包括 一齊跑、跑上斜、自已練習、各人的支持等等.....,其實呢樣至係跑步的目的,係跑步中享受苦與樂,領悟人生!

下次你 ...

Wong sir,

享受渣打前+當日比賽的過程, 真係好開心呀!
    上斜過人+扭人係好花氣力+意志架! 邊有氣同chings講嘢呀?
    明年練好心肺功能, 希望過人時有氣回chings一句"望咩望, 跑快啲啦!".