香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pwong5618

網友約跑 - 17/01-09 屯門上斜特訓

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

大家咪客氣!
最緊要開心!最緊要好玩!......   

其實一齊練,比自已一個人練好,
大家有伴外,最重要是能激起鬥心,努力去做,發揮出自己的潛力進步的空間更大。

希望大家有空便去特訓,一齊進步!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

叮叮噹:
下次早D 食野及早D到,熱身好重要 !
不過今次鬥志不錯!見妳都好辛苦,能努力做完三個,值得嘉許!

Anson,
第一次跑能完成四sets,不錯!最好係最尾果個時間一D唔差!
努力,唔好比 7兄睇 .....

平兄:
第一次見面及認識,但已感到你對跑步的熱誠,好啦 !
屯門友又多個忠實跑友

Ken,

無同你跑一排,實力增進咗,麥+偷食沿途都拍實我同7兄走,
最欣賞你到特訓第六set 我帶一半跑,比你同平兄追,見你都努力提腿衝上來,
呢樣就係鬥志,以前嫁你好少見到感,呢D有錢買唔到!

7哥:

又係你話唔好跑係你后面嫁?
短短地比吓我偷雞得米都唔得。
就係蝦你唔熟條路,唔係我幾時至可以跑係你前面。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

操完上斜特訓後第二日,週日小弟玩多轉荃灣-洪水橋,起初個20k都好小心keep住6min/1k,不過跑到龍門居小腳就開始抽筋,抽完左腳抽右腳,結果連鄧記都捱唔到.可能係因為上斜特訓時用左小腳力太猛,結果回唔及.
以後都係耍跟wong sir 鍊多些上斜,唔係渣打有機會係出西隧後就跪低架.
好高興認識 wong sir , 及多謝對新人的指導.
711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-12-8 11:33 發表
只此一次....
下次唔會比你係我前面.......
不過斜此終都係我最弱..真係要好好地練習下....
真係好多謝 wong sir ..指導...

7兄,你講笑係嘛,呢句野應該係小弟講比較合適..

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 pwong5618 於 2008-12-8 10:50 發表
    叮叮噹:
    下次早D 食野及早D到,熱身好重要 !
    不過今次鬥志不錯!見妳都好辛苦,能努力做完三個,值得嘉許!

Anson,
    第一次跑能完成四sets,不錯!最好係最尾果個時間一D唔差!
    努力,唔好比 ...

Yes Sir.
    早D 食野及 早D到 熱身好重要 !

升級   74.8%

該用戶從未簽到

回復 143# 的帖子

Wong Sir 多謝你指導, 其實我跑到第4轉真係最辛苦, 連腿都提唔起, 不過諗住唔留力去盡佢, 點知跑完雙腳真係都軟晒.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-12-10 14:41 發表
    wong sir:
    申報下先...早兩晚走左去上斜特訓區玩..

今次預約50秒跑上,主要係感覺下後登上斜感覺力點,  150米上落10次
    52" / 53" / 53" / 51" / 53"/ 52"/ 51"/ 52"/ 51"/ 48"/

7兄偷偷鍊兵,但又不打自招.

點解D時間慢過上次咁多?係因為wong sir 冇係度監督,所以偷懶?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2008-12-10 14:48 發表

7兄偷偷鍊兵,但又不打自招.

點解D時間慢過上次咁多?係因為wong sir 冇係度監督,所以偷懶?

哦! 7 哥係度練後蹬,時間 O.K. 太快會感覺唔倒整個後蹬過程!

死啦!佢講真嫁,只可一次,下不違例,禁認真添....
    ..

升級   5.26%

該用戶從未簽到

我去唔到呀,仲未收工!!!!!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-12-10 15:03 發表
    [quote]原帖由 亞平 於 2008-12-10 14:48 發表

登錄/註冊後可看大圖

偷偷鍊兵,但又不打自招.

平兄晚上23:00 點喎...點叫你啊...

乜7兄你d夜k係咁夜架..

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Whitewalker 於 2008-12-10 22:02 發表
    我去唔到呀,仲未收工!!!!!!!!!

白行者,

今次唔得,下次囉!
    屯門有其他約跑,快手去報名啦!

升級   100%

該用戶從未簽到