香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Garmin 3大頂級錶: 920XT , Fenix3 , Epix

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 77 天

Garmin 3大頂級錶: 920XT , Fenix3 , Epix
    http://www.dcrainmaker.com/2015/01/garmin-epix-mapping-multisport.html

+1 2
    上一篇︰Garmin Epix GPS mapping & multisport watch下一篇︰2015年1月6日簽到記錄貼

Like: 5.0
    Like: 5

升級   35.35%

慵懶
  • 簽到天數: 89 天

諗梗隻FENIX3,一心諗住今年有APPLE WATCH,唔駛再諗其他牌子,點知D風話舊電用得幾個鐘,唔好話幾個鐘啦,對於一隻錶黎講,粒電用唔到一星期都唔會諗啦。
    本身用開POLAR RCX5,因無內置GPS,所以好唔方便。至於GARMIN依個牌子,車用的GPS就用左好多年,自己都買左個私伙,去自駕遊唔駛租GPS,單車用的GPS都玩過,幾好用,但錶就未用過。依隻FENIX3無論外型及功能上都吸引,價錢$4000-5000係可接受範圍,有無師兄師姐用過可以COMMENT下GARMIN D運動錶呢?例如: 電量、GPS定位、SYNC DATA去電腦/ 手機......等等。謝謝﹗

題外話: 最唔好就係仲要用心跳帶,如果可以從手的腕血管READ到心跳就最正,而家係咪未有類似PRODUCT?

如: tomtom, soleus  詳情 回覆 發表於 2015-2-1 21:52

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 77 天

gary928 發表於 2015-1-31 18:52
    諗梗隻FENIX3,一心諗住今年有APPLE WATCH,唔駛再諗其他牌子,點知D風話舊電用得幾個鐘,唔好話幾個鐘啦, ...

如: tomtom, soleus