香港長跑網  - 長跑長友

賽後投票-2015.18 中國沿岸馬拉松

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

細則: 只供有報名參加跑手投票
    以10分為最高

投完票後, 請登出個人評分及就比賽給予簡評或意見,各個細項可因應個人喜好增減
    eg: 總分8 (賽道設計8, 賽事安排8, 日期時間9, 紀念品7,收費6,氣氛9)

比賽後數日內開始投票後討論,按情況關閉.各項細則,可按情況更改
    投票結果及評論,只反映跑友意見,與本網立場無關

單選投票, 共有 8 人參與投票
    0.00% (0)
    0.00% (0)
    0.00% (0)
    0.00% (0)
    0.00% (0)
    0.00% (0)
    12.50% (1)
    50.00% (4)
    25.00% (2)
    12.50% (1)
    您所在的用戶組沒有投票權限

升級   51.33%

開心
  • 簽到天數: 56 天

來啦、來啦, Kin Sir

好一塲大戰 !
    分數嘛: 呢個項目,十年如一日,年年差不多,俾個總分算哪,8 至 8.5 咁上下啦。。。

今早,在嘔血,嘔白泡之下,完成了FM.
    走4:51時間,無貨架哪~~無得再谷,再谷爆肺架哪 !
    多年無跑FM,都驚住唔掂,唔夠氣力。
    呢排日日質 “曼頭”、食.公仔面、奄列、連高卡路里的 “老婆餅”~~都隔日一件,~~~~原本排骨的我,己經開始,肚仔Dum Dum 了~~~唉! 唔知點搞 !!

今日見到雖然跑手,場面有點冷清,但d 跑手都好掂,最起碼由開始至終點,都見唔到有人 “賣老搐”。
    可能是大多的跑手,自己估計是30以上,大多是有經驗的參賽人士,識得唔好 “死跑” ,用個腦來跑!!
    ~(一笑,莫怪。)~

最奇怪的是,個大會頒奬,外國人總監,成5年無見佢,竟然一d都無老到,
    真係服咗佢,依然招牌笑容 “ 四萬咁口” ,有親切feel 。。。

自己取到三寶,己經心滿意足了。  兩寶己到手,睇番網站舊貼,應該3月中才寄出,
    鬼佬野、係咁架啦,唔駛急。。。

~希望: 下星期跑「飛馬」的爸打,跑得更輕鬆,更愉快 ,大家開心,等過年~

升級   51.33%

開心
  • 簽到天數: 56 天

CCM 2014舊貼,師兄們的說話,很有參考價值,有時間的大家看看也無妨:

https://www.longrun.hk/thread-20313-1-6.html

升級   45.9%

開心
  • 簽到天數: 12 天

好滿意的比賽,每年都要玩一次

升級   24%

該用戶從未簽到

有冇師兄玩完 ccm , 隔一星期再玩 scm ?