香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 龍龍
打印 上一主題 下一主題

新跑手報到~~~長沙灣

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有..我本身其實都係跑過 1 次半馬咁大把, 之前都係跑運動場, 不過真係好鬼悶, 成日都係望果d 野果d 人, 跑果1個hr 都已經好想停~不過...自從catcat 帶我出來行 (跑街), 雖然有時比人眼超超, 但係可能因為有野比我望下la, 又無咁悶, 好容易就可以跑上個 幾 2 個 hr~所以如果有時可以join 小隊去活動, 你不妨試下ar~你咁堅一定應付到la~到時唔好厭我慢tim ar~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

咁又唔會..我留左e-mail 手電比catcat 因為佢send左信息比我, 星期三好凍呢, 我諗我不來了, 不過一定會有機會同大家一齊跑, 因為我都覺得多d人跑會開心好多, 我上年練跑同2個friend 試過係嘉頓跑去沙田ive對出個運動場, 飲下水, 就回程(大約一個半馬), 都勁辛苦~~~

我2星期一次, 有時一個人都會係長沙灣~美孚~荔景~葵芳運動場跑幾個圈之後回程~~~ 大約都係12~14km...會當係有小小線斜路啦

運動場悶就悶d, 但可以睇住時間跑.

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 dkspang 於 2008-11-29 20:29 發表
    睇左呢個網都好耐, 原來注冊咁簡單~~~
    正式跑步係由上年11月開始, 報左我人生第一個比賽, 就係渣打全馬, 練左3個月就去跑, 比我完成到, 勁辛苦囉~~~(本人一路都有個底, 夏天游下水, 平時打下波, 跑下5k)

剛跑完我 ...

深水上步小隊歡迎你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-2 00:38 發表
    咁又唔會..我留左e-mail 手電比catcat 因為佢send左信息比我, 星期三好凍呢, 我諗我不來了, 不過一定會有機會同大家一齊跑, 因為我都覺得多d人跑會開心好多, 我上年練跑同2個friend 試過係嘉頓跑去沙田ive對出個運動 ...

哎呀, 凍咪著3 law, 我都勁怕凍ka~~~~~我地改星期5 ar~你睇下得唔得la~
    嘉頓去沙田...係唔係上大埔道ar~~如果係e段路, 佢地上次跑過la...嘩好斜架wor, 我都只係去過一次~如果可以, 我都想星期5去ar~是關呢, 好多ching ctse 都話跑下斜路好wor.~~不過mud 唔係話落斜傷個膝頭咩?!

升級   7.05%

該用戶從未簽到

改左星期五~~~咁呀...可以諗諗..因為我星期六唔駛返工.....

係呀...跑大埔道呀...都好"金"呀...不過跑上去無停過...跑到去大圍有條叫徑口路係勁鈄落山去到顯徑村~~~之後源城門河跑到去沙田運動場....回程其實無晒力...因為又要上過山....之後全程2個半鐘先返到長沙灣呀...~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

dkspang ching:
    我已收到你PM的INFO.....
    甘你星期五個跑來不來呀....來既話去個邊留言啦...
    https://www.longrun.hk/forum/vie ... ;extra=&page=29

升級   7.05%

該用戶從未簽到

已經留左言係o個邊.....個大圍係咪好勁嫁. 1小時15分至1小時30分~~~

去到邊到回頭呀.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-4 00:59 發表
    已經留左言係o個邊.....個大圍係咪好勁嫁. 1小時15分至1小時30分~~~

去到邊到回頭呀.

隨意咋.....still no planning.....嘿嘿....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-4 00:59 發表

去到邊到回頭呀.

歡迎dickson ching,你係咪講緊我呀? 我梗係唔勁啦,聽日你都報名join埋SSP小隊跑啦,我估佢地都係由SSP泳池經大埔道跑到顯徑邨折返呱,全程來回15K,條路你都跑過可以帶路呀。
    仲有呀...原來我地係同宗,大家都姓彭。

升級   7.05%

該用戶從未簽到

咁o岩...你又姓彭hehe......我上次見路就跑....都唔係好知.....我唔想行去ssp泳池呢...
    係咪到時打個電話比catcat 就可以呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

DICKSON, CATCAT 佢地都唔帶mobile ka...佢晚上唔online ~只係返工至上~so..我諗佢明早會call 你ka la~其他隊員好似放野上佢屋企ar, 咁又係好on 居既~又要走出去 ssp swimming pool~你有無想在那個位等ar?

升級   7.05%

該用戶從未簽到

我係個邊留左言,,,...行上行落成半個鐘呀...我係屋企坐多陣仲好...不過唔緊要啦, 第一次見大家...我咩都唔會帶呀. 袋20蚊同key算數...

你地d 留言都留得好多下喎,,,咁呀...我聽晚如無意外, 放工唔好太遲都應該去到ssp 泳池搵大家, 不過聽晚好似都幾凍下...

泳池門口有一班人熱身就係你地~~~
    ssp 街坊小隊~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-4 23:45 發表
    我係個邊留左言,,,...行上行落成半個鐘呀...我係屋企坐多陣仲好...不過唔緊要啦, 第一次見大家...我咩都唔會帶呀. 袋20蚊同key算數...

你地d 留言都留得好多下喎,,,咁呀...我聽晚如無意外, 放工唔好太遲都應該去到 ...

真係要帶3 ar~上次都係18-9 度..跑完果個moment 唔凍..坐左一陣~見catcat 都凍到死ar~你咁近, 都可以回程時回家拎3 既, 如果我過來, 我都會幫catcat帶件3 la..佢成日唔帶~

你唔帶水ar? e + 天氣咁乾~口渴wor~

升級   0%

該用戶從未簽到

唔怕~實認到la...你有張相ar ma~叫佢print out 來認人law~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

我ok嫁喎...平時跑個半鐘都唔飲水嫁...不過一跑完就會飲...係呀....比你估...我跑完會即刻返屋企呀...沖涼.....凍親好大獲嫁~~~

食飯就未必黎啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-4 23:59 發表
    我ok嫁喎...平時跑個半鐘都唔飲水嫁...不過一跑完就會飲...係呀....比你估...我跑完會即刻返屋企呀...沖涼.....凍親好大獲嫁~~~

食飯就未必黎啦.

唔好la...黎la 黎la...我同bonbon 都會來gathering ka~我地d ssp 之友要聯誼下ma~
    你有無報咩比賽ar??
    catcat 今日報左美記1月4 個比賽ar~我返歸之後~只係 6:15 之嘛~竟然full 左la..如果要報~快ar, 仲可以 apply by mail ma

升級   7.05%

該用戶從未簽到

我眼訓啦,,,希望聽日返工無咁忙啦...

食飯就睇聽晚點先啦hehe~~

我只報左渣打半馬~~~目標係1小時50分~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-5 00:18 發表
    我眼訓啦,,,希望聽日返工無咁忙啦...

食飯就睇聽晚點先啦hehe~~

我只報左渣打半馬~~~目標係1小時50分~~~

OK~咁good night~明天睇下點la~如果catcat 唔call 你.你搵佢la~