香港長跑網  - 長跑長友

第一次係樂天買跑鞋,想請教下各前輩!

升級   22.6%

開心
  • 簽到天數: 1 天

大家好,我係樂天睇中左對gt1000 3,
    http://item.rakuten.co.jp/step-sports/tjg831-3050/
    1、我想問如果我係hk試岩鞋碼26.5cm,買日版係咪都揀返26.5cm??
    2、同埋呢間店可靠嗎?會唔會賣假野?
    3、呢間店送唔送香港架?如送既話、運費點計呢?
    4、如送香港,由俾錢一刻計起、大概幾耐會送到黎?
    希望各位幫幫小弟、小弟感激不盡!!

升級   92.63%

慵懶
  • 簽到天數: 2 天

1、我想問如果我係hk試岩鞋碼26.5cm,買日版係咪都揀返26.5cm??

照計就係. 同牌子的碼通常都準確.

2、同埋呢間店可靠嗎?會唔會賣假野?

Step-sports 我幫襯過幾次, OK的.

3、呢間店送唔送香港架?如送既話、運費點計呢?

送, 你落單, 間鋪會email 來要你confirm (係要等間鋪一兩日後send來的email, 唔係樂天的automatic reply), 當中會說明運費, 一對鞋多數HK$100 內. 記住覆佢要用超簡單的英文, 如 Yes, OK, I pay. 否則佢睇唔明會再問多次.

4、如送香港,由俾錢一刻計起、大概幾耐會送到黎?

confirm 後一星期內多數會到!

Like: 5.0
    Like: 5
    Like: 5

升級   22.6%

開心
  • 簽到天數: 1 天

唔該曬ching,感激不盡^^

升級   2.4%

該用戶從未簽到

我冇覆過佢,你睇過冇問題就不用覆