香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pwong5618

聖誕節翌日跑 -- 屯門

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 runrunrun 於 2008-12-18 11:27 發表

Wong sir,
    咁好玩,如果還有位,請預埋我。
    上次已經miss佐去尖鼻咀了,今次很想去。

我都贊成交換聖誕禮物,很久未玩過了,
    不過是不是要有銀碼限制?如唔好超過三十/五十蚊,
    志在大 ...

我就係見ching/ctse 尖鼻咀果次咁高興, 所以都報佐名喇
    交換禮物確係兒時玩意, 都幾懷念, 今次有得玩番, 真好.
    請問ching禮物o既"筆直"係點呢?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

黃Sir,

唔好意思,我同Bonnie都唔識路, 請問美孚搭西鐵,得唔得呀, 請點條路我地行呀. 謝謝!

Tarry

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 runrunrun 於 2008-12-18 11:27 發表

Wong sir,
    咁好玩,如果還有位,請預埋我。
    上次已經miss咗去尖鼻咀了,今次很想去。

我都贊成交換聖誕禮物,很久未玩過了,
    不過是不是要有銀碼限制?如唔好超過三十/五十蚊,
    志在大 ...

歡迎!歡迎!

到時見啦!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Tarry 於 2008-12-18 13:43 發表
    黃Sir,

唔好意思,我同Bonnie都唔識路, 請問美孚搭西鐵,得唔得呀, 請點條路我地行呀. 謝謝!

Tarry

考慮完未?就快滿額咯!

如果住近南昌站/美孚西鐵站,可以買張$20西鐵全日通(全日任搭西鐵,輕鐵&接駁巴士),
    坐西鐵到屯門站落扶手電梯免費轉接駁巴士506,好快到新屯中心,golf場對面落車.

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2008-12-18 13:43 發表
    黃Sir,

Tarry

西鐵至屯門又要轉車,行約要25分鐘,更唔方便!
    美孚都係乘巴士59X 較方便,巴士落完屯門公路,第一站係龍門居,第二站新屯門中心就此站落車,
    落車地点向前行至路口往左轉,便看到公園,沿路入公園會經過集合地点,大約五分鐘。

唔明再問!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥

Wong Sir,

收到, 唔該晒!

Tarry

升級   100%

奮鬥

叮叮噹,

妳有參加, 我地就放心la, Boxing Day 見

Tarry

升級   0%

該用戶從未簽到

WONG SIR , 仲未傾掂是否交換禮物喎,就到啦,要準備去買啦..

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2008-12-19 14:40 發表
    WONG SIR , 仲未傾掂是否交換禮物喎,就到啦,要準備去買啦..

係喎!
    係時候傾下啦!
    交換禮物建議 按RUNRUNRUN CTSE 的提議

禮物價值上限 50元
                 下限 20元(我建議)

禮物必須包好!到時安排好貼紙貼上号碼,跑完一齊在體育館抽獎!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-12-18 11:01 發表

是嗎!!我用過無用問喎...

堅堅 & nc姐:
    thanks...咁如果到時佢問到,係咪照話book咗場就ok?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 pwong5618 於 2008-12-19 15:50 發表

係喎!
    係時候傾下啦!
    交換禮物建議 按RUNRUNRUN CTSE 的提議

禮物價值上限 50元
                 下限 20元(我建議)

禮物必須包好!到時安排好貼紙貼上號碼,跑完一齊在體育館抽獎!

Yes, Sir!!

升級   0%

該用戶從未簽到

收到!wong sir , 呢2個星期小弟戒食早餐,應夠錢買禮物了.
    哈~哈

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2008-12-19 16:17 發表
    收到!wong sir , 呢2個星期小弟戒食早餐,應夠錢買禮物了.
    哈~哈

one breakfast HK$25 (mongkok) x 2 weeks (12 days)
    = HK$25x 12
    = HK$300

Oh! over the higher limited (HK$50 only)

For this special presents cost HK$300 you can give to me only,
    I don't tell others.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2008-12-19 21:57 發表

one breakfast HK$25 (mongkok) x 2 weeks (12 days)
    = HK$25x 12
    = HK$300

Oh! over the higher limited (HK$50 only)

For this special presents cost HK$300 you can give to me only,
    I don't tel ...

哈哈..wong sir , 我的早餐只係一個饅頭 $3.5 x 12 days = $42. 唔會over limited 架

升級   0%

該用戶從未簽到

WONG SIR , 今脕去過良景商場有間家興超市,
    Bonaqua 770ML $2, Watson 800ML $3.5
    係唔係好平?買邊隻好?

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2008-12-19 22:07 發表
    WONG SIR , 今脕去過良景商場有間家興超市,
    Bonaqua 770ML $2, Watson 800ML $3.5
    係唔係好平?買邊隻好?

有無睇錯禁抵!
    一於就買起佢啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2008-12-19 22:11 發表

有無睇錯禁抵!
    一於就買起佢啦!

冇睇錯,3個人6隻眼,本來我想即時買,不過因為已經拎住好多野,而一箱24枝770ml又幾重下..
    咁我星期日先入一箱,不夠到時再加.

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2008-12-19 22:24 發表

冇睇錯,3個人6隻眼,本來我想即時買,不過因為已經拎住好多野,而一箱24枝770ml又幾重下..
    咁我星期日先入一箱,不夠到時再加.

當天中午過呢同你食lunch 然后一齊搬佢去山腳,
    收埋佢一二角!