香港長跑網  - 長跑長友

樓主:
打印 上一主題 下一主題

2009.1.01 荃灣元誕長跑公開賽(燒鵝盃)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

啊!  食緊燒鵝??
    是就會好好味

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 garykwan 於 2009-1-1 13:00 發表
    啊!  食緊燒鵝??
    是就會好好味 hgjD115" />" />hj

Garykwan師兄唔駛羨慕,明年參加燒鵝盃,跑完學nc姐話制再跑多幾k,齊齊落深井食燒鵝.

升級   68%

該用戶從未簽到

全程32.00
    俾第一圈兩條斜路拉散咗,跑14分
    第二圈均速完成.跑18分.

但今日天氣好正,藍的天溫暖的太陽,
    跑后心情舒暢.

升級   60.67%

該用戶從未簽到

估唔到 我以為冇咁多勁人去 點知去到 我個組有王天佑個d人, 我地隊際拿唔到獎 6個人 米拿跑第4名  我呀爸跑第8  呀媽跑第7 我跑第14 雖然唔係人多 但勁人都幾多
       我的時間27分13 下次加油在努力

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

我今日早跑了,雖然短但幾考體力的,好不適應路線好斜,好吃力。
    我的時間要 40分鐘。
    各Ctse  及 Ching 獻醜啦。

升級   60.67%

該用戶從未簽到

我忘了 Gills 跑第幾 同幾多分   
      我呀哥 冇帶計時器
         我朋友唔記得按時間  所以唔知幾多

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

斜路真金,第二圈真係捱時間,衝線無睇時間,名次mc40,應該34 mins左右

升級   81%

該用戶從未簽到

今日追撃燒鵝失敗,不過今日有幾個跑會組隊,所以今日實在係非戰之罪,只係對手太強…

今日都係計錯數,今日怕凍著晒長衫長tight比賽,不過原來一起步已經開始熱,下次過9點起步o既賽事真係要諗清楚先著衫…

講番比賽本身,之前未走過,唔知條路點走,一起步當然都係跟住一第一群跑手,大約8位跑手一齊跑,跑到第一圈折返點先開始拉開左,去到第二圈大家都因應自己跑法同埋對條路o既印象跑,有三位已經拉開左我地,自己一路keep住第6位左右,過埋折返點就落大斜,大家一齊加速,再拉開後面o既跑手,前面得番4個,落到泳池發覺自己唔係剩番好多,所以都番慢少少,但係原來大家都唔係好快,一路去到運動場前面先再加速,過多一位就keep住番終點…

總括黎講,呢課真係唔錯o既斜路課,對應付美津濃o既斜路又多左少少信心…

亦都好高興同長跑網其他ching組隊追撃燒鵝!同埋好多謝 wong sir黎監場!

Total Time: 24:49 ﹙照時間條路應該係多過6km﹚

升級   76.84%

該用戶從未簽到

今日比賽好辛苦呀...
    近排疏於操練...最後400m左右見到前面有成8個同組既對手
    個個都發晒軟蹄~奈何我連力都冇-.-"...結果得第13名
    眼見獎盃係面前都拎唔到~真失望
    ps: 番到終點又唔記得禁錶=_="

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 hate4876 於 2009-1-1 17:49 發表
    今日比賽好辛苦呀...
    近排疏於操練...最後400m左右見到前面有成8個同組既對手
    個個都發晒軟蹄~奈何我連力都冇-.-"...結果得第13名
    眼見獎盃係面前都拎唔到~真失望
    ps: 番到終點又唔記得禁錶=_="

ching 今次當攞經驗, 下次來過.

升級   97.05%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原來wong sir 今朝咁快走係去左影燒鵝....

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

從相中可見, 如果我冇認錯, 裸獎果個係咪 "米拿ching"

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該pwong蛇一早過黎影相,琴日天氣一流, 氣溫相當適合長跑, 還有少少太陽, 見到隊員都精神奕奕, 條路有點挑戰性, 雖短但大上大落, 還有公園石仔地跑到差點"咬"柴,自己早一兩日被公司同事野到感冒, 早兩天冇操及一直流鼻水, 本來想缺陣, 但諗起要玩隊際唔可以放飛機, 所以一定要現身, 起步跑完第一條斜路都想唔跑(真大獲), 本住體育精神都要完成埋佢, 沿路一直跟住元朗隊良哥, 因為比賽多數大家都差唔多pacing, 但跑吓跑吓就愈跌wat, 仲比元朗隊良哥過左好遠, 之後幾個同組C兄一個接一個咁過, 知道大勢已去, 所以都係以均速完成, 時間27'2X", 組別12名, 再恭喜米拿兄 及 CYW兄既父母雙雙奪標, CYW兄再操多一年半載, 可以挑戰父親啦!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

恭喜米拿ching + uncle + aunt

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

恭喜晒米拿師兄 + uncle + aunt
    個個返黎都好似死死下咁~睇黎條路真係唔簡單
    gills兄唔緊要~下次再黎過~長跑長友嘛

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-2 11:35 發表
    恭喜晒米拿師兄 + uncle + aunt
    個個返黎都好似死死下咁~睇黎條路真係唔簡單
    gills兄唔緊要~下次再黎過~長跑長友嘛

呢場真係辛苦過走10km…對我黎講係一課好好o既訓練

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

真糸金過跑10k!!好似唔只5.3k,第一圈都keep得住,第二圈就玩挿水,只可維持援步跑番終點,要跑28分先完成,組別15