香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 ◎ Part 1

關閉 [複製鏈接]

升級   50.53%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 caffeine 於 2008-12-12 10:40 發表

我未join 過長跑網跑步, 自問跑得很慢....不過見今次難得係tko主場, 很有意慾呢~

CATTEINE CTSE . 我都是JOIN 過一次沙田果班C 兄/姐跑咋 .
我地明早諗住6.5MIN/K 跑 . 一路慢JOG 一路吹水.

登錄/註冊後可看大圖

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 96# 的帖子

我會參加逍遙組呀.體力許可的話才轉馬騮腳組..鬼腳組是萬萬不能的。

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 55# 的帖子

馬騮組: 跳跳紮,時快時快,一時在前探路,一時在後吹水,嘻嘻哈哈是也

升級   0%

該用戶從未簽到

補充

補充幾點先:

1 ) 我明早會穿著長跑網跑衣,在調景嶺地鐵站匯合大家。你地到時見到一個細細粒,著住網 tee 既小伙子就去報到 la ~

2 ) 補水問題 ~ 條路線總共有三個補水地點,如果覺得頂唔順,可以去補補水 ~

第一個補水站:廣田地下的 OK 便利店 ( 約 2.5K )
     第二個補水站:寶翠公園更衣室 ( 約 10K )
     第三個補水站:維景灣畔 OK 便利店 ( 起點、終點 )

3 ) 明早志在逍遙跑,因此跑速約 6'30/K ~ ( 跟住 ee ctse 的步速就岩晒 ~ )

如果任何疑問,歡迎在此提出 ~ 謝謝 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 caffeine 於 2008-12-12 10:40 發表

我未join 過長跑網跑步, 自問跑得很慢....不過見今次難得係tko主場, 很有意慾呢~

好 ~ 歡迎 ctse join 我地逍遙團 ~~

不過小弟要在此聲明係「網友約跑」 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-12 18:19 發表
補充                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        補充幾點先:

1 ) 我明早會穿著長跑網跑衣,在調景嶺地鐵站匯合大家。你地到時見到一個細細粒,著住網 tee 既小伙子就去報到 la ~

2 ) 補水問題 ~ 條路線總共有三個補水地點,如果覺得頂唔順,可以去補補水 ~

第一個補水站:廣田地下的 OK 便利店 ( 約 2.5K )
     第二個補水站:寶翠公園更衣室 ( 約 10K )
     第三個補水站:維景灣畔 OK 便利店 ( 起點、終點 )

3 ) 明早志在逍遙跑,因此跑速約 6'30/K ~ ( 跟住 ee ctse 的步速就岩晒 ~ )

如果任何疑問,歡迎在此提出 ~ 謝謝 ~

...

車亞文 ching....
小妹既 pacing 好唔穩定..我都係跟你 ga ja~
(如果我講唔到野就應該快過 6mins/k 啦..... )

升級   93.33%

該用戶從未簽到

我都好想join你地呀
但係我跑得慢,唔熟路,平時無吔跑街經驗...不過我會努力配合你們...

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 Qoo ctse ~~ 明早八時在調景嶺地鐵站等 ~ 見到綠衣人就 okay 了 ~
順便想問問ctse 住係邊頭呀 ?

嘩 ~ 愈來愈多 ching ctse 捧場喇 ~~ 真開心 ~~
不過小弟只是一名中學生,都有點擔心明早會應付不來 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-12 19:01 發表

車亞文 ching....
小妹既 pacing 好唔穩定..我都係跟你 ga ja~
(如果我講唔到野就應該快過 6mins/k 啦..... )

哈哈 ~ 咁到時大家要不停同 ee ctse 講野至得喇 ~~

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-12 20:37 發表
歡迎 Qoo ctse ~~ 明早八時在調景嶺地鐵站等 ~ 見到綠衣人就 okay 了 ~

嘩 ~ 愈來愈多 ching ctse 捧場喇 ~~ 真開心 ~~
不過小弟只是一名中學生,都有點擔心明早會應付不來 ~~ hjh ...

車亞文ching明早有勞你了,好高興能join到你地
相信你有能力可以帶領我地有更好的成績的,加油...
我住九龍灣,明天塔地鐵會無問題...
明天我會帶腰包同水,跑完仲有時間準備返工...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-12-12 21:37 發表

車亞文ching明早有勞你了,好高興能join到你地" />" />jn
相信你有能力可以帶領我地有更好的成績的,加油..." />" />
我住九龍灣,明天塔地鐵會無問題...
明天我會帶腰包同水,跑完仲有時間準備返工.. ...

嘩...... 好熱鬧喔, 咁多ching ctse 報名真係好喇~!
chairman, 唔該晒你幫我地組織哩次[網友跑], 其實志在一班跑友跑下步, 做下運動,
你唔駛咁大壓力架, 基本上大家都會照顧自己, 總之enjioy下啦,
見你咁落力, 我自動請英, 負責 "壓尾" 啦, 包冇人慢過我而走失

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-12 20:37 發表

不過小弟只是一名中學生,都有點擔心明早會應付不來 ~~ hjh ...

車亞文 ching.. 第一次搞逍遙遊就有咁多位 ctse ching 支持..
真係可喜可賀...

歡迎 qoo ctse 加盟~
不用擔心跟唔上.. 小妹星期日樂善杯..所以明天我志在輕輕鬆鬆跟跑友們 一邊跑... 一邊聯絡感情~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-12-12 22:28 發表

嘩...... 好熱鬧喔, 咁多ching ctse 報名真係好喇~!
chairman, 唔該晒你幫我地組織哩次[網友跑], 其實志在一班跑友跑下步, 做下運動,
你唔駛咁大壓力架, 基本上大家都會照顧自己, 總之enjioy下啦,
見你咁落力 ...

明天有勞 jc ching 啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-12 20:44 發表

哈哈 ~ 咁到時大家要不停同 ee ctse 講野至得喇 ~~

車亞文 ching..咁你聽日唔好一支箭跑走0左... 你都要同我講下野 ga~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-12 22:30 發表

明天有勞 jc ching 啦...

點算有勞呢, 哩份優差黎架.... hehheeheeee~!  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-12-12 22:28 發表

見你咁落力 ...

thx Jeff ching ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-12 22:32 發表

車亞文 ching..咁你聽日唔好一支箭跑走0左... 你都要同我講下野 ga~ " />" />

哈 ~ 好好 ~~ 不過小弟比較文靜,所以唔係好識吹水 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-12 22:40 發表

哈 ~ 好好 ~~ 不過小弟比較文靜,所以唔係好識吹水 ~

見過真人先知...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-12 22:57 發表

見過真人先知... ghu" />" />jg

我記得 UNICEF 當日見過 ee ctse 一面,不過 ctse 好快已經唔見左影 ~