香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

劉心悠明年儲夠100K

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 77 天

東方日報  2015-09-17

劉心悠明年儲夠100K   

新片《燈塔下的戀人》前晚舉行首映禮,演員劉心悠、鄧麗欣、蔡瀚億、劉浩龍、鄭欣宜等出席,林俊賢由女兒林鈺洧代表撐場。林鈺洧受訪時表示想拍電影,會否行性感則要視乎角色而定,父親支持她入行,現她專心向模界發展。

劉心悠穿黃色裙,自嘲似香蕉。

劉心悠穿鮮黃色連身裙現身,自嘲似香蕉的她透露明年1月將會再戰馬拉松十公里賽事:「已經第十年參加,對我人生好重要呀,儲埋就有100K啦!」...

+1 1
    上一篇︰渣打馬拉松2016下一篇︰Wave Rider 19 (Osaka edition)

Like: 5.0
    Like: 5
    Like: 5

升級   20.4%

該用戶從未簽到

推薦
    唔係話睇唔起佢, 而係佢跑左9年, 時間仲耐過初跑10K既人... ...唔覺佢有心去練跑.
    有次聽903, 嘟姐都叫佢跑左咁多年10K, 應該要提昇上半馬, 但佢就話要跑10年10K云云.
    肯雅徐我就非常佩服佢, 見過佢好多次(跑馬地/香港仔街跑), 見佢認真去練interval, 再加上公開賽優秀成績.
    睇訪問佢40歲先第一次跑全馬, 已經可以做出SUB 4既成績, 真係不得不佩服佢.

升級   0.01%

奮鬥
  • 簽到天數: 2078 天

[LV.Master]伴壇終老

多謝分享。

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1405 天

Thanks for sharing!!!

升級   95.4%

開心
  • 簽到天數: 7 天

作為藝人,即使話只係宣傳,都己經真係跑了九年,呢點係不可否定的。

升級   64.67%

奮鬥
  • 簽到天數: 106 天

如果佢跑左9年都仲係報10KM, 我唔覺得有咩值得人讚, 如果佢第10年挑戰半馬, 我就會讚佢....
    女藝人之中, 我覺得最值得讚既係肯雅徐, 原因唔洗多講啦, 起碼人地好盡力, 有恆心, 唔係HEA住跑