香港長跑網  - 長跑長友

將軍澳新跑友報到

升級   23.67%

該用戶從未簽到

剛跑完三個半馬,一個15k(hkdtc大尾督,hkmp黃金海岸,hkmp河畔,unicef大嶼山,澳門)
各位多多指教.
不知為何,我跑極都咁肥....嗚!

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎! 又多一位快腳加入香港長跑網!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場龜速跑,歡迎指教!
長跑長友

升級   0%

該用戶從未簽到

welcome welcome

wingwo  c hing

多多指教ar  

小弟是港島西人 hk island man  

c hing 下次報左邊個比賽?

長跑長友ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wingwo 於 8-12-2008 21:28 發表
剛跑完三個半馬,一個15k(hkdtc大尾督,hkmp黃金海岸,hkmp河畔,unicef大嶼山,澳門)
各位多多指教.

小弟一星期跑一兩次, 跑咗三個月都減咗十幾磅,
依家最多都係跑 10-11K, 連15K 都未跑到,
以 c-hing 咁嘅跑步資料,肥極都有限

升級   23.67%

該用戶從未簽到

island man + ching
您們好
我剛報左hkmp 石門30km, 月尾跑架啦
無論跑得快或慢,最緊要有得跑
正所謂"唔跑唔知身體好"
加油!!

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎閣下 ~ 小弟也是將軍澳人 ~~ 得閒可約出來跑跑步呢 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wingwo 於 2008-12-8 21:28 發表
各位多多指教.

師兄是不是剛跑完2008澳門銀河娛樂國際馬拉松?
如果係,可以去以下地方睇下相,搵下映唔映到閣下。d相可以隨意download的。
http://picasaweb.google.com.hk/allanccl/200812071#
http://picasaweb.google.com.hk/allanccl/200812072#

升級   23.67%

該用戶從未簽到

多謝你,alL

升級   23.67%

該用戶從未簽到

allan兄,對呀.....不過....澳門空氣唔太好!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wingwo 於 2008-12-8 22:11 發表
allan兄,對呀.....不過....澳門空氣唔太好!

我覺得當日空氣算幾好的了,天空很藍,北風清爽,我去大陸鄭州跑馬拉松,果度重差,白朦朦,都唔知係霧定係煙霞。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

ching, 歡迎你呀!!

升級   23.67%

該用戶從未簽到

回復 10# 的帖子

嘩...可能跑慣香港既比賽.....其實跑緊左右太多車罷了.....起步初段空氣幾好!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 12# 的帖子

ching 歡迎加入長跑網