香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 3)

關閉 [複製鏈接]

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-10 09:26 發表
今年不去了
應該下年才去新加坡了
要在夏天重點訓練下才去

To : Yung yung
妳太客氣了
又不吃野,又不取票
下次優先揀帶隻靚CD給妳

Kin in Running

可以跑番42k 呀...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-10 09:34 發表
bonbon ar..因為你…我今日老左幾年咁既款la~~full 幾多 sk III 都唔惦AR~~HAHA~~不過最後..都係訓唔到~

SKII呀.....大嬸...
SKIII,係唔係大陸d假貨黎架...?你full SKIII,小心爛面呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

哈哈, 我昨晚都好高興認識大家呀, 仲有第一次跑街, 無在運動場跑甘悶, 仲有海景同燈色睇~~
認識咗馬鞍山8k隊員disdis, 仲沿途同我吹水, 好開心
再次多謝kin ching的慶功宴
仲有joejoe同yungyung啲相~~

p.s. 我哋仲有叮叮噹ctse在開跑前探班, 在泳池門口唱埋生日歌, 好攪笑~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-10 09:40 發表

係SKII呀.....大嬸..." />" />
SKIII,係唔係大陸d假貨黎架...?你full SKIII,小心爛面呀...

加強版MA..你唔識KA LA~~~

不過~經過禽晚一跑...我對自己無晒信心...唔好話烏蛟滕丫...連同你地TRAINING 都無信心FOLLOW~
我都係自己TRAIN 多D 至JOIN 你地LA...我覺得自己拖慢左小隊進度LA..猶其 係你LA, 我都知你係就住我跑既~我禽晚中途真係想死AR~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2008-12-10 09:43 發表
. 我哋仲有叮叮噹ctse在開跑前探班, 在泳池門口唱埋生日歌, 好攪笑

係喎,唔記得講埋...
叮叮噹ctse夾到時間,昨晚順路特別係ssp泳池meet我地,同我打氣呀.................
因為我地知佢生日,但個個手頭上咩都無,大家唯有在街上拍手高唱一首生日歌慶祝ctse心想事成...

補祝叮叮噹ctse:
生日快樂,日日都開開心心!!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-10 09:47 發表

加強版MA..你唔識KA LA~~~" />" />

不過~經過禽晚一跑...我對自己無晒信心...唔好話烏蛟滕丫...連同你地TRAINING 都無信心FOLLOW~
我都係自己TRAIN 多D 至JOIN 你地LA...我覺得自己拖慢左小隊進度LA..猶其 係 ...

哈哈,妳好耐冇跑啦係未?跑多一兩次就得ka la...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 vhtober 於 2008-12-10 09:34 發表
    bonbon ar..因為你…我今日老左幾年咁既款la~~full 幾多 sk III 都唔惦AR~~HAHA~~不過最後..都係訓唔到~" />" />" />" />fhjfrt

是不是聽到"熱情如火"阿姐那句話
    太開心訓唔到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-10 07:45 發表
    哈哈....等我放張寫真上黎啦~~

人物介紹:
    左起前排:yungyung,龍龍,batbat,vv,catcat,菲菲,bonbon,tartar(tarry),disdis(kandis)
    左起後排:joejoe,kinkin,00(2008)

大家睇我地個個面上既喜悅,係咪好想join我地 ...

SSP小隊既活動果然攪得有聲有色,繼續努力!
    如果大家都想好似佢地跑得咁開心,就要多d參與長跑網各區既活動啦。

升級   100%

開心

叮叮噹ctse:
    生日快樂

叮叮噹ctse真好
    下次見到妳要慶功先得了.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-10 09:26 發表
    今年不去了
    應該下年才去新加坡了
    要在夏天重點訓練下才去

To : Yung yung
    妳太客氣了
    又不吃野,又不取票
    下次優先揀帶隻靚CD給妳

super堅真係要寫個服字比你呀,跑到84K咁癲..........如果真係既我都會支持你!
    如果係細細地玩下四萬二既話,出年計劃下跟你衝出香港都好wor,ching介唔介意帶我出去見識下呢?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-10 10:05 發表

super堅真係要寫個服字比你呀,跑到84K咁癲..........如果真係既我都會支持你!
    如果係細細地玩下四萬二既話,出年計劃下跟你衝出香港都好wor,ching介唔介意帶我出去見識下呢?

圍圍:
    kinkin要食d過左一年既月餅先有甘既功力架...?
    你屋企有無呀...?
    如果無,我問下隊員,下次俾過你呀....呵呵

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-10 09:55 發表

哈哈,妳好耐冇跑啦係未?跑多一兩次就得ka la..." />" />" />" />

係姐..都無奶油咁KA MA...都跟唔上大隊..D 體能真係好唔惦WOR~仲要搞到拖慢埋你~我都唔好意思AR~" />" />

我都係自己跑運動場先LA...如果禽日上大埔道..我CALL 左白車KA LA

加多句...1213行動~好想甩底..17K 都無信心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-10 10:08 發表

圍圍:
    kinkin要食d過左一年既月餅先有甘既功力架...?
    你屋企有無呀...?
    如果無,我問下隊員,下次俾過你呀....呵呵" />" />hkjhk

唔使客氣啦....我都冇諗住好似堅堅咁堅!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-10 01:36 發表
    頭先係宵夜時我提出嗰個12月20日(星期六)早晨嘅烏蛟騰長跑計劃, 依家詳列如下:" />" />
    我會係6am開始由荔枝角經呈祥道, 馬騮山, 城門河畔, 吐露港跑到宏福苑元洲仔里對住嘅元洲仔公園(此段路長2 ...

joejoe兄:
    我都有興趣跟你操下長課呀,想問吓去到鹿頸會唔會有地方沖身換衫?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-10 10:05 發表

預埋我呀!我都想出去見識下....

升級   100%

開心

To : 圍圍
    目標是2010--新加坡84k
    是2009那裡都不去了

夏天要跟你和cat操練才真

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-10 10:24 發表
    To : 圍圍
    目標是2010--新加坡84k
    是2009那裡都不去了

夏天要跟你和cat操練才真

84K....都係留返比super堅你玩!
    夏天我就諗住會開始操多d速度課,如果ching有興趣既一齊玩啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-10 07:45 發表
    哈哈....等我放張寫真上黎啦~~

人物介紹:
    左起前排:yungyung,龍龍,batbat,vv,catcat,菲菲,bonbon,tartar(tarry),disdis(kandis)
    左起後排:joejoe,kinkin,00(2008)

大家睇我地個個面上既喜悅,係咪好想join我地 ...

eeeee......點解好似少咗快活人ctse既?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-10 10:10 發表

加多句...1213行動~好想甩底..17K 都無信心

俾你講多次呀...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-10 10:34 發表

eeeee......點解好似少咗快活人ctse既?

活活ctse中午時pm我,話佢公司突然有事要下午返大陸走一轉,佢話會盡趕黎....
    佢應該係趕唔切回hk啦~