香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

斧山運動場==>斧山學校村==>鳳德村再返回斧山運動場

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

斧山外圈:
    平定道一圈: 約763M
    蒲崗村道一圈: 約3000M

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

依照閣下的路線是3km一圈, 不過我會兜埋入去d屋苑小街及平定路消防宿舍那邊 (是皇上教的)是5.5km, 通常由運動場出發, 先去鳳德村那邊, 順時針而上, 跑2個大圈, 約11km

cc打算幾時跑, 今晚跑唔跑, 看看夾唔夾到時間吧!! 今晚運動場要7.30pm後才有得跑

升級   0%

該用戶從未簽到

我都有跑.但由斧山跑上TWS --> 沙田坳 --> 消防局-->HOLLYWOOD
    好似得7-8K 到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-11 15:14 發表

nc姐,今明兩晚都唔得吖 SUN OR MON都可以....hgjD088" />" />hj

星期六跑完23k, 我驚我已經 所以星期日... 都唔知... 除非妳不介意我超慢, 不過都要看看跑完星期六怎樣, 星期一應該是休息日了, 因為預備星期二的操練   

另外, cc有沒有報元旦賽呀?? 13/12有約跑喎, 天水圍-尖鼻咀 (17, 23, 28k), 任君選擇 再來個海鮮宴, 來不來???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2008-12-11 14:43 發表
    我都有跑.但由斧山跑上TWS --> 沙田坳 --> 消防局-->HOLLYWOOD
    好似得7-8K 到

這條路線勁長甘喎, 快活人ctse 勁呀

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-12-11 15:40 發表

這條路線勁長甘喎, 快活人ctse 勁呀 " />" />

nc ctse 是錯覺者 . 應無跑上學校村甘斜 .
    不是太長. 可一試架 !!!

升級   26.32%

該用戶從未簽到

我都有跑這條路線,不個就調轉。
    由真鐸學校==>學校村==>蒲崗村道==>鳳德村==>斧山公園==>再返回斧山運動場

圍繞蒲崗村道一圈是不足3K。

升級   0%

該用戶從未簽到

如果由斧山運動場沿斜直跑 ( 吾入鳳德 村) 跑到盡頭 在天橋底捷返 來回有4K

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-16 09:25 發表
    尋晚試左跑,不過好慢,由鳳德村上慈雲山,再落斧山運動場,都要17'30" 好鬼斜

我都係呀, 同行的速度差不多 不過, 有好過無, 堅持呀, 斜路, 好野來的. 跑完會很有滿足感的. 我成日都係咁樣同自己講 (我都無跑長命斜2-3星期了 ). 我昨天都是行樓梯返屋企, 好彩家在8樓姐.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-16 11:01 發表
    但是我唔記得講,連帶後段5K(係運動場跑)都拖慢左2MINS

唔緊要...你要努力加油..
    速度總會有快有慢... 總唔會成日都 pb ma~~