香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: tcma
打印 上一主題 下一主題

冇了成績記錄??

升級   34.6%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

最新update:

Dear sir/madam,

Thank you for supporting the Standard Chartered Hong Kong Marathon 2016!

Your case is now under investigation. Please be kindly noted that all the cases will be collected and reviewed by 24th January 2016. Thank you!

Best Regards,
    Marathon Secretariat

升級   4.5%

奮鬥
  • 簽到天數: 98 天

我一直都冇收到回覆,見有人已經收到証書,我尋日就電郵追問佢地情況。今朝就收到電郵回覆話我紀錄追回失敗!。

我個情況係話我有個折回點冇紀錄,根據田總既要求,我比賽後一個星期已經比左GPS紀錄同分段時間紀錄比佢地,到尋日我追人佢,佢先覆我個結果。

我打去問,佢話GPS紀錄可能有誤差,所以唔可以做証據! 下? 咁田總之前仲乜問我拎GPS RECORD同分段時間紀錄?? 又話要我提供我過折回點的相片,下? 個個位係公路,封左唔比人上,邊有人上到去影相。

到最後,田總撻一句" 大會有最終決定權",冇野好講。