香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

1.10 (星期六上午) 萬宜水庫20K長課 + BBQ (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

Good! 跑完可以分享吓跑後感同跑步經驗......
    如果BBQ食得咁趕, 情願唔燒啦! 除非有更好安排, 有足夠時間燒烤.

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-27 12:48 發表

可能大家為0左 bbq 而來丫...
    (我係其中一個..)

想BBQ有許多選擇, 好似上次跑鹿頸後去大尾督燒烤, 唔洗帶嘢好方便!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

1.
    有無D地方有 自動燒烤 餐嫁???(任B個種呢
    吾知貴吾貴???

2.
    再吾系,起點終點都在沙滩!!
    起點,吾跑的人可以看物
    咁跑的人就可以洗完白白BQ!
    不是太遠的話,可以看物的哦!
    咁就B嘰耐都OK啦^^

升級   83%

該用戶從未簽到

1.   西貢運動場放低行李, 跑完去對
            住個海啲餐廳下午茶

2. 照上次行程, 但係唔bbq, 改訂飯盒($30內), 剩餘時間係分享吓跑後感同跑步經驗, 同埋享用水上活動中心設施

日營活動
    市民除可參加彩艇、舢舨及水上單車等的水上活動外,還可參加射箭、球類活動,包括籃球、足球、排球及羽毛球和棋類活動、放風箏、野外定向