香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE

圍城跑手報到~~

升級   0%

該用戶從未簽到

對唔住呀, 阿DEE CHING , 係我累左你.... 我唔應該係個咁舊既POST 同你打招呼, 搞到個個都玩番呢個成件前既POST ....... 但你真係大紅人呀, 個個都識DEE哥你.... 我都好榮幸識到你呀 !!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2009-10-28 16:21 發表

對唔住呀, 阿DEE CHING , 係我累左你.... 我唔應該係個咁舊既POST 同你打招呼, 搞到個個都玩番呢個成件前既POST ....... 但你真係大紅人呀, 個個都識DEE哥你.... 我都好榮幸識到你呀 !!!

哈哈~~有咩所謂喎,呢度個個都好NICE好玩得~~
馬神兄多D 出黎約跑同gathering 好快好多師兄師姐都無識你啦,大家有共同嗜好,會好快熟,阿DEE 都好榮幸識到你~~

升級   0%

該用戶從未簽到

係呀, 大家都好NICE .... 尋日我第一次參加約跑, 係TKO 個邊呀, 大家都好強噦, 追得好辛苦, 真係要勤力D, 太懶惰了.... 希望有機會跟阿DEE 你學野, 一齊跑 !!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

希望有機會跟阿DEE 你學野, 一齊跑 !!

X 2 - Dee Ching is one of my running idols too^.^

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   80.67%

該用戶從未簽到

WELCOME, WELCOME.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2009-10-29 12:57 發表
    係呀, 大家都好NICE .... 尋日我第一次參加約跑, 係TKO 個邊呀, 大家都好強噦, 追得好辛苦, 真係要勤力D, 太懶惰了.... 希望有機會跟阿DEE 你學野, 一齊跑 !!

原來馬神兄尋日都過左TKO 同大家玩,我都想過去跟-R-校長玩下,可惜逢星期三好多節目,又北區又青公...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-10-29 13:12 發表

X 2 - Dee Ching is one of my running idols too^.^

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

賽王兄唔好咁誇...
    況且而家已經虧左,唔知幾時先操得起...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 29-10-2009 14:55 發表

原來馬神兄尋日都過左TKO 同大家玩,我都想過去跟-R-校長玩下,可惜逢星期三好多節目,又北區又青公...hgjD092" />" />hj

係呀, 本來我都諗過青公, 但個朋友去開TKO 個邊, 所以第一次過去TKO 邊玩先, 下次有機會過青公跟你學野
    R 校長真係好強呀, 好似唔洗氣同唔洗力咁....  不過阿DEE 你都好強呀, 等我練多D先跟你玩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2009-10-29 15:40 發表

係呀, 本來我都諗過青公, 但個朋友去開TKO 個邊, 所以第一次過去TKO 邊玩先, 下次有機會過青公跟你學野
    R 校長真係好強呀, 好似唔洗氣同唔洗力咁....  不過阿DEE 你都好強呀, 等我練多D先跟你玩

我同R校長邊有得比...佢真係好強...
    青公好好玩架,下次就到時間過黎玩丫~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 29-10-2009 17:51 發表

好呀, 睇下幾時夾到時間過黎玩下 !!
    同埋我有網衫啦, YEAH, 哈哈 !!

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 花子阿DEE 於 2009-10-29 17:51 發表

我都好想來玩下呢~ 不過路途遙遠, 又有D淆底唔夠氣......
    希望有機會跟阿 DEE 學野, 記得射住射住.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kk52 於 29-10-2009 19:01 發表

我都好想來玩下呢~ 不過路途遙遠, 又有D淆底唔夠氣......

唔洗淆底啦 , 揾日一齊跑番轉, 阿KK CHING 你咁強, 青公難你唔到 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2009-10-29 18:03 發表

好呀, 睇下幾時夾到時間過黎玩下 !!
    同埋我有網衫啦, YEAH, 哈哈 !!

咁快手? excellent!!!
    記住唔好用柔順劑,用完好鬼臭架~~
    馬神兄幾時有比賽呢?著網衫比賽特別醒神~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kk52 於 2009-10-29 19:01 發表

有西鐵都算會好遠o者~~
    千祈唔好跟我學野... ,kk兄黎到青公大家一定熱情款待~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 30-10-2009 00:00 發表

咁快手? excellent!!!
    記住唔好用柔順劑,用完好鬼臭架~~
    馬神兄幾時有比賽呢?著網衫比賽特別醒神~~hgj091" />" />hj

哈哈, 係呀, 覺得著左好型仔WOO, 我會小心地用手洗, 凍水ONLY( 其實都係沖下D 汗水, 唔係好DIRTY)
    我冇報其他比賽啦... 得番渣打, 我宜家唔可以成日OFF WEEKEND, 所以參加比賽麻煩D !!

升級   0%

該用戶從未簽到

今朝見到你, 好勁呀, 希望你可以有好成績 !!