香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

bonbon...你有無樹ar~有無包紮同清潔下個wound ar?仲有無痛ar? 你今晚仲同唔同龍龍佢地去運動場ar?
yungyung ,00 同 tartar 又去唔去ar?
你地反得開心d
<-----羨慕的vv 上

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-12-18 11:32 發表

搭238X如果係荃灣公園站落, 要行返出楊屋道轉左, 行到去見到楊屋道街市對面再轉左, 直行就見公園, 不過都要行10-15分鐘, 最好沿路望住最高果座如心廣場行(小甜甜果座全個荃灣最高既Building), 去到如心廣場旁就係 ...

甘即係我公司個度.... 可惜星期日要跑,如果唔係都可以來...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-18 11:35 發表

甘即係我公司個度.... 可惜星期日要跑,如果唔係都可以來...

星期日跑邊??有比賽??

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-18 11:38 發表

星期日跑邊??有比賽??

星期日有2個比賽,一個係15k,而我跑另一個,係嘉道理兄弟紀念跑,勁跑斜路....

升級   52%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 11:34 發表
bonbon...你有無樹ar~有無包紮同清潔下個wound ar?仲有無痛ar? 你今晚仲同唔同龍龍佢地去運動場ar?
你地反得開心d
" />" />  

今日好好多LA.......你呢.......今日抖下先

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-18 11:44 發表

星期日有2個比賽,一個係15k,而我跑另一個,係嘉道理兄弟紀念跑,勁跑斜路....

Batbat, add add oil oil oil~~~~~~~~

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

跑去屯門既...

最好係屯門三聖附近個運動場擺野[得355m跑道果個..], 然後搭車入黎荃灣

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 11:34 發表
    你地反得開心d
    " />" />  

我都係睇大家架咋,你地去我都可以去旭幾旭,不過仲食緊藥,個鼻仲未攪掂

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-18 11:58 發表

今日好好多LA.......你呢.......今日抖下先

咁仲有無腫起ar??你唔洗擔心有疤wor..疤痕敵work ka wor..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-18 12:05 發表

Batbat, add add oil oil oil~~~~~~~~ " />" />

唔洗同BATBAT 加油LA...............佢FIT到漏油咯∼星期2全程帶頭AR

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-18 12:07 發表

我都係睇大家架咋,你地去我都可以去旭幾旭,不過仲食緊藥,個鼻仲未攪掂" />" />

去LA 去LA∼我地可以KEEP住一日跑運動場都幾好反AR∼

BONBON∼你問下TARTAR 去唔去LA∼

咁又有3個人LA∼RIGHT?
    題外話∼YUNGYUNG∼唔好用E個公仔LA-->..因為..我諗起你.D.鼻.水..吊吊FING∼∼∼∼

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 12:16 發表

唔洗同BATBAT 加油LA...............佢FIT到漏油咯∼星期2全程帶頭AR" />" />

thx Yungyung & vv,上年最後步唔到,勁斜,行左一段,希望今年可跑足全程....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

TAKE CARE 呀大家
    小心跑得萬年步
    全世界喝多點水

Kin in Running

升級   97.33%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 12:23 發表 去LA 去LA∼我地可以KEEP住一日跑運動場都幾好反AR∼BONBON∼你問下TARTAR 去唔去LA∼咁又有3個人LA∼RIGHT?題外話∼YUNGYUNG∼唔好用E個公仔LA--> ...

我果d係綠色架 

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-18 12:42 發表

我果d係綠色架 " />" />

∼夠la∼∼∼∼∼∼

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 yungyung 於 2008-12-18 12:42 發表

我果d係綠色架 

係呀....我都聽講過有綠色鼻涕...
    yungyung你保重,快d搞好個鼻呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

catcat∼∼我仲未收到美記個reply~係咪即係無我份ar????

升級   52%

該用戶從未簽到

VV
    TARRY 今晚吾去運動場,
    你隻貓好可愛,幾時可以見個面

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 13:01 發表
    catcat∼∼我仲未收到美記個reply~係咪即係無我份ar????"

不如打去美記問啦你...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hhkbonnie 於 2008-12-18 13:07 發表
    VV
    TARRY 今晚吾去運動場,
    你隻貓好可愛,幾時可以見個面

O~OK LA~咁yungyung 都 仲有 龍龍~2個去沖圈law~ 龍龍要小心yungyung d 鼻水~
    係ar~佢好鐘意影相ka..見到有人同佢拍video or photo~就企定定ka la~而且係非常熱情tim~..佢會自動波來迎賓∼不過你真係要好唔怕至得wor∼因為佢喜歡跳上你個身 and then 咀咀架~~~very hot ka~佢叫wangwang~仲有隻deedee 同 beebee~不過唔多like take photo~

haha~其實我家所有小bb 都係疊字名ka~~~