香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   97.67%

該用戶從未簽到

三字概括~

好地方

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-18 16:50 發表

唔好自己嚇自己啦.....咁而家對腳咩環境呀?

各小隊隊員~~~鳴鳴鳴~~ 真係出事la~~~~~
我隻腳...要大修la~~~~~~
要做物理治療ar~~~~
你地都要小心d~努力埋我果份la~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 23:12 發表

各小隊隊員~~~鳴鳴鳴~~" />" />" />" />fhjfrt 真係出事la~~~~~
你地都要小心d~努力埋我果份la~~~~~" />" />

vv:
妳到腳到底咩事...點解會搞到咁既?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 23:12 發表

各小隊隊員~~~鳴鳴鳴~~" />" />" />" />fhjfrt 真係出事la~~~~~

有冇詳細d 報告呀?夠竟咩情況呀?

升級   7.05%

該用戶從未簽到

咁大件樹~~~你要快d好返~~~好好休息先得~~~

今晚得我一個跑場, 無左你把笑聲, 有d唔慣, 不過我都好努力咁跑, 我要追到華華, 圍圍, baybat......and 咁多位師兄師姐~~~

雖然今晚無左大家一齊跑, 好似好孤單咁~~~不過我跑得比上次仲要快, 因為我知道我要幫大家跑晒佢,
大家既精神一直係我心裡面~~~

熱身圈10個~~~10個400變速(3分鐘一轉)~~~大家可比d意見....

1) 1:30s
2) 1:31s
3) 1:29s
4) 1:26s
5) 1:25s
6) 1:27s
7) 1:26s
8) 1:34s~~~橫隔膜
9) 1:32s~~~回氣中
10) 1:22s

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

隊員VV over...over...發生乜事從速報告...
    Mayday...mayday...Catcat 隊長請救援  VV...

升級   100%

• 簽到天數: 11 天

gills

thank you,

我識去啦.

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-18 23:45 發表

今晚得我一個跑場, 無左你把笑聲, 有d唔慣, 不過我都好努力咁跑, 我要追到華華, 圍圍, baybat......and 咁多位師兄師姐~~~

雖然今晚無左大家一齊跑, 好似好孤單 ...

好快呀!我都唔知有冇你咁快....你隨時快過我啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-18 23:27 發表

vv:
    妳到腳到底咩事...點解會搞到咁既?

鳴鳴鳴~~~佢話我個膝蓋有水~即係發炎...問題唔係發炎..係隻腳掌, 已經嚴重到內反~~~~

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 13:34 發表

城門水塘係咪即係金山郊野公園對面ar???你去過無ar? 熟唔熟路ka....係唔係好多monkey 個度ar...你sale 下la~實有人去...

金山郊野公園對面果係石梨貝個係水塘。城門水塘嚮梨木樹村後面上,可以從荃灣城門谷運動場、或者和宜合道運動場起步。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 23:53 發表

鳴鳴鳴~~~佢話我個膝蓋有水~即係發炎...問題唔係發炎..係隻腳掌, 已經嚴重到內反~~~~

冇理由突然會咁wor...........
    咁e c有冇講咩原因? 關唔關對鞋事呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

要物理治療一段時間~must 用鞋墊..不可跑/跳~~~唔好拎重野...佢話應該唔係一次半次跑..係一直都有問題~咁我又無諗過~大腿外邊痛係關隻腳掌事, 條頸痛又係腳掌事ma..我又唔記得拎對鞋去..要下次treatment 時才拎去比佢睇~~~明天仲要去度做墊, 又要去買鞋~~唉~~~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 23:53 發表

係米因為跑時痛,甘就住黎跑,就出事呀?真係好慘喎,復出冇耐就唔跑得....有冇講要醫幾耐?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 23:58 發表
    要物理治療一段時間~must 用鞋墊..不可跑/跳~~~唔好拎重野...佢話應該唔係一次半次跑..係一直都有問題~咁我又無諗過~大腿外邊痛係關隻腳掌事, 條頸痛又係腳掌事ma..我又唔記得拎對鞋去..要下次treatment 時才拎去比佢 ...

咁要以後買鞋小心d啦....今次好好休養~

升級   56.65%

無聊

原帖由 vhtober 於 2008-12-18 23:58 發表
    要物理治療一段時間~must 用鞋墊..不可跑/跳~~~唔好拎重野...佢話應該唔係一次半次跑..係一直都有問題~咁我又無諗過~大腿外邊痛係關隻腳掌事, 條頸痛又係腳掌事ma..我又唔記得拎對鞋去..要下次treatment 時才拎去比佢 ...

咁咪有一排你只能夠join我地食飯?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-18 23:56 發表

冇理由突然會咁wor...........
    咁e c有冇講咩原因? 關唔關對鞋事呀?

ec 話..反而可能我之前對鞋..係唔夠support..但因為慢慢窩下去.所以才以為舒服...一著新鞋~就頂起個弓位~所以個arch 位都有發炎~~~唉~點算ar圍圍~~~
    佢話叫我最好著波鞋反工.....唉~~~~~我都想.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2008-12-18 23:45 發表

雖然今晚無左大家一齊跑, 好似好孤單 ...

wow....龍龍你今日得一個人ar...yungyung 同00做咩唔去ar~~~~你要努力跑埋我果份ar~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-12-18 23:46 發表

" />" /> 隊員VV over...over...發生乜事從速報告...
    Mayday...mayday...Catcat 隊長請救援  VV..." />" />" />" />

我第1時間已經report 左比貓隊長la...我地最擔心係..........................對aero 賣唔賣得出~~~hahahaha

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 00:04 發表

ec 話..反而可能我之前對鞋..係唔夠support..但因為慢慢窩下去.所以才以為舒服...一著新鞋~就頂起個弓位~所以個arch 位都有發炎~~~唉~點算ar圍圍~~~
    佢話叫我最好著波鞋反工.....唉~~~~~我都想.....

妳同公司講睇下比唔比妳casual wear啦~
    如果真係唔得既...我好似睇過Dr. Kong都有皮鞋。
    唔好擔心......慢慢搞返好對腳先~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

查實腳掌內反即係點呀?Internet 查唔到係mud....