香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 4)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

KINKIN, 我唔係淨係貪靚ka...真係要著2"左右既鞋比較岩我地..禽日我都係著平底去..ec 話對鞋衰過唔著~都無support~所以我今晚都係去買高跟鞋先 再用佢來訂個墊ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-19 10:32 發表

VV, 我都一樣係禽晚大修咗嚟, 呢幾日我7吓7吓返工, 夜晚又抽唔到時間去睇EC, 睇住隻腳一日比一日腫, 由唔覺腫變一部分腫, 再變半隻腫, 去到EC果陣時, 成隻腳已經腫晒, 行到都已經算係奇 ...

嘩 Joejoe, 你成個去ec的過程我睇到都覺得痛 ...真係要好好保重啦, 快啲好返遲下先一齊再跑

升級   0%

該用戶從未簽到

joejoe~~你好大鍋wor~e + 好唔好d ar? 仲有無腫? 係1隻or2隻腳有事ar??

係la∼我睇完你個report都好驚嚇∼又針又吸又放血, 仲要益力多咁大支∼∼∼ 好驚ar

佢同我按果時..我只係痛到呆左..無晒聲∼你竟然仲笑得出∼∼∼

唔緊要la..如果隻腳好番..仲有大把機會慢慢反

而家我地都要多休息∼唔好懶睇ec∼仲要聽話∼一定好快好la

升級   100%

該用戶從未簽到

joejoe:
你隻腳積埋積埋而家甘大劑........
針灸都試埋,我睇到都好驚...
不過,睇你甘形容,個ec都應該幾有斤兩....
美記算啦~睇下有無ching/ctse可以頂讓左你個位啦,
來日方長,照顧好身體才可以長玩長有呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

迪迪想去ar∼不過男同女有無分ka???

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2008-12-19 10:32 發表

VV, 我都一樣係禽晚大修咗嚟, 呢幾日我7吓7吓返工, 夜晚又抽唔到時間去睇EC, 睇住隻腳一日比一日腫, 由唔覺腫變一部分腫, 再變半隻腫, 去到EC果陣時, 成隻腳已經腫晒, 行到都已經算係奇 ...

嘩!joejoe,mud 你都甘大watt ?你冇用 P.R.I.C.E. 呀?你同catcat 玩唔玩到山霸呀?我都試過傷左個幾月先好番,最慘又要重新操過!祝你早日康服。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 10:56 發表

女仔去攞男仔的號碼步好似唔係好得喎

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-19 10:56 發表

嘩!joejoe,mud 你都甘大watt ?你冇用 P.R.I.C.E. 呀?你同catcat 玩唔玩到山霸呀?我都試過傷左個幾月先好番,最慘又要重新操過!祝你早日康服。

咩係price?
山霸係3月份,我諗如果joejoe而家開始乖乖地養傷,到時應該ok掛...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2008-12-19 11:03 發表

女仔去攞男仔的號碼步好似唔係好得喎

有無人知究竟得唔得?
(joejoe讓個美記比賽資格予disdis..?)

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-19 10:53 發表
joejoe:
你隻腳積埋積埋而家甘大劑........
針灸都試埋,我睇到都好驚...
不過,睇你甘形容,個ec都應該幾有斤兩....
美記算啦~睇下有無ching/ctse可以頂讓左你個位啦,
來日方長,照顧好身體才可以長玩長有呀...

Catcat, vv, 菲菲同batbat: 好多謝你哋嘅關心, 唉, 都冇諗過玩咗十幾年嘢, 一直都(好似)冇事, 最後都係要係我參加晒D比賽之後, 仲要係好認真咁操完一大輪, 等到我覺得可以好開心再突破吓自己之時, 先嚟一鑊大嘅, 真係幾心傷同唔甘心心心心心呀~~

vv你都要保重呀, 希望你都可以儘早recover, 重新上跑場, 再戰江湖~~

仲有其他ching/ctse都要時刻小心身體呀, 千祈唔好(再)試吓我EC同我做嘅果堆嘢, 真係幾甘gar~~

話時話我都係第一次睇跌打中醫, 個經驗真係夠晒難得, 同埋個EC都真係幾pro吓, 冇介紹人你都唔使旨意佢會應診, 多多錢都係咁話, 我都係佢度學咗唔少嘢~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-12-19 11:06 發表

咩係price?
山霸係3月份,我諗如果joejoe而家開始乖乖地養傷,到時應該ok掛...

PRICE 係治療過程,通常係足踝傷既即時處理....
P - Protection
R - Rest
I - Ice
C - Compression
E - Elevate

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 10:56 發表

咩事???做咩有我個名??? 去邊呀??冇get錯,你地係咪講緊美記???我諗住去做攝記喎~~~~支持大家喎~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-19 10:56 發表

嘩!joejoe,mud 你都甘大watt ?你冇用 P.R.I.C.E. 呀?你同catcat 玩唔玩到山霸呀?我都試過傷左個幾月先好番,最慘又要重新操過!祝你早日康服。" />" />

先前都唔知幾時傷咗, 又以為跌咗起番身痛少少就冇事嘛, 邊樹會用P.R.I.C.E.吖. 山霸離依家時間尚遠, 應該ok嘅, 不過呢排就真係要就住瞓, 坐同行囉, 依家買咗條彈性寬帶係office綁住盤骨嚟坐~~

升級   0%

該用戶從未簽到

joejoe~個ec 無產你上天花嗎~7勞8傷至搵佢~~~
好彩你搵到個高人~so..應該會好快好番~好快又可以出來行ka la

e~你唔好濕水wor~你唔係約左catcat this sunday 去反獨木舟咩?你唔好心癢癢走左去wor~

升級   100%

該用戶從未簽到

joejoe:
你保重啦,你條友....
一向淨係注重做鍛鍊(gym,行山...etc),食野營養方面又唔多理....甘點得架...
身體....勞動得多都要鍚下佢架....
乖乖地養傷先啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 kandis 於 2008-12-19 11:25 發表

迪迪:
我以為你想去美記~joejoe 唔去得嘛~咪睇下可唔可以transfer 比你law~
你去做2工ar~我都想去..不過唔識點去wor~如果係runner 就有大會車~

升級   83%

該用戶從未簽到

剛剛睇完喇~~joe ching 你好好休息啦~祝早日康復

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2008-12-19 11:29 發表
joejoe~個ec 無產你上天花嗎~7勞8傷至搵佢~~~
好彩你搵到個高人~so..應該會好快好番~好快又可以出來行ka la

e~你唔好濕水wor~你唔係約左catcat this sunday 去反獨木舟咩?你唔好心癢癢走左去wor~

應該會同fung sir講改期啦~

升級   59.47%

該用戶從未簽到

vv期望你怏D好番,唔洗太擔心,早前都有

升級   0%

該用戶從未簽到

唉.....唔係好敢再睇呢個貼。