香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

2009.1.18 終極去馬之老渣全馬/半馬賽前特訓 (37K及20K長課)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

4766865-273 3523

點會跑到才真.

我在西貢12時多跑完趕來
    仲應該會遲到
    到時自己招呼自己join你們

886 86 4766865

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-19 14:38 發表

4766865-273 3523

點會跑到才真.

我在西貢12時多跑完趕來
    仲應該會遲到
    到時自己招呼自己join你們

Kin in Running

kinkin ching 玩完中國沿岸全馬再黎join A線??

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-19 14:45 發表

堅堅唔駛去得咁喎, 不如你返屋企休息完過來join我地食飯好過啦, 長跑長有呀.

同意呀....堅堅來join單車隊啦,長跑長有呀!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-19 14:45 發表

堅堅唔駛去得咁喎, 不如你返屋企休息完過來join我地食飯好過啦, 長跑長有呀.

THANKS 瘋瘋
    WHAT'S A GREAT IDEA !!

那天跑完才決定好了

Kin in Running

升級   13.2%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-19 13:09 發表

咦~ching好似住個頭? 可否問一問呢?如果得我或者可以同ee一齊踩單車支持大家

係啊,我係馬鞍山人.不過那日我想跑步多過踩單車.

我都報了全馬, 不過A線對我來說太長, 早上跑完先進運動會7K, 打算加操2xK.

瘋兄, 我報名B線! 謝謝.

升級   11.35%

該用戶從未簽到

好驚呀 ~~~~我又黎,加埋朋友阿Joe添,唔該!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2008-12-19 16:02 發表
    好驚呀 ~~~~我又黎,加埋朋友阿Joe添,唔該!

desmond兄驚就兩份.....星期日ching係咪來?8:00am沙田運動場等啦。

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-19 16:15 發表

desmond兄驚就兩份.....星期日ching係咪來?8:00am沙田運動場等啦。
    星期日來呀,運動場見啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2008-12-19 16:20 發表
    星期日來呀,運動場見啦!

desmond兄到時見.

升級   61.1%

該用戶從未簽到

我想問報B線, 中間有無 OK  /  7-11 可供補給?

因為我唔會帶飲野跑的.

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

想報B線,但唔識路入馬鞍山
    城門隧道可以轉車入去嗎?係邊落車?

另外,建議B線提早半個鐘或一個鐘起跑:
    1.首次誇區入新界東,驚唔識路返運動場.
    2.跑得慢,預計20k跑超過兩個鐘啦!Ching約跑三個多鐘40k,唔好要師兄們等咁耐啦!
    3.冬天5點半已經開始太陽落山,上梅子林可能太黑.人生路不熟,會好驚啊!

最後, 尊貴的總隊長,可以幫個題目+20K半馬練習....字眼嗎?等各半馬友留意,報名參加集訓.

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 叮叮噹 於 2008-12-19 23:56 發表
    想報B線,但唔識路入馬鞍山

2.跑得慢,預計20k跑超過兩個鐘啦!Ching約跑三個多鐘40k,唔好要師兄們等咁耐啦!
    3.冬天5點半已經開始太陽落山,上梅子林可能太黑.人生路不熟,會好驚啊!

最後, 尊貴的總隊長,可以幫個題目+20K半馬練習....字眼嗎?等各半馬友留意,報名參加集訓.

都係叮叮噹細心, 個標題都幾嚇人, 驚嚇親報了半馬的chingctse

贊成提早1小時, 唔知其他報了半馬的chingctse有沒有問題

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-12-20 00:05 發表
    [quote]原帖由 叮叮噹 於 2008-12-19 23:56 發表

登錄/註冊後可看大圖

想報B線,但唔識路入馬鞍山" />" />nm

另外,建議B線提早半個鐘或一個鐘起 ...

如果提早出發既建議係因為怕回程上梅子林已經天黑,就不如A,B組一齊提早~
    如果唔係半馬組一定要等全馬組好耐...除非你地係諗住搵定位等我地來食啦。

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-20 00:18 發表

如果提早出發既建議係因為怕回程上梅子林已經天黑,就不如A,B組一齊提早~
    如果唔係半馬組一定要等全馬組好耐...除非你地係諗住搵定位等我地來食啦。

上午要返教會又跨區的師兄,應該早唔倒架!
    另外,男女有別,跑速+沖涼時間,半馬應該唔需要等好耐.
    再唔係,搵定位等你地回來食,又得。

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-12-19 23:56 發表

1.首次誇區入新界東,驚唔識路返運動場." />" />
    2.跑得慢,預計20k跑超過兩個鐘啦!Ching約跑三個 ...
    Tuen Mun --- 263--->Shing Mun Tunnel Exchange --- 43X--> Ma On Shan (sorry i forgot which stop to get off but there should be one pretty close to the Park)

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2008-12-19 17:11 發表

desmond兄到時見.
    See u there Panda Onon. We need to sleep early Sat nite~~

升級   0%

該用戶從未簽到

1.首次誇區入新界東,驚唔識路返運動場." />" />
    2.跑得慢,預計20k跑超過兩個鐘啦!Ching約跑三個 ...

叮叮噹ctse:
    妳係城隧轉43X,係聽濤雅苑站落車,對面就係馬鞍山遊樂場。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

1. 我都係
    2. 我唸我要4個多鐘, 真弊.....
    3. 我亦係人生路不熟, 唉......死得......