香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc

晒草灣之跑完再烚 14/1 - 見第4頁 (post #80)

關閉 [複製鏈接]

升級   35.79%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 obaanc 於 2008-12-22 16:11 發表

sue ctse來不來??

查實"哂草灣"依個地方未踏足過, 幾吸引.  晚上有家庭聚會, 但係又想o黎喎 .........  唸唸計仔先.....
    如果o黎跑45-60分鐘, 受唔受我玩呀 (已經約佐人又o黎 係咪好趕呢......)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-23 08:38 發表

查實"哂草灣"依個地方未踏足過, 幾吸引.  晚上有家庭聚會, 但係又想o黎喎hgjD088" />" />hj .........  唸唸計仔先.....
    如果o黎跑45-60分鐘, 受唔受我玩呀 (已經約佐人又o黎hgjD115" />" />hj 係咪好趕呢......)

...

e個通常係百足咁多爪的chingctse常遇到的情況, 相信sue ctse已慣了!!!

升級   100%

奮鬥

原帖由 obaanc 於 2008-12-23 10:02 發表

e個通常係百足咁多爪的chingctse常遇到的情況, 相信sue ctse已慣了!!!

唔係, 係扮忙, 扮有人約o者,
    其實係要交人, 唔交的話26號未必蒲到頭囉.

大圍ching, 你唸成點呀?
    唸緊約邊個, 定係等緊人約你呀未呀

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 leefs 於 2008-12-22 22:47 發表
    點解要係"晒斧大會之長烚長有",
    唔叫"斧晒大會之長烚長有"或"苦晒大會之長烚長"有呢?

因為今次是晒草主場,斧山作客

To : Sue Ctse, 大圍
    來啦,晒草好靚的
    我最愛比賽之前來熱身

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-23 11:09 發表

因為今次是晒草主場,斧山作客

To : Sue Ctse, 大圍
    來啦,晒草好靚的
    我最愛比賽之前來熱身

來埋咪要連跑5日....好啦....一於同堅堅共同進退~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-23 11:53 發表

大圍兄, 我都同你一樣冇得休直落六日!
    因為前晚33k, 擒晚6k, 今晚深夜20k, 25號又30k,26號又15k,  聽晚我都諗住超慢jog10k, 8k算!
    大家加油呀! ..... ...... ...... .... ...

係wor...原來我都係連跑6日,不過我26號未必會跑使15K,到時睇情況,大家加加油。

升級   0%

該用戶從未簽到

大圍 & 瘋狂 ching 練跑6日...
    而且仲係長距離添
    確是厲害...

升級   100%

奮鬥

瘋ching + 大圍ching
    你地直情係聖誕狂歡日日跑, 犀利.....

升級   100%

奮鬥

係呢, 小妹人生路不熟, 請問乘地鐵係咪藍田出?
    果度有冇locker?  有冇浴室?  大約有幾多ching/ctse呢?  點相認?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-23 22:31 發表
    係呢, 小妹人生路不熟, 請問乘地鐵係咪藍田出?
    果度有冇locker?  有冇浴室?  大約有幾多ching/ctse呢?  點相認?  

藍田港鐵站D1出口, 左轉上斜
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=848&extra=page%3D1&page=1

我認得sue ctse的. 跑住等吧!! 我都唔知明天幾時走得, 可能早, 可能遲...

電子密碼locker, 有浴室, 500m1圈, 另有斜路任君選擇, 打算明天跑圈之餘也係咁二跑吓斜

我只知有堅兄, 皇上, 瘋兄, 大圍兄, mill姐.... 其他唔知 我估ctse也認得長跑網的台柱吧

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

各位卿家﹕朕有壹提議,
    依家在你身邊搵一份"唔等使"嘢,
    出嚟害下人,
    當聖誕節交換禮物!
    長烚長有 之 聖誕快樂

升級   100%

奮鬥

[quote]原帖由 obaanc 於 2008-12-23 23:49 發表

藍田港鐵站D1出口, 左轉上斜
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=848&extra=page%3D1&page=1

我認得sue ctse的. 跑住等吧!! 我都唔知明天幾時走得, 可能早, 可能遲...

電子密碼locker, 有浴室, 500m1圈, 另有斜路任君選擇, 打算明天跑圈之餘也係咁二跑o下斜

我只知有堅兄, 皇上, 瘋兄, 大圍兄, mill姐.... 其他唔知 我估ctse也認得長跑網的台柱吧 [quote]

唔該哂, nc ctse, 好, 今晚跑住等啦

升級   100%

奮鬥

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-24 00:05 發表

點會冇, 聽講仲豪過d club house!

嘩, 咁豪....好吸引喎, 咁唔去試試都唔得啦

升級   100%

奮鬥

原帖由 leefs 於 2008-12-24 03:59 發表
    各位卿家﹕朕有壹提議,
    依家在你身邊搵一份"唔等使"o野,
    出o黎害下人,
    當聖誕節交換禮物!
    長烚長有 之 聖誕快樂

微臣領旨

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2008-12-24 03:59 發表
    各位卿家﹕朕有壹提議,
    依家在你身邊搵一份"唔等使"嘢,
    出嚟害下人,
    當聖誕節交換禮物!
    長烚長有 之 聖誕快樂

微臣領旨 x 2

已在家中拿了兩樣"唔等使"野, 不過唔係害人, 係益人

皇上, 你都唔好害人咁多喇

sue ctse, 妳可以到太好了, 一會見吧... 今天應該都可以早到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

微臣領旨 x3

已在公司中拿了兩樣"好"野來益人