香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

ee 筆寫 跑步 blog

升級   0%

該用戶從未簽到

廸廸 ctse...可惜小妹唔係跑 30k.. 如果唔係就可以叫 ctse 斟多 d sports drinks 俾我... haha~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-28 22:56 發表

妳渣打跑半馬....應該唔使操咁多長課,我諗而家開始練都冇所謂。
    妳住或者返工果區有冇跑會練呀,好似可以去跟跑wor~

係咩! 可能大家對長課的定義不同.
    個個半馬友都話一星期一長課, 唔係咩?

升級   35.4%

該用戶從未簽到

ctse,10k既時間都唔錯呀
    我就跑唔到lee 個時間
    黎緊半馬, 比心機,努力練多d

升級   0%

該用戶從未簽到

今日係 2008 年最後一日...
    祝大家新年進步.. 長跑長友.. 再創 pb...

原來石崗 10k 係我 2008 年最後一跑啦..今日計劃食食食 ...

2009 年第一跑 -  長洲越野跑 (10k).. 大家在另一廂 - 沙田元旦跑同埋燒鵝盃都努力加油丫...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

吾好亂食野呀 . 聽日要晨早起身比賽 .
    預祝PB 在手 . 精神上撐你. ADD OIL !!!

升級   0%

該用戶從未簽到

完成長洲的10k 越野比賽了...

昨晚差不多兩時回到家... 上床時已經 三點..六點就起床了
    到達長洲時八點半 (坐中環八點快船).. 天氣很凍.. 依依不捨的脫下外套和長褲...
    自己計時為 63 mins... 組排名 12...
    賽道比自己想像中困難...上斜落斜太多... 那些路明顯地斜...見到一條又一條永遠不會完的斜... 心中洩氣.. 見大斜就行上去了... 很氣餒....

如果我的上落斜練習不足... 明年未必會參加這個比賽...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

長洲好似幾好玩禾~~可惜太遠~冇玩呢個~睇下下年有冇機會啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-1 20:12 發表
    長洲好似幾好玩禾~~可惜太遠~冇玩呢個~睇下下年有冇機會啦

的確係幾好玩.. 希望我出年有能力再挑戰佢
    賽道景色一流...可能有大約一半係平路...其他係上斜落斜... 練野甘過食梅子...
    跑完之後在長洲行番一陣才回家..一樂也....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-1 20:25 發表

的確係幾好玩.. 希望我出年有能力再挑戰佢
    賽道景色一流...可能有大約一半係平路...其他係上斜落斜... 練野甘過食梅子... hgjD115" />" />hj
    跑完之後在長洲行番一陣才回家..一樂也....

咁甘?? 63 分鐘已很不錯的成績了,一半斜路喎

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

一半係鈄路都做到63分鐘, 都已經唔錯喇, 不要氣餒 但係長洲真係比較遠喇...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

妳跑得快過我

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-1 20:10 發表
    昨晚差不多兩時回到家... 上床時已經 三點..六點就起床了
    到達長洲時八點半 (坐中環八點快船).. 天氣很凍.. 依依不捨的脫下外套和長褲...
    自己計時為 63 mins... 組排名 12...
    賽道比自己想像中困難...上斜落斜太 ...

原來ee報咗呢個比賽呀,咁多斜路仲唔夠訓都跑到呢個成績幾好呀,以後唔好話自己唔掂啦,星期日個比賽都要比d信心自己呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

ee . 斜路多 而可以跑到63min . 好勁呀.
    依果賽事d 斜路你都可以克服到 .甘美記半馬肯定你跑到得心應手!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 10:22 發表
    ee . 斜路多 而可以跑到63min . 好勁呀.
    依果賽事d 斜路你都可以克服到 .甘美記半馬肯定你跑到得心應手!!!!

其實完成呢個比賽之後... 忽然信心盡失..
    因為自己見到大斜就行上去..唔能夠堅持去跑...始終心理質素唔夠好

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-2 11:10 發表

其實完成呢個比賽之後... 忽然信心盡失..
    因為自己見到大斜就行上去..唔能夠堅持去跑...始終心理質素唔夠好

長州係未長過斜過15k 架  因美記d 斜路都無15k 果d 甘斜 甘長

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 11:43 發表

長州係未長過斜過15k 架  因美記d 斜路都無15k 果d 甘斜 甘長

我想佢某 d 斜既斜度比起 15k 既頭1k 還要斜一點...  
    望住佢真係呆0左...

升級   0%

該用戶從未簽到

是日將軍澳逍遙跑... 大約 8.5k, 跑了 55分鐘... 跑得舒服.. 輕鬆....
    (仲經常跑錯路 tim...   )
    著0左半年前買既 skysensor.. 對比起 tarther... skysensor 吸震比較好.. 觸地感亦很好... 絕對適合長途比賽... 明天就會用佢來跑..希望跑出好成績

之後再跟朋友們同埋大圍兄一齊打羽毛球...
    大圍兄既技術唔錯呢...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-3 15:46 發表
    是日將軍澳逍遙跑... 大約 8.5k, 跑了 55分鐘... 跑得舒服.. 輕鬆....
    (仲經常跑錯路 tim...hgjD103" />" />hj   )
    著0左半年前買既 skysensor.. 對比起 tarther... skysensor 吸震比較好.. 觸地感亦很好... 絕對適合 ...

ee妳打羽毛球都有一手呀,今日打完波約咗人趕住走....唔好意思呀~