香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

ee 筆寫 跑步 blog

升級   0%

該用戶從未簽到

係唔係即場登記就okay呀?...
我都想去玩下...
跑夠6分鐘就可以拎到隻錶啦?..
我想拎番隻...嘻~~

升級   0%

該用戶從未簽到

仲想問下那$500 cash coupon...
係唔係要買夠幾多錢才可以用架?..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-1-17 00:57 發表

係唔係即場登記就okay呀?...
我都想去玩下...
跑夠6分鐘就可以拎到隻錶啦?..
我想拎番隻...嘻~~

我聽到 reception 個姐姐叫兩位 non-member 登記... 應該之後可以上去玩
你可以先打我之前 post 果條 link 果個電話 confirm 0左先..免得 ctse 白行一趟

6分鐘可以拎到隻錶..但係咩錶..小妹唔太清楚... 聽講唔太靚.... 所以個個 ctse 都要 coupon.. flexible d 丫 ma~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

ee,

1*23荃屯跑, 鄧記有熱水沖涼架!
    記得18/1交行李, 毛巾+乾衫褲(沖涼後更換)+厚褸.
    如有鎖頭, 可交小妹.

叮叮噹

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-1-17 00:58 發表
    仲想問下那$500 cash coupon...
    係唔係要買夠幾多錢才可以用架?..

好似當 $500 cash 用...
    小妹未收到 coupon..三個星期之後先有

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-17 01:04 發表
    ee,

1*23荃屯跑, 鄧記有熱水沖涼架!
    記得18/1交行李, 毛巾+乾衫褲(沖涼後更換)+厚褸.
    如有鎖頭, 可交小妹.

叮叮噹

ok! 下星期應該唔太凍... 我會執得盡量輕便 d 俾你...

升級   0%

難過

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-17 01:05 發表

ok! 下星期應該唔太凍... 我會執得盡量輕便 d 俾你...

ee, 真係體貼.
    行李多少唔緊要架!
    因為細明18/1會駕車送我地班屯門友, 而且我屋企好近鄧記, 行過去放行李好方便.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-17 01:03 發表

我聽到 reception 個姐姐叫兩位 non-member 登記... 應該之後可以上去玩
    你可以先打我之前 post 果條 link 果個電話 confirm 0左先..免得 ctse 白行一趟

6分鐘可以拎到隻錶..但係咩錶..小妹唔太清楚... 聽講唔 ...

唔該哂 ee ctse..
    我明天打去問下先得...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-1-17 01:16 發表

唔該哂 ee ctse..
    我明天打去問下先得...

我今朝打了電話去問,佢話for member only...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-1-17 12:14 發表

我今朝打了電話去問,佢話for member only...

唔好意思丫...俾錯假消息你...

升級   0%

該用戶從未簽到

昨日跟逍遙團慢 jog 先令身體再次適應跑步... 之後跟大圍兄.. wayne兄...同埋我朋友羽球同樂...
    是日沿岸半馬...花了 2h6m 去完成
    分段時間
    0-5K 30:14
    6-10K 28:57 (0:59:12)
    11K-15K 30:23 (1:29:35)
    16-20.1K 30:49 (2:00:24)
    last 1K 5:39 (2:06:04)
    今日半馬, plan 0左既 pacing 係大約 6 分鐘 1k.. 今日有兩大學舊同事一齊跑 (佢地今日跑全馬).. 佢地既 pacing 都係大約 6 分鐘 1k... 大師兄帶住我跑... 得到佢既鼓勵同埋建議下... keep 得到 6mins/k... 不過跑到西霸途中感覺到對左腿有點不妥..但仍然可以正常到回終點... 但跑完之後... 左腳很不妥... 幾乎動不了... (但我又沒有尋求協助...)... 跟觸發舊患的 jeff 兄...兩個"傷殘人士" 坐車回家..
    如果隻腳無事..其實可以快一點..
    在比賽途上有不少 ching 跟我說加油... 感覺好 warm 呢

升級   0%

難過

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-18 23:12 發表
    昨日跟逍遙團慢 jog 先令身體再次適應跑步... 之後跟大圍兄.. wayne兄...同埋我朋友羽球同樂...
    今日半馬, plan 0左既 pacing 係大約 6 分鐘 1k.. 今日有兩大學舊同事一齊跑 (佢地 ...

ee,

真係要停跑, 好好休息啊!
    明天去見醫師吧! 對腳要用一生一世架, 善待之.

早日康復, 長跑長有, 長玩長有.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-18 23:12 發表
    今日半馬, plan 0左既 pacing 係大約 6 分鐘 1k.. 今日有兩大學舊同事一齊跑 (佢地 ...

ee . 今星期乖D去休息. 吾好再做任何運動住喇.

升級   0%

該用戶從未簽到

希望ee ctse快d好番..
    不過而家暫時要好好休息呀...

升級   53.45%

該用戶從未簽到

ee ctse 一定要停跑啦, 千其唔好再加重雙腳既負荷
    現階段清理好d 腳患最緊要

升級   0%

該用戶從未簽到

祝ee師姐早日康複!
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝大家關心..
    睇0左西醫... 佢話我 d 肌肉好緊... 休息下就可以...
    姑且信住佢先啦..過0左一星期之後仲有事就再睇多一次或者轉睇中醫(跌打)

佢開0左消炎藥俾我... 本來唔想食..但係病到傻0左 (因為小妹今日發燒...禍不單行 .. mix 埋晒所有藥又無 label.. 咁就唯有..食晒佢俾我 d 藥..)

升級   0%

該用戶從未簽到

祝早日康復,長跑長有 ~

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-19 18:02 發表
    多謝大家關心..
    睇0左西醫... 佢話我 d 肌肉好緊... 休息下就可以...
    姑且信住佢先啦..過0左一星期之後仲有事就再睇多一次或者轉睇中醫(跌打)

佢開0左消炎藥俾我... 本來唔想食..但係病到傻0左 (因為 ...

TAKE CARE EE CTSE
    休息多D 啦, 好快會好番架啦