香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.1.28 美津濃第28屆發財跑 [名額已滿, 但賽會歡迎未能報名人士出任義工]

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

My time 37" 44' - ranked 266 among 680 runners

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   7.67%

該用戶從未簽到

小弟今日第二次著網衣上陣, 好高興見到咁多位ching ctse, 雖然未必認得哂大家, 但走在同一條跑道上的都係兄弟姊妹. 而今日終於領教到在高地, 低溫, 水氣重下跑步的滋味, 果然係好辛苦 , 走每一步都用不少ENERGY, 不過沿途得到ching們的加油打氣下, 幾難捱都支持得住.
    小弟時間36:08, 未算PB ...

另外多謝皇上兄傳授低溫呼吸大法!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

今日發財跑個氣氛幾熱鬧,因為之前長課咗條筋休息咗3日冇跑,所以今日跑得幾保守,時間大約34'xx自己夠得冇咁快,最後轉彎見到條大斜路反而突然心雄係咁衝上去,到咗終點索使氣。

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

今朝比賽, 天氣真係幾凍, 但氣氛一流, 見到好多長跑友, 但有D都唔係好認得, 下次真係要再打聲招呼.
    講番比賽, 賽前只係Jog 咗 幾分鐘, 覺得左腳外則大腿與小腿之間哥組肌肉扯住痛, 可能係琴日跑完19K, 拉親哥舊肌肉所致.
    所以一開跑, 已經要就住就住, 而大圍兄亦看得出我的腳傷, 所以一路都係以5分一K的步速去跑, 到最後一段大鈄路, 幾乎要行金滯,
    好彩到最後10米見到Alan兄推一推小弟, 所以再大步過賣終點, 時間 36分29秒, 算OK喇, 最重要係開心啫

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

講返件 Tee 都幾正, 不過都唔夠 有機健康跑哥件Tee正 (個人認為)

升級   97.67%

該用戶從未簽到

今日睡過頭
    最後係香港站搭的士上山

帶得件背心
    凍鬼死我~
    汲取教訓
    明年再戰

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-28 23:13 發表

咁快都睇到...我覺得好似唔係我來wor...哈哈~

我都"立"到大圍兄上電視~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-1-29 12:34 發表

我都"立"到大圍兄上電視~

應該係話"長跑網衣"上電視...

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-28 16:07 發表

唔多食風... 但我幫閣下影果幾張相都炒0左... 俾唔到相你留念..對不起丫...

唔緊要啦!企咁耐都辛苦你了
    最緊要跑得開心嘛...