香港長跑網  - 長跑長友

坪石遊樂場

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

坪石遊樂場於2001年12月21日正式啟用。

登錄/註冊後可看大圖

坪石遊樂場位於清水灣道-觀塘彩石里,鄰近坪石及彩雲,佔地三萬四千平方米,場內設有多元化的康樂設施,包括四個網球場、一個七人硬地足球場、一個太極�門球場、一個多用途戶外球場、緩跑健身徑及兒童遊樂場等。

坪石遊樂場的開放時間為每日早上六時正至晚上十一時三十分,內有更衣室,浴室,洗手間,locker (要問辦事處借鎖匙)。內裡乾淨情況只屬一般,但方便跑街,可跑向西貢或科大/大清水灣方向。緩跑徑更加不可與晒草灣相比,坪石遊樂場緩跑徑不是一條正式的緩跑徑,只是圍繞著遊樂場及足球場一圈跑,石屎行人路夾雜著小段的緩跑徑。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   40.15%

該用戶從未簽到

NC 姐,此處是小弟未去虎山之前的藏身之地,呵呵...多謝哂.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 卓卓 於 2009-1-21 00:27 發表
    NC 姐,此處是小弟未去虎山之前的藏身之地,呵呵...多謝哂.

斧山呢排都唔多見卓卓你浦頭喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-1-21 21:05 發表

x2, 卓卓係偷懶定腳傷呀??

今晚見到廁所仔 不過唔敢同佢 驚佢講d野我唔明

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-1-21 09:30 PM 發表

今晚見到廁所仔 " />" />hjhvbj" />" />" />hjhvbj" /> 不過唔敢同佢 驚佢講d野我唔明

nc姐    
    我今日冇跑步喎
    nc姐~ 我識講廣東話嫁

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-1-21 21:05 發表

Lulu姐,小弟身不由己,近排太忙了....
    day day 11 小時工作, 加埋出入都要花  13 小時/day
    所以少左出黎 浦.

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-1-21 21:30 發表

今晚見到廁所仔 " />" />hjhvbj" /> 不過唔敢同佢 驚佢講d野我唔明

Nc 姐, 其實腳傷方面,小弟依然仍有少許舊患.
    哈哈, Wcw 哥哥其實很叻吹水,與他交談很易捧腹大笑,