香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平

[平平無奇] --- 用心跑、隨意寫跑步日記

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-1-4 18:07 發表

平兄當時去左換衫?最後影大合照時都唔見左人,影完相法蘭就走左了
大家去食早餐時,平兄就出現番……你地緣慳一面" />" />

係呀,同左明兄.hoihoi去架車度取衫換,咁就見唔到法蘭兄,真可惜呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-4 19:28 發表

係呀,同左明兄.hoihoi去架車度取衫換,咁就見唔到法蘭兄,真可惜呀!

可惜今日見唔到你真人!唯有下次再見啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

今日終認識平ching了..
大家都係第1次跑半馬,第1次PB.. ^^

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

平ching, 終於有第一次半馬成績喇, 恭喜哂.
    繼續加油呀, 向你的目標進發s

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-1-5 07:50 發表
    今日終認識平ching了..
    大家都係第1次跑半馬,第1次PB.. ^^

曲奇姐,久仰大名,今次終於認識你啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-5 08:42 發表
    平ching, 終於有第一次半馬成績喇, 恭喜哂.
    繼續加油呀, 向你的目標進發s

sue師姐,唔係第一次半馬,係第一次美津濃半馬,所以沒有相同的往績可比較,自然當係PB啦.
    師姐昨日跑得好好...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 亞平 於 2009-1-5 10:07 發表

sue師姐,唔係第一次半馬,係第一次美津濃半馬,所以沒有相同的往績可比較,自然當係PB啦.
    師姐昨日跑得好好...

唏, 我都係第一次跑依個美津濃半馬咋.  BTW, 平ching, 向你另一個目標進發, 加油呀
    至於小妹........ 你咪笑我啦

升級   97.05%

該用戶從未簽到

平兄:
    第一次跑此路線是比較難控制好如何分配点走法,而且你以慢走長課為主,速度方面少練習,有此成績唔錯啦!最主要今次后,你感覺到自已係邊方面弱及不足,那可針對改善下,渣打便可以有計劃去完成自己的目標!

努力!

升級   0%

該用戶從未簽到

平ching,
    恭喜pb!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-1-5 10:48 發表
    平ching,
    恭喜pb!

謝謝 ALEX 師兄鼓勵!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-1-5 10:38 發表
    平兄:
    第一次跑此路線是比較難控制好如何分配点走法,而且你以慢走長課為主,速度方面少練習,有此成績唔錯啦!最主要今次后,你感覺到自已係邊方面弱及不足,那可針對改善下,渣打便可以有計劃去完成自己的 ...

謝謝 wong sir 指導,我會努力架!
    恭喜 WONG sir 昨日跑出好成績兼取銅獎 !

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 48# 的帖子

恭喜平兄順利征服第一個半馬比賽,呢條賽道出名唔簡單,有咗呢次經驗,對來緊跑渣打必定信心大增,繼續加油呀。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-5 12:53 發表
    恭喜平兄順利征服第一個半馬比賽,呢條賽道出名唔簡單,有咗呢次經驗,對來緊跑渣打必定信心大增,繼續加油呀。

大圍兄,謝謝鼓勵! 經過此役確實對渣打全馬增添了多一分信心, 但還是要等下星期日35-38k長課後,至可以準確評估對全馬信心到底有幾大!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-5 13:09 發表

恭喜平兄PB ﹗星期日再玩過﹗" />" />

星期日好快又殺到來啦!一齊努力呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-5 15:02 發表

隻大肶今日仲痛緊

我就冇乜事,但昨日就有抽筋跡象,所以全程都跑得好小心,因為怕真係一抽,恐怕連完成都有問題.
    ken兄你臨尾老抽,今日痛緊好正常,明天應該會好D,可以慢跑鬆下,星期日冇問題既.

升級   0%

該用戶從未簽到

食完味精濃尼劑, 再跑咩10K/半馬都Easy Go喇, 每年發覺玩完之後既比賽, 雙腿好似上左電咁, 平兄之後會Feel到果種威力.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-1-5 15:50 發表
    食完味精濃尼劑, 再跑咩10K/半馬都Easy Go喇, 每年發覺玩完之後既比賽, 雙腿好似上左電咁, 平兄之後會Feel到果種威力.

嬌妹師兄,小弟都覺得味精濃難過渣打少少,主要係斜路太多,而渣打只有捱過西隧至林士街天橋後就基本上冇乜大既難度.
    雖然小弟來緊要玩人生首次全馬,不能再破半馬成績.但此役對征服斜路確有好大幫助.

謝謝師兄經驗分享!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-5 14:42 發表

大圍兄,謝謝鼓勵! 經過此役確實對渣打全馬增添了多一分信心, 但還是要等下星期日35-38k長課後,至可以準確評估對全馬信心到底有幾大!

平兄,1月18日的終極長課操練你會出席嗎?