香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-2 10:51 發表

唔好就我la....你地train多d跑街路好d 架嘛~~而且星期2好似好多fans 都唔得閒ar, 我自己會去跑運動場ka la~我星期日拎到個新鞋墊la~~會行下運動場試下先...有無人有興趣ar~你就唔得ka la, 跑完美記...
catcat,  ...

好呀 , 我又join 時間ok 的話
我上次由西貢北港 上鹿巢山再行去恆安 . 風景到好靚

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 10:53 發表

BATBAT 兄 .你隻腳怎麼樣呀

同琴日差唔多,睇完醫生同食左藥,希望快d好番啦.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-2 10:56 發表

vv,會唔會放上網比我地欣賞下妳既傑作呀?" />" />

joejoe 應該好熟行山喎....

BATBAT....我第1次影全景ar...好好好好好靚ar, 我最後張相做到成1:3..好闊ka..由3張相合併ka...我整好ka la..今晚會放上facebook 到~你上去睇ar~~比d comment ma~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-2 10:56 發表

batbat 無事丫嘛~~~~活活都叫你著長褲ka la~~~" />" />" />" />fhjfrt

著長褲跑唔到架....除非著tight la... 不過呢d係現代褲,唔係好敢著....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-2 10:56 發表

batbat 無事丫嘛~~~~活活都叫你著長褲ka la~~~" />" />" />" />fhjfrt

係喇係喇 batbat 當時仲 O 曬咀 .
係到要同d 草木大玩 SM .....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-2 11:00 發表

著長褲跑唔到架....除非著tight la... 不過呢d係現代褲,唔係好敢著....hgj" />" />jufgu

出面加條短褲仔未得lo..
個個掛住比賽 , 邊得閒望你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 10:57 發表

好呀 , 我又join 時間ok 的話
我上次由西貢北港 上鹿巢山再行去恆安 . 風景到好靚 hgj091" />" />hj

好ar好ar~高唔高難度ka? 我禽日去就有d路要爬law, 又無帶手"物"..
你通常星期6 or 星期日得ka活活?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-2 10:57 發表

同琴日差唔多,睇完醫生同食左藥,希望快d好番啦....." />" />hjgh

WOWO嚴唔嚴重ar?????要食藥既~~~點算ar? sunday 又來la wor~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-2 11:00 發表

著長褲跑唔到架....除非著tight la... 不過呢d係現代褲,唔係好敢著....hgj" />" />jufgu

丫....你情願隻腳花晒都唔"modern"???唉~~~~
活活話齋, 可以加條褲仔ka ma, 而且, 人人都係咁加la, 鬼有人睇你咩?!

升級   100%

該用戶從未簽到

joejoe黎緊有行山呀,轉貼如下:
有興趣的隊員請留言~~

行山日期: 28/1/2009 (年初三)
Gathering time and place: 8:30am at Diamond Hill MTR Station 96R bus stop
Ending time and place: About 5pm at Sai Kung Market
Difficulty: Level 1-1.5 (only hiking paths, no stream-trekking)
Route: 北潭涌 ---> 大枕蓋 ---> 田尾山 ---> 螺地墩 ---> 大蚊山 ---> 黃石 (adjust appropriately during the hike)

升級   100%

該用戶從未簽到

to batbat:
排第九.....有獎攞....恭喜呀~
咩獎黎架..?
食唔食得既?定係現金?如果係現金,你要納稅俾SSP街地小隊架...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 11:01 發表

係喇係喇 batbat 當時仲 O 曬咀 .
係到要同d 草木大玩 SM .....

估唔到.....
SSP街坊小隊既隊員batbat有d甘既癖好.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 10:38 發表

車......如果vv你想黎....
不如7/1我地一齊跑運動場啦....????
最緊要跑得開心,我跑邊度都ok既~~" />" />

7/1 上梅子林來唔到呀,如果跑6/1 or 9/1我會來呀。

升級   100%

該用戶從未簽到

to vv:
我好耐無同你跑啦~~

如果~~
6/1運動場at 7:30pm,由你帶(我唔到)
7/1 join圍圍既梅子林(我會到)

好唔好..?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-2 11:22 發表

7/1 上梅子林來唔到呀,如果跑6/1 or 9/1我會來呀。

e...................好喎.....
不如7/1 join圍圍既梅子林啦........隊員點睇..?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-2 10:52 發表

係呀有奬呀!好開心排第9...哈~~" />" />

不過條山跑好鬼難,仲比d草叢界損晒手手腳腳,花晒!" />" /> 四頭肌差d老抽,好鬼辛苦...." />" />

batbat好勁呀有獎攞,休息下星期日美津濃又來過。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 11:25 發表

e...................好喎.....
不如7/1 join圍圍既梅子林啦........隊員點睇..?

圍圍, 可唔可以介紹下梅子林係咩來ka??係石屎路? 係唔係好多斜路ka??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 11:18 發表
joejoe黎緊有行山呀,轉貼如下:
有興趣的隊員請留言~~

行山日期: 28/1/2009 (年初三)
Gathering time and place: 8:30am at Diamond Hill MTR Station 96R bus stop
Ending time and place: About 5pm at Sai K ...

catcat好又唔早d出post,我好想行呀,但係啱啱早兩日報咗發財跑。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-2 11:31 發表

catcat好又唔早d出post,我好想行呀,但係啱啱早兩日報咗發財跑。

咩喎.....人地joejoe係N年前已經出左post啦~~
你要發財,我地邊阻到你唧........

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-2 11:27 發表

圍圍, 可唔可以介紹下梅子林係咩來ka??係石屎路? 係唔係好多斜路ka??

梅子林係石屎既微斜山路....
你而家要跑個度,好似"蚊水"d.....