香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2009-1-2 12:07 發表
梅子林~~~我都想跟咁多位勁人試下~~~
由其係圍圍~~~唔知你會快我幾多呢~~~
不過, 如果星期二跑完, 星期三又跑的話, 我一定會無力~~~

星期2練完科大果條長命斜後 . 包你星期3上 梅子林 會跑到 彭彭聲 ....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-2 12:03 發表

vv:
順其自然啦,鞋我諗唔使再試啦,到時渣打如果操唔夠既咪慢慢跑,當感受下氣氛。

我驚完成唔到姐~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-2 12:12 發表

我驚完成唔到姐~

驚就兩份啦~
我同你共同進退既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-2 12:12 發表

我驚完成唔到姐~" />" />

比d 信心自己喇. 未跑己打定輸數 .
同自己say 一定得  

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 12:11 發表

星期2練完科大果條長命斜後 . 包你星期3上 梅子林 會跑到 彭彭聲 ....

彭彭聲~~~做咩叫我個姓呀

我又要放工啦...再見~~~

升級   7.05%

該用戶從未簽到

我驚完成唔到姐~" />" />

vv : 努力, 加油. (咩都可以輸, 信心係唔可以輸呀)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 12:15 發表

比d 信心自己喇. 未跑己打定輸數 .
同自己say 一定得  " />" />

多謝活活 同 catcat, 但catcat, 你一定要在2:15內complete 架...咁下年就可以入精英組ma∼可以早d出發∼幾好呀∼

升級   100%

該用戶從未簽到

SSP街坊小隊下次練習日期:

6/1(星期二)~ join VV 跑步活動
集合時間: 7:30pm
地點: SSP運動場跑圈

出席者:
1. vv
2. 活活
3. disdis
4. bonbon
5. tartar
6. 菲菲
7. 華華(可能黎)

食飯者:
8. catcat(盡量到)

7/1(星期三)~ join 圍圍梅子林的跑步活動
集合地點:沙田運動場
時間:8pm
路線: 沙田運動場 ---> 城門河雙橋 --->梅子林閘口 ---> 明星海鮮舫 --->沙田運動場
路線圖:
http://www.mapmyrun.com/route/hk/shatin/250858259106
全程: 約12K (梅子林路一段約為1.9K)

SSP這邊的出席跑步者:
1. 圍圍
2. catcat
3. 菲菲(可能黎但遲到)
4. 華華(可能黎)

請有興趣參與的ching/ ctse在此留言啦!!

我們每次跑步都好開心架,唔覺唔覺就會跑完2個小時架啦~~
歡迎所有新舊朋友仔加入,豐富SSP街坊小隊既跑步宵夜團!!
對新參與活動的朋友仔,本人會pm取一些簡單資料以方便約時間及統籌.

~~SSP街坊小隊簡介~~
1. 小隊自2008年10月份第一次開跑以來,承蒙各區funs踴躍支持及鼓勵,令本小隊每次的跑步均活動充滿著喜樂與歡笑
2. 我們希望各隊員除了自行跑步練習外,亦能抽空參與每星期的集體跑步,互相觀摩及鼓勵
3. 由於是平日晚上放工後練習,因此每次的跑步里數只會是大約10K左右,全部都是跑街路(因小妹覺得跑運動場很悶)
4. 跑步路線每次都會不同,小隊會在出發前集齊人後再修改路線,照顧不同隊員的意見,所以,SSP街坊小隊是no planning is our planning,我們會遷就各人能力,不會扔棄任何一個隊員
5. 我們認為運動大前堤應該是"友誼第一,比賽第二",跑步要跑得健康,同時跑得有樂趣亦是極之重要的,因此,每星期的聯跑活動後我們亦會宵夜聯誼,大家暢所欲言一番
6. 凡參與本小隊跑步者,均可獲賜給疊名一個,機會難得!!

警告及聲明
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-60分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-2 12:18 發表

多謝活活 同 catcat, 但catcat, 你一定要在2:15內complete 架...咁下年就可以入精英組ma∼可以早d出發∼幾好呀∼

VV 你地開跑是710呀 . 忍忍同豹豹都係呀,.,到時我 一定係終點同你地打氣 + 影相 ....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 12:25 發表

VV 你地開跑是710呀 . 忍忍同豹豹都係呀,.,到時我 一定係終點同你地打氣 + 影相 ...." />" />fvhfgj

hahah∼係ar∼我地就算一齊起跑, 你都會在終點等我la...記住∼影得我靚d同瘦dwor∼hahaha

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2009-1-2 12:18 發表

vv : 努力, 加油. (咩都可以輸, 信心係唔可以輸呀)

THANKS 龍龍∼你蛇番公司未ar∼?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-2 12:28 發表

hahah∼係ar∼我地就算一齊起跑, 你都會在終點等我la...記住∼影得我靚d同瘦dwor∼hahaha" />" />

3/7 分面 OK .

升級   100%

該用戶從未簽到

活活...
6/1個跑是你搞既...right???
原來去西貢呀....好遠呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 12:34 發表
活活...
6/1個跑是你搞既...right???
原來去西貢呀....好遠呀...

係呀 ..上次同TARTAR SAY 開佢問幾時攪一次.
10K 咋 . 都無你上次帶我地跑15K甘袁. ..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 12:22 發表
SSP街坊小隊下次練習日期:

7/1(星期三)~ join 圍圍梅子林的跑步活動 (詳情待圍圍confirm)
出發時間及地點:20:00 沙田運動場
路線:沙田運動場 ---> 城門河雙橋 --->梅子林車路尾 ---> 明星海鮮舫 --->沙田運動場
路線圖:http://www.mapmyrun.com/route/hk/shatin/250858259106
全程:12K

SSP這邊的出席跑步者:
1. catcat

請有興趣參與的ching/ ctse在此留言啦!!

出咗post呀,大家來see see睇吓有冇興趣啦。

升級   100%

該用戶從未簽到

to 活活:
6/1改番去ssp運動場跑啦....
因為vv隻腳唔得,就佢改近d

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 13:12 發表
to 活活:
因為vv隻腳唔得,就佢改近d [/quote

傻la..唔洗la~難得大家就到去斧山, 有得去,我都想去ka~
運動場咁近我, 我anytime 都可以去la..不知幾free ar~~
活活:你地照去科大la~唔好改 la~

升級   0%

該用戶從未簽到

呵 . 我無所為架
不如甘喇改為1月13 OR 14 跑科大喇 .
等亞VV 對腳可以休息耐D 一齊MA....好吾好

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-2 13:16 發表
[quote]原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 13:12 發表

登錄/註冊後可看大圖

to 活活:
因為vv隻腳唔得,就佢改近d [/quote

傻la..唔洗la~難得大家就到 ...

無改呀....
活活自己個邊照舊去科大.....
你就自己去ssp運動場嘛....