香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

唔使改啦~
活活你個日可以帶人跑科大....

隊員可按自己喜好join科大or ssp運動場嘛~~

升級   0%

該用戶從未簽到

最衰2邊咁鬼遠..唔係可以跑完一齊 din~

升級   0%

該用戶從未簽到

吾好喇 ! 我好想一齊跑後一齊 嘻嘻哈哈吹水食飯呀 ....
決定1月12 or13 先跑科大  . ( tartar , bonbon , disdis 有無問題)
1月6日 ssp 練沖圈 ......

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 13:54 發表
吾好喇 ! 我好想一齊跑後一齊 嘻嘻哈哈吹水食飯呀 ....
決定1月12 or13 先跑科大  . ( tartar , bonbon , disdis 有無問題)

活活真係ssp 既super fans~~~抵錫
大家甘支持,vv一定要俾心機快d搞好隻腳呀........

ps:我加埋bonbon,tartar同disdis落6/1個ssp list度....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 13:54 發表
吾好喇 ! 我好想一齊跑後一齊 嘻嘻哈哈吹水食飯呀 ...." />" />

好ar好ar~鍚晒活活 ,,我都好鍾意反完一齊吹吹水食食飯ka~~
就咁決定la~

升級   100%

該用戶從未簽到

因咩理由....
yungyng同菲菲甘耐都唔見人......

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

6/1, 7/1 開展覽沒空跑
    下星期跟活活入科大
    叫埋running sue, 她時常跑此路線的.

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2009-1-2 12:07 發表
    梅子林~~~我都想跟咁多位勁人試下~~~
    由其係圍圍~~~唔知你會快我幾多呢~~~
    不過, 如果星期二跑完, 星期三又跑的話, 我一定會無力~~~

龍龍:
    咁你都來啦,如果星期二練衝圈我都想跑呀,到時咪大家一齊冇力law。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-2 14:04 發表

好ar好ar~鍚晒活活 ,,我都好鍾意反完一齊吹吹水食食飯ka~~
    就咁決定la~

千其........唔好去返上次個間野........
    諗起活活食生雲吞真係好笑.....活活要個侍應換番4粒丸甘大把唧,佢仲要好唔想俾甘款....
    真係做cheap晒....4粒丸啫,值咩錢....唉....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-2 14:08 發表
    下星期跟活活入科大

堅堅你過完大海返來呀?有冇手信呀?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 11:20 發表
    to batbat:
    排第九.....有獎

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 11:20 發表
    to batbat:
    排第九.....有獎....恭喜呀~" />" />hk
    咩獎黎架..?
    食唔食得既?定係現金?如果係現金,你要納稅俾SSP街地小隊架..." />" />

梗係冇現金奬啦!不過奬品都唔錯,有背包,mapking,澳節靈,headwear buff,體檢優惠$450(原價$900)。

升級   56.2%

該用戶從未簽到

甘多跑步練習,都唔知去唔去得晒,遲d先confirm la....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-2 14:48 發表

梗係冇現金奬啦!不過奬品都唔錯,有背包,mapking,澳節靈,headwear buff,體檢優惠$450(原價$900)。

澳節靈...咩來架.....?
    for關節架...?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-2 14:08 發表
    下星期跟活活入科大

改左去ssp 練沖圈....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 15:00 發表

澳節靈...咩來架.....?
    for關節架...?hgjD088" />" />hj

根據單張講,係止痛按摩油,我都見到當日d物理治療師用....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 14:09 發表

千其........唔好去返上次個間野........
    諗起活活食生雲吞真係好笑.....活活要個侍應換番4粒丸甘大把唧,佢仲要好唔想俾甘款....
    真係做cheap晒....4粒丸啫,值咩錢....唉....

未是 . 比依間野氣到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-2 15:04 發表

根據單張講,係止痛按摩油,我都見到當日d物理治療師用....

甘你依架有無用到呀 ..

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-2 15:07 發表

甘你依架有無用到呀 ..

哈~~而家用緊....唔知得唔得呢....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-2 14:09 發表

堅堅你過完大海返來呀?有冇手信呀?

上次d豬油膏不太受歡迎
    今次買了2pack四寶豬油膏
    希望受歡迎d

To : 活活
    是呀12 OR 13 /1 可以跟妳跑去科大