香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 5)

關閉 [複製鏈接]

升級   20.35%

該用戶從未簽到

7/1(星期三)~ join 圍圍梅子林的跑步活動
集合地點:沙田運動場
時間:8pm
路線: 沙田運動場 ---> 城門河雙橋 --->梅子林閘口 ---> 明星海鮮舫 --->沙田運動場
路線圖: http://www.mapmyrun.com/route/hk/shatin/250858259106
全程: 約12K (梅子林路一段約為1.9K)

SSP這邊的出席跑步者:
1. 圍圍
2. catcat
3. 小華(可能黎)

升級   0%

該用戶從未簽到

唔緊要la. 華華...我之前份工...朝9晚11~~星期6都反full day la....唉..無野既..你仲做就証明份工仲值得留低la~5days 好 6 days 好..開心, 同事又好咪得law

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2009-1-2 23:57 發表

happy new year~~
看過留言知道妳的傷勢仍未痊癒~
那就多多休息~
安心養病
等好了再跑吧~

我7/1晚都要操interval
連續兩天我怕~~" />" />

haha..1連2日....又好似咁龍龍咁加操加操再加操ma~
明天同cat隊員跑一段仔街~

升級   100%

• 簽到天數: 11 天

batbat

恭喜你攞奬,

你雙腳無事嗎。 有事要休息,看醫生。

chengtszhang

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-3 00:26 發表

唔緊要la. 華華...我之前份工...朝9晚11~~星期6都反full day la....唉..無野既..你仲做就証明份工仲值得留低la~5days 好 6 days 好..開心, 同事又好咪得law

工作都算開心既~但我衣家吾系想講工作!
    其實我想講電話……但我地又未發展到呢個地步!
    實在,誰能明白我心…………

升級   0%

該用戶從未簽到

我下星期二可以join大家去跑呀......星期三都想, 但又怕我放工要去到沙田會遲咗呢~~~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-3 00:35 發表
    我下星期二可以join大家去跑呀......星期三都想, 但又怕我放工要去到沙田會遲咗呢~~~

菲菲·你回來啦!
    晚安啦……

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-2 14:48 發表

梗係冇現金奬啦!不過奬品都唔錯,有背包,mapking,澳節靈,headwear buff,體檢優惠$450(原價$900)。

呢個幾好喎~~特別係冬天,有冇得簡款架!?

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-3 00:35 發表

你返黎喇~~pm左你啊~~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-2 12:22 發表
    SSP街坊小隊下次練習日期:

6/1(星期二)~ join VV 跑步活動
    集合時間: 7:30pm
    地點: SSP運動場跑圈

出席者:
    1. vv
    2. 活活
    3. disdis
    4. bonbon
    5. tartar

食飯者:
    6. catcat(盡量到)

7/1(星期三 ...

星期二要上堂,來唔到....

升級   100%

該用戶從未簽到

最新update:

SSP街坊小隊下次練習日期:

6/1(星期二)~ join VV 跑步活動
    集合時間: 7:30pm
    地點: SSP運動場跑圈

出席者:
    1. vv
    2. 活活
    3. disdis
    4. bonbon
    5. tartar
    6. 菲菲
    7. 華華(可能黎)

食飯者:
    8. catcat(盡量到)

7/1(星期三)~ join 圍圍梅子林的跑步活動
    集合地點:沙田運動場
    時間:8pm
    路線: 沙田運動場 ---> 城門河雙橋 --->梅子林閘口 ---> 明星海鮮舫 --->沙田運動場
    路線圖: http://www.mapmyrun.com/route/hk/shatin/250858259106
    全程: 約12K (梅子林路一段約為1.9K)

SSP這邊的出席跑步者:
    1. 圍圍
    2. catcat
    3. 菲菲(可能黎但遲到)
    4. 華華(可能黎)

請有興趣參與的ching/ ctse在此留言啦!!

升級   52%

該用戶從未簽到

廸廸
    你換左幅相wor, 你影ka

升級   20.35%

該用戶從未簽到

今晚自已去了天水圍冲圈!時間如下:
    平均5min 1次  正負 10s
    3*400=1次 共8次

跑完第 1次 休惜 2 min
    跑完第 2次 休惜 2 min
    跑完第 3次 休惜 2 min
    跑完第 4次 休惜 3 min
    跑完第 5次 休惜 5 min
    跑完第 6休惜 3 min
    跑完第 7休惜 3 min
    跑完第 8休惜 3 min
    無左龍龍好菇獨

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-1-4 00:19 發表
    " />" />
    今晚自已去了天水圍冲圈!時間如下:
    平均5min 1次  正負 10s
    3*400=1次 共8次

跑完第 1次 休惜 2 min
    跑完第 2次 休惜 2 min
    跑完第 3次 休惜 2 min
    跑完第 4次 休惜 3 min
    跑完第 5次 ...

姐5分鐘你要跑1200m, 好多呀~~~只休息2分鐘, 你咁練練到識飛喎~~~
    我今晚就跑街, 長沙灣~~荔枝角~~美孚~~荔景~~葵芳運動場(5圈)~~回程, 時間1小時:24分左右..
    死啦, 我跑左5分鐘左腳有d痛, 可以未休息夠....希望係小問題啦...

你做咩唔開心...做咩都係一樣姐, "輸人唔好輸陣", 做人最緊要開心,
    我都唔係好你好多....我係一名速遞員 , 日日都辛苦爆......
    我每日都要清晒我d工作先收工呀~~~有時都好夜~~~大家加油...

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2009-1-4 01:44 發表

姐5分鐘你要跑1200m, 好多呀~~~只休息2分鐘, 你咁練練到識飛喎~~~
    我今晚就跑街, 長沙灣~~荔枝角~~美孚~~荔景~~葵芳運動場(5圈)~~回程, 時間1小時:24分左右..
    死啦, 我跑左5分鐘左腳有d痛, 可以未休息夠....希 ...

謝謝龍龍的鼓舞~
    大家都一起努力吧!
    下星期2去吾去HEA下 同VV跑圈?
    不想冲圈了,很累呢!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2009-1-4 01:44 發表

死啦, 我跑左5分鐘左腳有d痛, 可以未休息夠....希 ...

龍龍。今日你做咩吾跟去跑美記呀。
    今朝有位CHING特然有事吾跑。我多左一塊號碼布呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-1-4 09:59 發表

" />" /> 謝謝龍龍的鼓舞~
    大家都一起努力吧!
    下星期2去吾去HEA下 同VV跑圈?
    不想冲圈了,很累呢!" />" />

華華。 星期2來HEA 下喇。

升級   56.2%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 dkspang 於 2009-1-2 12:02 發表
    係喎恭喜batbat

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2009-1-2 12:02 發表
    係喎恭喜batbat 獎~~~好勁秋呀, 仲有2日休息, 跑美記你一定無問題啦.
    我比個時間你, 就係1小時40分內完成 ~~~(我都未得@.@)

哈~~龍龍,我真係唔敢答你呢個問題...我而家可以答你啦....你個時間我做到啦~~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-4 17:39 發表

哈~~龍龍,我真係唔敢答你呢個問題...我而家可以答你啦....你個時間我做到啦~~" />" />

咁勁·
    1:40内···
    再加油啊!