香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手

夜探梅子林 - 09特訓迎渣打 (第三回召集:page#17 post#326)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

星期日跑完Mizuno半馬後,腳又繼續痛翻,
    呢兩日都沒有練習,今晚真的要郁動吓,同埋
    試吓新買的spacer。
    但應該唔跟大家上梅子林喇!避免跑落斜路。
    今晚會到沙田運動場的健身室看看有沒有
    Stepper機可用,如沒有,則會在禾輋運動場
    內慢慢打圈,時間夾啱的話,會join大家一同
    吃宵夜。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-1-7 10:23 發表
    Steppe ...

ctse 你好丫.. 你都可以考慮 skip 0左梅子林... 圍住城門河慢 jog 一圈都得 ga~

到時見啦~~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-1-7 10:23 發表
    Steppe ...

黎啦!黎啦!
    今晚見了哦!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

Steppe ...

係啦, 你唔好食梅子, 在城門河慢jog / 繞圈等我地咪得囉

升級   70.33%

該用戶從未簽到

各位,...小弟原本打算今晚一試梅子,但有些緊要事要做,要下次勒,....rtr07rytr

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 2009-1-7 15:34 發表
    各位,...小弟原本打算今晚一試梅子,但有些緊要事要做,要下次勒,....rtr07rytr

ching唔緊要...下星期預埋你呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

Steppe ...

runrun ctse: 頭先食lunch我都忍唔住走去妳講果灣仔果間舖頭買咗對Adizero Mana,$249起抵....今晚著來試下先。

升級   0%

該用戶從未簽到

各位ching ctse,

小弟都想黎試食梅子!
    不過美記後,小腿都今日都有0的痛!今日好似昨病!
    喉嚨開始痛!
    希望下次可以啦!

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-7 15:37 發表

ching唔緊要...下星期預埋你呀。

好呀,....希望下星期順順利利啦....rtr14rytr

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-7 15:39 發表

runrun ctse: 頭先食lunch我都忍唔住走去妳講果灣仔果間舖頭買咗對Adizero Mana,$249起抵....今晚著來試下先。

你又買鞋...?
    $249一對..?是否美記架..?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-7 16:27 發表

你又買鞋...?
    $249一對..?是否美記架..?

catcat有冇睇野架...Adizero又點會係美記呀?因為係斷碼先咁平,原價$690 ---> $249。

瘋瘋:唔知有冇27.5碼...一係星期五放工我過去望望如果有幫你買啦,另外今晚有野攞比你。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-7 17:00 發表
    大圍ching你又買左吖?" />" />
    話時話,今晚究竟係幾點嘎?hgjD092" />" />hj

我會8:00pm準時出發呀,如果妳早到又想早d出發可以聯絡catcat佢地啦。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-7 16:47 發表

catcat有冇睇野架...Adizero又點會係美記呀?因為係斷碼先咁平,原價$690 ---> $249。

有呀...我有睇....
    之但係我...見識少...唔識lee個牌子咋嘛...

我以為係美記d sub line嘛......

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-7 16:47 發表

瘋瘋:唔知有冇27.5碼...一係星期五放工我過去望望如果有幫你買啦,另外今晚有野攞比你。

e...........
    我想問:
    瘋瘋這個名應該是stand for瘋狂跑步機ching喎.....
    而家lee個是瘋狂坦克車............

定係:
    跑步機 = 坦克車???

升級   100%

奮鬥

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-7 17:22 發表

e...........
    我想問:
    瘋瘋這個名應該是stand for瘋狂跑步機ching喎.....
    而家lee個是瘋狂坦克車............

定係:
    跑步機 = 坦克車???" />" />

瘋狂跑步機 = 瘋瘋 (過去式) = 瘋狂坦克車 (現在式)

升級   100%

奮鬥

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-7 15:39 發表

頭先食lunch我都忍唔住走去妳講果灣仔果間舖頭買咗對Adizero Mana,$249起抵....今晚著來試下先。

我尋日都忍唔住落佐去一趟, 但不幸地撞唔到心水.........唉.....走寶

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-7 17:26 發表

瘋狂跑步機 = 瘋瘋 (過去式) = 瘋狂坦克車 (現在式)

icic....
    因咩解瘋瘋改名呀....?
    受左咩刺激?