香港長跑網  - 長跑長友

葵青新手報到

升級   23.68%

該用戶從未簽到

平時自己一個球場慢跑多.Keep fit.做下運動,
希望可以加入這個大家庭....
有機會約出來一齊跑下 ...(不過唔好嫌我太慢)

祝各位新一年身體健康!長跑長友!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

welcome Sammul
    我係荃灣練跑多,多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

welcome welcome

Sammul c hing

多多指教ar

小弟是港島西人 hk island man

c hing 最近有冇參加什麼賽事呀?

長跑長友 ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Sammul 於 2009-1-7 12:32 發表

Sammul 師兄 歡迎你!

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
    小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場龜速跑,歡迎指教!
    長跑長友   

升級   0%

該用戶從未簽到

Sammul Ching 你好, 我都經常在青衣運動場跑
    17/1 (sat) 早上在荃灣有約跑喎, 有冇興趣?
    https://www.longrun.hk/forum/vie ... p;extra=&page=2

升級   43.68%

該用戶從未簽到

Welcome Sammul C hing
    我係青衣運動場跑多, 有機會大家一齊參加其他ching/ctse既娥約跑, 我都係跑得好慢的

升級   43.68%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-7 21:10 發表
    Sammul Ching 你好, 我都經常在青衣運動場跑
    17/1 (sat) 早上在荃灣有約跑喎, 有冇興趣?
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3059&extra=&page=2

oh...17號...去唔到.. 因為18號要跑10k
    希望第時可以跟各位去跑呢條路線

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 Sammul 於 2009-1-7 12:32 發表

ching, 歡迎加入 快慢唔係關鍵所在, 總緊要長跑長有(友), btw, 跟住o黎o既時間有冇參加賽事呀?

升級   23.68%

該用戶從未簽到

回復 10# 的帖子

今年報左渣打..希望能完成賽事...唔駛上車

升級   0%

該用戶從未簽到

渣打全馬??

升級   23.68%

該用戶從未簽到

回復 12# 的帖子

是呀..c hing
    自己想報半馬多些...但報那時已經冇位.
    從未跑過這麼長...所以現在都好驚....

剛睇到各位C Hing 的blog..
    更加覺得自己的訓練量非常唔足夠.....

升級   0%

該用戶從未簽到

add oil ar

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

歡迎.歡迎
    在下多係斧山運動場跑.

升級   23.68%

該用戶從未簽到

回復 7# 的帖子

ctse
    我都有興趣參加,但好少跑街(唔識路).多數自己跑球場
    我去返跑手吹水區討論啦....

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

welcome Sammul
    歡迎你加入駒長跑網這個大家庭.

升級   70%

該用戶從未簽到

多多指教我係一個新手
    多數係葵涌運動場練習
    多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 23sing 於 2009-1-29 17:30 發表
    多多指教我係一個新手
    多數係葵涌運動場練習
    多多指教

23sing ching, 請多多指教

我都係一名新手, 多數係九龍東運動場練習, ching有沒有報渣打及其他賽事?? 我報了渣打半馬, 都係第一次!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

Anchor Run慈善跑‧慈善行2017年11月25日

日期: 2017年11月25日 (星期六)
    時間: 上午9:00
    起步禮場地:馬鞍山循道衛理小學 (馬鞍山恆明街11號)
    跑步路線: 馬鞍山海濱長廊 → 城門河緩步徑

賽事紀念品:包括精美紀念Tee、賽事完成獎牌、索繩袋、運動毛巾及豐富禮物包
    總部將於9月上旬郵寄資料予分隊(報名表格20份及宣傳海報),如有需要可向總部索取更多報名表。
    網址:www.bbhk.org.hk/AnchorRun

Like: 5.0
    Like: 5