香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Parco爸
打印 上一主題 下一主題

4.1.2009 美津濃香港半馬拉松錦標賽 (全輯)

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

哈哈...你個網名的由來真真有趣.......

我已收到喇, 謝謝

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-1-7 13:14 發表
    各C兄姐

您們的要求已辦妥...留意Email 是Edmond就是本人...
    因人多..小弟記性差..未能一一認出...如未收到請另行pm本人...說明相no..
    小弟真名是Edmond 因長跑網edmond被登記左..所以用左小弟隻狼狗名Parco ...

Parco兄:
    d相收到啦...thanks~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-7 15:48 發表

x 2
    Edmond 兄, 請代小弟向真的parco講聲"你好嗎".

犬兒向你講聲...哥仔你好呀...
    小弟叫乜都無所謂..都是一個小稱呼...

升級   44.2%

該用戶從未簽到

Parco ching ~ 你真係影得好好 !!
    小妹......本身已經水準一般...e家掉低左好耐(你見我用D70 已經知....)
    見到你d相甘靚,,攪到我又想操番下d技術..
    ...時間就得甘多...想做既野又甘鬼多...

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

Edmond 兄,

已收到相,十分感謝

升級   0%

該用戶從未簽到

Parco 兄, 而家個個都認得你啦, 下次有你影相的話肯定在你面前擺個靚post

升級   0%

該用戶從未簽到

送上幾張現場花絮...
    韋C姐的全情投入...抽空幫助其他跑手影相...
    功臣Anson姐的吶喊叫助..
    7兄的肉緊打氣....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-8 10:02 發表

不過都係叫你的"藝名" parco好d, 好親切! 自己既愛犬既名都用, 一定係一個好惜隻狗既好主人!
    哈哈, parco兄!" />" />

小弟都係先入為主,叫"arco兄"親切d~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-8 13:45 發表
    最後兩張,睇到 anson 姐由興高采烈影到無乜表情。hgjD115" />" />" />" />hj

Anson 師姐個形簡直似足大會專業攝影師 , 但係部傻瓜機出賣左佢..嘻嘻

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Amazing pics taken by David YEUNG :

http://www.fotop.net/Davidy/mizuno09

登錄/註冊後可看大圖

Amazing pics taken by Akuma :

http://www.fotop.net/akuma/akuma94

登錄/註冊後可看大圖

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   44.2%

該用戶從未簽到

回復 188# 的帖子

hahhaa ~我個背影幾時都甘靚...

thx - ching  攝記都要上鏡...
    下次係咪要化晒裝先出來做攝記 ??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-1-8 21:23 發表
       Amazing pics taken by David YEUNG :

http://www.fotop.net/Davidy/mizuno09

Amazing pics taken by Akuma :

...

好犀利好勤力拍攝....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-1-8 23:19 發表
    hahhaa ~我個背影幾時都甘靚...

thx - ching  攝記都要上鏡...
    下次係咪要化晒裝先出來做攝記 ??

我見妳揹好多野....小心腰骨....

升級   22.63%

該用戶從未簽到

嘩,Davidy與akuma影的真係靚野 ,我都要偷師吓喇!
    請問有冇人知用邊隻鏡頭呢?

升級   74.8%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-1-8 09:53 發表
    送上幾張現場花絮...
    韋C姐的全情投入...抽空幫助其他跑手影相...
    功臣Anson姐的吶喊叫助..
    7兄的肉緊打氣....

當日淨係諗住影人, 點知比人影返轉頭~~哈哈
    以後跑步都要化妝啦~~

升級   38.67%

該用戶從未簽到

原帖由 Superpaul 於 2009-1-8 23:24 發表
    嘩,Davidy與akuma影的真係靚野 ,我都要偷師吓喇!
    請問有冇人知用邊隻鏡頭呢?

好似係用Canon 70~200m