香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Parco爸
打印 上一主題 下一主題

4.1.2009 美津濃香港半馬拉松錦標賽 (全輯)

升級   83%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

報唔到真係好可惜...睇見大家玩得好開心~~

件戰衣好靚呀,好期待~~

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝哂各位ching & ctse在今日的努力...

升級   0%

該用戶從未簽到

我也分享一下我影的photo先...
http://www.ec-photo.com/cookie97/MizunoHM09/
按右上角的"下載檔案",就可拎番full size的相片呀...

升級   100%

該用戶從未簽到

好多謝所有ching/ctse做攝記....
晨早起身入黎同我地影相打氣...
我跑得甘慢,都有衝線相,真係開心~~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

升級   97.05%

該用戶從未簽到

Thank you very much !
    今日出席拍攝工作之 ching / ctse
    大家感受到長跑網之無私付出、熱愛長跑的精神!

大家繼續努力!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-1-5 00:54 發表
    HELP~~~我post 左一小部份photo~但係有無方法1次過upload 多d photo ka...我只係5張5張咁upload 咋...所以好慢ar

VV, 你upload前要download樣upload相的東西, 可以一次過upload最多500張相架......
    而且係你一click"新增"就會pop-up叫你download, 可能係你的ie block咗pop-up 所以冇彈出來呢......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-5 10:44 發表

VV, 你upload前要download樣upload相的東西, 可以一次過upload最多500張相架......
    而且係你一click"新增"就會pop-up叫你download, 可能係你的ie block咗pop-up 所以冇彈出來呢......

好似叫做Picasa Web Albums Uploader

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-1-5 10:48 發表

好似叫做Picasa Web Albums Uploader

AR~~~菲菲...我諗係la...係block 左ar~~~~ 我搞左佢成晚ar~~~ 死咁滯
    thx onon ching 同菲菲..我今晚再研究下先

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

恭喜各位ching/ctse pb成功
    多謝各位專業攝影師的精彩相片,影得 好靚
    新戰衣非常正,好期待

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2009-1-5 09:59 發表

WONG SIR, 小弟今次拍到你一齊跳, 真係要多謝你帶得好, 數番提點. 如果中後段唔係落斜而係平路或上斜, 小弟一定遠遠落後. 今次小弟甘拜下風.

瘋兄咪客氣啦!
    小弟最後2K 想追上來的,但已發揮到110%都係保持倒last 2K 4"45 及 5"05,最后果K 自己好似快咗,因為過咗唔少人, 睇番時間原來個個都係死吓死吓!

其實你同大圍兄咁勤力練習所以才會有好成績,多勞多得!
    不過你渣打后要專心改善下跑姿,咁就有機會追貼大圍啦!

渣打無機會同你玩過,因我仲係玩半馬,双腳唔跑得咁長住!

吡心機啊!

升級   81%

該用戶從未簽到

hum... 其實我真係認唔晒咁多位ching ctse,會唔會有名可以對番俾我地認下,唔好下下都ching,叫到名有親切感好多

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-1-5 11:32 發表
    hum... 其實我真係認唔晒咁多位ching ctse,會唔會有名可以對番俾我地認下,唔好下下都ching,叫到名有親切感好多

其實我都有同感, 都唔係好知邊個打邊個tim~~~不過昨日都好開心已認識多咗啲人

升級   0%

該用戶從未簽到

其實大家都唔使客氣, 昨日都已享用咗免費早餐
    pm咗我要相的網友我要今晚夜啲先可以send到相給你哋......

升級   68.42%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-1-5 11:32 發表

不如係張大合照到加上自己既名字~~hehe

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

各位 卿家﹕
    多謝咁多位尋日天未光,
    就走到入嚟"大尾督.篤"幫手影相,
    在此向你們"為人民服務"的精神致敬!
    to﹕
    Parco,PGC,slowrunner,anson,711MF,
    May 姐,winchan8 ,cookie97,堅爺,
    kandis,艾莉絲•韋,Vhtober,菲菲,
    及等等…

711MF 該用戶已被刪除