香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Parco爸

4.1.2009 美津濃香港半馬拉松錦標賽 (全輯)

升級   100%

該用戶從未簽到

711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-7 10:50 發表

Parco 兄,感激之心終於有個實在的對象!
希望下次可以當面致謝!

大家咪玩我啦..無地置容....

轉下話題先
渣打當天...我跑10K第一組...看過時間..如果未斷氣回到終點...會取埋寄存相機...
影21k回程終點相....希望取寄存、退還晶片可快手快腳完成啦...
諗緊帶傻瓜機定大機去....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-7 11:16 發表

太好了﹗謝謝 Parco 兄渣打再出手幫忙﹗另外小弟想要此照片的原本尺寸照,可否 e-mail 給小弟?小弟郵箱在簽名檔處。謝謝﹗
https://www.longrun.hk/forum/attachments/month_0901/20090105_a398d3dd4b7af5d8705 ...

pacro兄既相真係好正....可惜小弟未能入到閣下鏡內

升級   0%

該用戶從未簽到

Kenneth

渣打趕得切未斷氣先算.
相已sent出...
原相你前面有位阿姐過終點後棟左係度...等極佢都唔走開..
所以影你是遲左1秒..無左個計分牌....
原相阿姐在你前面唔肯走開..
所以我crop走左佢.....(其實好多相我是crop走左D唔行開既人..相質是差一D)
現分兩次給你...
一張有阿姐襯住你...
一張是無左...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanleyhpm 於 2009-1-7 11:27 發表

pacro兄既相真係好正....可惜小弟未能入到閣下鏡內

C兄一直跑下去...小弟有幸會影到你...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

parco ching, 希望可以當面多謝你依位人帥相正的ching啦!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

好鐘意呢張~有埋時間睇~~影得好好
    我想要原圖~已pm e-mail

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

梁兄...原相已出...收收啦...

瘋狂兄..次次見到你個名都好有動力 ..
    跑渣打是小弟夢想....好想感受下...所以影到都盡量想影..只怕現場場面混亂....

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-1-6 23:54 發表

查實小弟6:30到左停車場..諗住咁人齊...所以帶備wide鏡諗住同大家影大合照..
    構思中是大家一起跳起影嫁..增加下氣勢嘛...又可嚇窒下在場其他跑手...
    可惜啦...車場比較混亂..
    最後要泊在架警車隔離...同阿sir ...

Paco ching
    我send 左pm 比你, 想要番兩張相呀
    實在影得靚, 又好有紀念價值

多謝你咁早又咁遠入到黎, 下次留低同大家一齊食下野先走嘛

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

好多謝影到小弟入鏡呀........
    Ching, 我都想要返張mizuno 原相呀
    我已pm 左 email 俾你, 真係再次感激你的幫忙.........

希望你渣打10k 有好表現, 同埋好好 enjoy 當日既比賽啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-7 10:59 發表

姿勢仲相當型﹗" />" />

Yeah~~~

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

Parco 兄

相片真好正同專業,好似大會禮聘一樣,可否電郵original size photo 俾我,已pm 你,謝謝

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-1-7 12:25 發表
    梁兄...原相已出...收收啦...

瘋狂兄..次次見到你個名都好有動力 ..
    跑渣打是小弟夢想....好想感受下...所以影到都盡量想影..只怕現場場面混亂....

Parco 大師:
    小弟都好想要返呢兩張原相,麻煩可唔可以都e-mail比小弟?

已PM e-mail address 閣下,萬分感激!

升級   0%

該用戶從未簽到

各C兄姐

您們的要求已辦妥...留意Email 是Edmond就是本人...
    因人多..小弟記性差..未能一一認出...如未收到請另行pm本人...說明相no..
    小弟真名是Edmond 因長跑網edmond被登記左..所以用左小弟隻狼狗名Parco來登記...

^^