香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

荃灣/葵青約跑 16/5 (Sat 下午) 第七回 日落青公 集合地點請看p.1

關閉 [複製鏈接]

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-8 14:40 發表

好嘢, Batbat 來撐場
你係咪想跑28k? 我啱啱改咗佢做Plan d, 唔知會唔會攪亂呢?
但係如果我跑12k only, 咁咪會有排等? or 我可以散步咁返來

係呀,28k,不過我唔識路,個條路多唔多要過馬路?如果冇人跑就唔來啦!
妳跑12k...等等啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-1-8 14:51 發表

係呀,28k,不過我唔識路,個條路多唔多要過馬路?如果冇人跑就唔來啦!

batbat:
條路好易認咋,全程都係跑青山公路,唯一要留意係大欖橋底果度,一定要用隧道橫過屯門公路,過咗大欖就過馬路跑右手面行人路。

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

不如跑p|an C 21 km 來回小欖? 在深井有7仔可以飲水
    我是荃灣友,這條路我常跑。

升級   3.33%

奮鬥
  • 簽到天數: 11 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-8 15:27 發表

batbat:
    條路好易認咋,全程都係跑青山公路,唯一要留意係大欖橋底果度,一定要用隧道橫過屯門公路,過咗大欖就過馬路跑右手面行人路。g" />" />jhlkj

我完全未跑過果邊~~

原帖由 batigoal 於 2009-1-8 14:51 發表

我想跑ar!!但我又係唔識路~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-1-8 22:08 發表
    不如跑p|an C 21 km 來回小欖? 在深井有7仔可以飲水
    我是荃灣友,這條路我常跑。

咁咪有ching你帶路囉? 其他區的ching可以放心跟你跑啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 khl0310 於 2009-1-8 22:10 發表

我完全未跑過果邊~~

我想跑ar!!但我又係唔識路~~

樓上咪有ching可以帶你跑21K囉∼∼∼

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-1-8 23:34 發表

樓上咪有ching可以帶你跑21K囉∼∼∼

咁就好囉

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

不敢當,我跑很慢要6分鐘1公里, 多多包行
    其實只要踉着青山公路跑就得,不會迷路

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

唔知大欖一段路依家有無修路工程做緊呢,
    果段路上次跑過,有修路工程,路窄又多路口,要小心。
    過左大欖跑去黃金會暢順返。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

最麻煩係大欖橋底果度,一定要用隧道橫過屯門公路,過咗大欖就過馬路跑右手面行人路,沿途會有修路和路口

升級   0%

該用戶從未簽到

各位大大...小弟工作關係..經常經過起步點...今早天氣勁大北風、寒冷...請小心身體..著多件..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-1-9 13:53 發表
    各位大大...小弟工作關係..經常經過起步點...今早天氣勁大北風、寒冷...請小心身體..著多件..

多謝提醒, 希望下個星期冇咁凍
    上次跑成25c, 全條路都好晒tim, 好熱

升級   59.4%

該用戶從未簽到

回復 71# 的帖子

咦,唔知會唔會見過你呢?
    因為我日日番學都會經海皮!

升級   3.33%

奮鬥

原帖由 laputa99 於 2009-1-9 00:52 發表
    不敢當,我跑很慢要6分鐘1公里, 多多包行
    其實只要踉着青山公路跑就得,不會迷路

到時就麻煩你了

升級   23.68%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2009-1-8 00:33 發表

其實我係個路痴" />" />" />" />fhjfrt

Ching,我都一樣係個路痴 ,<有伴>  

菲菲Ctse......可否預埋我呀....
    但我應該只能join Plan A....或Plan B...

升級   0%

該用戶從未簽到

你地傾緊條路線係弟至愛!不過來唔到玩,因為18日要玩35k大長咁...

升級   3.33%

奮鬥

我有個問題, 我都唔認得大家咁點集合呢?!

升級   44.2%

該用戶從未簽到

..小妹傷患...未能赴會..盼各Ching & ctse 見諒

跑途愉快 !!

升級   98.95%

該用戶從未簽到

so is all the people doing different course?? I will go with the group with the most people la. . . . I dun mind doing the 21km one, but on the next day I got another trainning at Ma On Shin with other C-hings. . . so I will rather doing the shorter distance course with you guys. .  .anyway will see how i feel on the day la. .  .coming back to hong kong in 2days. . .so so excited~!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 d_drifter 於 2009-1-11 16:36 發表
    so is all the people doing different course?? I will go with the group with the most people la. . . . I dun mind doing the 21km one, but on the next day I got another trainning at Ma On Shin with othe ...

該路後好好玩, 可惜已報名18/1馬鞍山長課, 冇能力連跑兩日長課.
    你地跑得開心啦!