香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki

2009.3.1 清水灣長跑賽2009 (Clearwater Bay Chase 2009)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 piyrag 於 2009-2-24 14:20 發表
    我睇左封信,話當日先去報到處藍色大帳幕果度拎chip同埋號碼布。所以想約埋長跑網既ching�ctse一齊去,大家可以聚一聚先。

有無ching�ctse會係坑口搭大會提供的接駁巴士呢?

我和老婆+2個仔去 自己開車
    我2個仔參加1Km 比賽

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 lewischan 於 2009-2-24 18:45 發表

我和老婆+2個仔去 自己開車
    我2個仔參加1Km 比賽

請問師兄收到的確認信內有沒有泊車票之類的東西。
    我也是選擇自行駕車和有交泊車費,但只收到確認信,沒有任何泊車證明,不知到時會否被拒入閘。

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Hang Hau Ox,

I guess you need to pre-arrange with the oranizer, and collect your parking label at the entrance by your number bib.

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

開心

原帖由 坑口公牛 於 2009-2-24 21:53 發表

我也是選擇自行駕車和有交泊車費,但只收到確認信,沒有任何泊車證明,不知到時會否被拒入閘。

只收到確認信,沒有任何泊車證明!
    到時才算

升級   45.45%

該用戶從未簽到

已收到確認信,號碼為368,彩虹站上車,到時見

升級   0%

開心

原帖由 坑口公牛 於 2009-2-24 21:53 發表

我問了去年跑的師兄, 門口會對車牌
    登記車輛就能進入!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   45.45%

該用戶從未簽到

睇返上年的比賽記錄,我諗今年未必如上年咁多人參加。
    我咁遲報名都排men's open組的68位 (由300數起)。
    可能真係太貴了。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   45.45%

該用戶從未簽到

回復 49# 的帖子

我都係睇返個網頁link 下link 下就搵到,等我搵返條link 先 .....

edited 1432:

http://www.cwbgolf.org/public/news_press_0710_annualchase2008.aspx

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 lewischan 於 2009-2-25 14:33 發表

我問了去年跑的師兄, 門口會對車牌
    登記車輛就能進入!

唔該晒師兄。

升級   62.63%

該用戶從未簽到

我上星期終於都報左(late charge左! 15蚊)
    我第一次參加呢個比賽, 請問ching幾個問題?
    1. 如果唔係選手可以唔可join大會旅遊車入去(我意思係我太座想來觀賽,順便做埋攝影師)
    2. 承上題, 非跑手入去得唔得終點位置架 (i mean到佢終點等我影相)
    3. 我見網頁有好多ching,ctse跑步英姿, 我都想有一張, 請問長跑長友網係咪有人會為番長跑網o既跑手影相架, 點樣可以有呢個服務, 小弟都好想知
    (尤其是問題3,歡迎各位ching,ctse 知道的話可以pm給我)

THX!

升級   62.63%

該用戶從未簽到

回復 40# 的帖子

ching, 我剛剛上星期報左! 跑步年資唔係好多, 多多指教,
    我都會在坑口上車...但攞信未知跑手no.
    星期六再互相pm大家...

升級   45.45%

該用戶從未簽到

回復 53# 的帖子

對不起,上述各問題我都唔清楚,小弟也是第一次參加該項賽事。
    不過我諗呢場比賽只有很少師兄/姐參加,地處又較偏僻,應該唔會有長跑網跑手專誠為我地影相的了,況且這兒也有不少人當日會去"拚蕉",相信那邊會熱鬧得多了。

升級   62.63%

該用戶從未簽到

回復 55# 的帖子

THx! Ching

升級   0%

該用戶從未簽到

各位明天 同埋 你地嘅小朋友 (如有參加)
    齊齊 Add Oil !!

升級   0%

該用戶從未簽到

c hing & c tse

明天 add oil ar

升級   0%

該用戶從未簽到

各位參加左既ching/ctse  , 明天加油, PB 而回

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

參加左既 c hing / c tse  , 明天加油