香港長跑網  - 長跑長友

有無人睇過 《關於跑步,我說的其實是……》(作者:村上春樹 )

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

登錄/註冊後可看大圖

http://www.readingtimes.com.tw/ReadingTimes/ProductPage.aspx?gp=productdetail&cid=rtai09(SellItems)&id=AI0950&p=excerpt&exid=39013

http://www.eslite.com/html/event/081105_jogging/index.shtml

有無朋友睇過呢

升級   28.42%

該用戶從未簽到

我睇完了,不要以為是一些有關如何練習、改善跑姿的實用書,
    這本其實是有關村上的跑步的一些周邊事實、心路歷程,
    當中有些比實中遇到的事,是同作為跑者的我們看了會會心一笑的。

升級   76.67%

該用戶從未簽到

是一部描寫作者(亦是跑者)的一些關於跑步的個人感受的散文小說。較深刻的是對超級馬拉松及三項鐵人的参賽描寫。作為一個中年的長跑愛好者,會發現很多相同的感受。
    太座話85元好貴,都唔知點解我禁貴買本感嘅書,不過我會覺得"值"。

升級   78.75%

該用戶從未簽到

我自己都買左呢本書黎睇........如果大家有練全馬或者玩三鐵會好FEEL

不過正如樓上所講.....唔好當練習書睇.....因為幾SPIRITUAL的

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

因為我都係三十多歲...又係剛開始跑
    昨晚聽三姑節目講開呢本書
    所以咪問下
    一向見字就訓既我
    見大家都話幾好睇...搵日去書店睇睇先

升級   0%

該用戶從未簽到

我岩岩買左, 都開始睇緊, 我買$75 only