香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: pakcb

肥佬買跑鞋...分享...及請教 New Balance 意見

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-9-29 16:43 發表

其實我只係買黎數下跑幾多個圈用
如果唔係跑圈...係度好距離咁跑...例如我由維園(清風街)...跑返屋企(西環)
事但帶隻有計時就夠

鞋就一至兩對都夠晒
衫褲...事旦我都係...穿訓覺個d...或者..日頭個d...就算 ...

維園跑返屋企好似好多塵..  又多車..

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 econecon 於 2009-9-29 16:46 發表

維園跑返屋企好似好多塵..  又多車.. 

我都係只係打算...坐 18p巴士出去維園 由海旁一直跑...都只係避風塘...狗公園...會展...天馬艦...大會堂...國金...信德...西區運動場前過天橋咁咪一直跑返屋企...好似大約係 10km

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-9-29 16:57 發表

我都係只係打算...坐 18p巴士出去維園 由海旁一直跑...都只係避風塘...狗公園...會展...天馬艦...大會堂...國金...信德...西區運動場前過天橋咁咪一直跑返屋企...好似大約係 10km

有機會一齊跑啦Ching

升級   3.68%

該用戶從未簽到

買心跳表都係買番polar好,rs200我上年買,心跳帶可以換電 $10xx