香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 埔荃
打印 上一主題 下一主題

09年3個必跑的比賽

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-1-8 11:04 發表

建議你報CCM半馬玩下....e個更甘hgjD115" />" />hj  

CCM 都係我必玩 item ~

alex 兄今年玩半馬定係全馬 ?

升級   93.4%

該用戶從未簽到

2008年跑左三個全馬,但我參加跑步會練習一年,郤更愛上了跑短一點的10K, 享受那種沖刺的感覺.
所以2009年,唔止3個
國慶10K
Nike 10K
泰基 10k
飛達10K
樂華10K

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-8 11:09 發表

CCM 都係我必玩 item ~

alex 兄今年玩半馬定係全馬 ?

HM only, CCM FM is too tough for me

升級   78.75%

該用戶從未簽到

聯合國半馬
石門10k
美津濃半馬

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-1-8 11:23 發表

HM only, CCM FM is too tough for me  

我想緊 CCM 可唔可以在2小時10分內完成...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 Alex 於 2009-1-8 11:04 發表

建議你報CCM半馬玩下....e個更甘hgjD115" />" />hj  

可惜09年ccm已截止了..........

不過瘋兄星期六好似在萬宜有長課.............

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

聯合國HM  <-呢個報左2年都有事去唔到
    FILA  HM  <-FILA衫小人著,好似幾型
    外地 FM     <-先要完成左今年個老揸FM先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-8 12:11 發表

我想緊 CCM 可唔可以在2小時10分內完成...

You can if you think you can! Add oil!

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-8 11:53 發表

跑左囉喎, 改fila吧!

樓主問必跑建議嘛......
    我對fila半馬興趣不大

升級   0%

該用戶從未簽到

無聊搭咀..大家咪打七我...
    明年必影賽事...
    石崗10/30K...
    美津濃半馬...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf1977 於 2009-1-8 12:56 發表
    聯合國HM  <-呢個報左2年都有事去唔到
    FILA  HM  <-FILA衫小人著,好似幾型
    外地 FM     <-先要完成左今年個老揸FM先

Don't expect there had a running tee in Fila brand. Actually, the souvenir tee last year is a norml white color running tee with HKDRC silkscreen printing.

升級   53.45%

該用戶從未簽到

今年想玩D 未玩過既比賽
    - fila半馬 (賽道係邊架?)
    - 聯合國半馬 (去年因準備不足, 未敢跑半馬, 只跑了10K)
    - KAMACHI 15K

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

無聊搭咀..大家咪打七我...
    明年必影賽事...
    石崗10/30K...
    美津濃半馬...

Of course no lah - looking forwards to seeing ur amazing pictures!  Don't forget me lah.....................

http://www.xanga.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-1-8 13:33 發表
    - 聯合國半馬 (去年因準備不足, 未敢跑半馬, 只跑了10K)

大尾督>烏蛟騰折返>鹿頸折返>烏蛟騰折返>大尾督

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-8 13:39 發表

ching ,影多幾場啦,小弟可能只玩美津濃咋﹗

其實只要是新界西北範圍都會盡量抽時間...
    太遠..我呢個鄉下仔唔識路去...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 schnix 於 2009-1-8 13:33 發表

Ching 有冇KAMACHI 15K 資料