香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Parco爸
打印 上一主題 下一主題

渣打大會拍攝一問...

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-13 11:00 發表

曲奇姐,美記閣下組別名次是多少?

組別名次:20/64....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-13 11:24 發表

閣下差十幾人就可以攞奬,而小弟之前,起碼仲有成9XX人。" />" />hj" />" />

這是因為較少女仔參加啫..
況且...要跑贏十幾個人,真是十分困難...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 kennylee 於 2009-1-9 15:21 發表

今年個台點set唔太清楚, 如大約近似上年的話, 可以準備400mm或以上鏡頭, 回來再crop.
(唔想crop而又有半身相, 或要600mm或以上吧 )

kenny兄今年會o向邊度出現?傾好未呀?

升級   1.05%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-1-13 12:42 發表

kenny兄今年會o向邊度出現?傾好未呀?

miller兄你好~ XDDDD

你個頭像好熟口面, 好似係facebook見過~ XDDDD

未呀, 但我會好好安排我地全隊人o既位置, 放心~
而我呢.....我諗我就o黎要退休喇~ XDDDDD

因為........我太耐無影長跑, 加上要湊囡囡, 好多運動都生疏哂~
上次1130唔夠人手要去幫手, 影到一頭煙, 完全唔識影.......最後變左影米奇....XD

登錄/註冊後可看大圖

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 kennylee 於 2009-1-13 16:14 發表

miller兄你好~ XDDDD

你個頭像好熟口面, 好似係facebook見過~ XDDDD

未呀, 但我會好好安排我地全隊人o既位置, 放心~
而我呢.....我諗我就o黎要退休喇~ XDDDDD

因為........我太耐無影長跑, 加上要湊囡 ...

我只係一個小小o既跑手黎o者…

每年都辛苦晒你地喇,得閒教下我影相喇…XDDDD

升級   1.05%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-1-14 21:48 發表

我只係一個小小o既跑手黎o者…

每年都辛苦晒你地喇,得閒教下我影相喇…XDDDD

我都只係一個小小o既義工仔o黎o者~
影相我都係唔多叻, 我都唔夠膽教人~
XDDDDD