香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

元朗運動場一問..

升級   0%

該用戶從未簽到

有個好低能問題...大家咪笑住先...答完先笑...
小弟一開始練跑就是跑街...
未入過運動場跑...想轉下入場練...
想請教下各大大...元朗運動場..沖涼有冇熱水供應..是不是要自己帶鎖頭仔去鎖..?

+1 0
上一篇︰渣打大會拍攝一問...下一篇︰髂脛束磨擦綜合症 [Iliotibial Band (ITB) Syndrome]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-1-9 14:28 發表
有個好低能問題...大家咪笑住先...答完先笑...
小弟一開始練跑就是跑街...
未入過運動場跑...想轉下入場練...
想請教下各大大...元朗運動場..沖涼有冇熱水供應..是不是要自己帶鎖頭仔去鎖..?

沖涼有冇熱水供應..--------
是不是要自己帶鎖頭仔去鎖
.--- 可帶,可唔帶,唔帶要去簽字借匙(近終点處)
我要擦下Parco 兄鞋至得,美津龍半馬著件舊綠色戰衣,Parco 兄好似唔係点認得,所以要黏住瘋兄至黏到半張Parco兄嫁靚相。
711MF 該用戶已被刪除

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-1-9 16:03 發表

parco  
見意問場館借locker 安全d(locker 就在場邊)
因 自備鎖頭,及$ locker都在樓上,

姨!7兄真係四圍走,咁清楚嫁!
新鋪嫁跑道有無試過?
711MF 該用戶已被刪除

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-1-9 16:13 發表

有..剛開返就試過,,(林)

我覺得薄,唔知係唔係果日隻腳痛痛地,尖鼻咀長課隔一日

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該晒咁多位大大回答....

pwong閣下是不是江湖傳聞中的黃sir?...
我不肯定呀..當時我影緊相..但耳邊傳來對面街叫聲...((((((黃sir呀...
我都未回魂...就殺到埋身啦....

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 pwong5618 於 2009-1-9 16:02 發表

沖涼有冇熱水供應..-------- 有
    是不是要自己帶鎖頭仔去鎖.--- 可帶,可唔帶,唔帶要去簽字借匙(近終点處)
    我要擦下Parco 兄鞋至得,美津龍半馬著件舊綠色戰衣,Parco 兄好似唔係点認得,所以要黏 ...

Wong Sir,

唔係戰衣新舊問題, 張號碼布放得太高, 蓋住心口個"跑"字,
    Parco又未見過Wong Sir, 影唔到你都好正常.

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-1-9 16:36 發表
    唔該晒咁多位大大回答....

pwong閣下是不是江湖傳聞中的黃sir?...
    我不肯定呀..當時我影緊相..但耳邊傳來對面街叫聲...((((((黃sir呀...
    我都未回魂...就殺到埋身啦....  

Parco 兄 禁搞嘢!
    好彩唔係做緊無間適道,唔係做黃sir 都幾大獲!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 16:41 發表

Wong Sir,

唔係戰衣新舊問題, 張號碼布放得太高, 蓋住心口個"跑"字,
    Parco又未見過Wong Sir, 影唔到你都好正常.

睇番D相都係噉想,做咩掛到禁高呢!
    都係唔關 Parco 事,但係之後就..............

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 pwong5618 於 2009-1-9 17:05 發表

我睇番D相都係噉想,做咩掛到禁高呢!
    都係唔關 Parco 事,但係之後就..............

真係燒"騷", 但係之後就......醒少少囉!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-9 21:44 發表

真係燒"騷", 但係之後就......醒少少囉!" />" />