香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹

1.23網友約跑 - 年廿八慢遊夜賞青公: 荃>>屯(20k)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

如果有師兄/姐由屯門出發至荃灣西鐵,行李就交叮叮噹及ken兄放鄧記.
假日當日天氣凍,可能要穿風褸至荃灣,甚至可能有需要穿著風褸起步,中途至
除下,咁就可以交比小弟或亞DEE....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-10 12:45 發表

如果有師兄/姐由屯門出發至荃灣西鐵,行李就交叮叮噹及ken兄放鄧記.
假日當日天氣凍,可能要穿風褸至荃灣,甚至可能有需要穿著風褸起步,中途至

對對對~~

小弟個背囊25L,平兄帶大D 穩陣,帶去路營果隻啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-10 12:53 發表

對對對~~

小弟個背囊25L,平兄帶大D 穩陣,帶去路營果隻啦~~

DEE兄,係唔係會陪小弟在鄧記露營先,係我就帶埋帳蓬...嘻嘻

升級   100%

該用戶從未簽到

叮叮ctse:
我到呀.....
請預埋我~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-10 00:27 發表
小妹當日應該自行放假.. 我報名參加~
但我人生路不熟... 行李各方面點好 ?

ee.........
我都報左名呀....!!
到時早D約你一齊呀....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-10 12:45 發表

各位ching/ctse:
我個日應該會返工後由觀塘去.....請問行李可以點安排呀.........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-10 13:45 發表

各位ching/ctse:
我個日應該會返工後由觀塘去.....請問行李可以點安排呀.........hgjD092" />" />hj

歡迎SSP!
1. 事先將行李交叮叮噹或ken兄,佢地會在當日存行李於鄧記.
2. 如果師姐只帶風褸或長褲,沒有太多其他東西,則可在荃灣西鐵站集合時交小弟或DEE兄,揹返包門.

升級   0%

該用戶從未簽到

背住背囊跑, 跑時在後面左fing右fing, 極難跑。用手扯住肩帶跑, 這樣好啲, 但無得擺手平衡, 兼好倦, 會另到背脊好倦.......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-1-10 14:19 發表
背住背囊跑, 跑時在後面左fing右fing, 極難跑。用手扯住肩帶跑, 這樣好啲, 但無得擺手平衡, 兼好倦, 會另到背脊好倦.......

謝謝Alex兄意見,小弟之前有個單車用既小背囊, 跑時fing就唔會fing, 但肩帶就成日扇左落來,要用手扯住,我而家用緊個大背囊,上下都有帶cool住,應該唔會左fing右fing,今脕試下先。

升級   97.05%

該用戶從未簽到

前晚見你哋好高興噉討論約長課,本來想出手阻止,怕你哋休息唔夠,體力回唔切,但因太忙無即時做,跟著部電腦又燒咗隻"牛",好彩未到新年,唔係就大吉利事!
到今日看已成團啦!看大部份團員多數係担心心理方面大過生理方面,噉就由得你哋去玩,不過就真係輕鬆跑吓好啦!唔好再死谷!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-1-10 14:55 發表
前晚見你哋好高興噉討論約長課,本來想出手阻止,怕你哋休息唔夠,體力回唔切,但因太忙無即時做,跟著部電腦又燒咗隻"牛",好彩未到新年,唔係就大吉利事!
到今日看已成團啦!看大部份團員多數 ...

Wong Sir 有冇時間來一齊玩下?
今次真係輕鬆跑下咋...6'30"/K..而且18日35k之後有4日回氣應該冇問題既..
你隻牛換左未?我有一隻靚牛冇用,需要嗎?
GTR ATX 450W (半透明+鋁合金外蓋)

升級   44.2%

該用戶從未簽到

平ching ~ 你明天比賽問下佢啦 !! 都係唔做代言人lu,,,

你個背囊有冇胸扣、 腰扣 ? 我行山時習慣背背囊都扣晒架 ! 肩帶會拉貼背。
背囊貼背d會輕d, 二來冇甘fing

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

晚上困難D 仲未知抽唔抽到時間,如有空檔會join 但應該唔去鄧記,
因為趕住走

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-1-10 15:08 發表

Wong Sir 有冇時間來一齊玩下?
今次真係輕鬆跑下咋...6'30"/K..而且18日35k之後有4日回氣應該冇問題既..
你隻牛換左未?我有一隻靚牛冇用,需要嗎?
GTR ATX 450W (半透明+鋁合金外蓋)

平兄,多謝先,因為係 mini 機,要用細火牛,仲貴D
Window xp 隻CD 係到但個包裝盒揾唔到,無咗組code 密碼又要花多HK$100,總共花咗HK580 大元,好重皮!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

個post 出左都未夠 24 小時就成到團 + 去到第七版
    大家既效率都好高下........
    我呢個屯門友都join 埋一份先.............thx
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

呀~ 我都幾想玩0下呀~ 作為渣打半馬前最後一個長課練習!!
    可惜星期五晚我要返學呀!!

(不過要翻去 check check 年 28 0個堂會唔會無0左先!! )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-1-10 15:31 發表
    平ching ~ 你明天比賽問下佢啦 !! 都係唔做代言人lu,,,

你個背囊有冇胸扣、 腰扣 ? 我行山時習慣背背囊都扣晒架 ! 肩帶會拉貼背。
    背囊貼背d會輕d, 二來冇甘fing

iris 師姐,頭先係屯門賽個POST度見到蘭茜,已經問左啦..嘻嘻
    我個背囊原來冇胸扣、冇腰扣 , 下星期要去買個新既。
    謝謝師姐提供意見。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-10 16:03 發表

如有帳蓬, 可預早交小弟放鄧記﹗

KEN兄,閣下上次去露營個帳篷好型,不如借比我....同埋果日你放假,可唔可以早D過鄧記幫小弟扎埋營?唔乖晒!