香港長跑網  - 長跑長友

多謝各位會員支持,09年款長跑網跑衫已經"全部沽清"!

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝各位會員支持,
購買09年款長跑網跑衫,

所有跑衫已經"全部沽清"!

今次買唔到…
明年記得早啲預定!

升級   0%

該用戶從未簽到

NC姐請預一件S碼背心於1.18交收. 謝.

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

好有意義的跑衣啊!

1月18日我會從江門來香港參加沿岸半馬,若方便的話,想買到一件SizeL(?)的。

若果不方便,就等渣打或者珠海半馬的時候啦。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-14 13:40 發表

ching 收到,nc 稍後會安排的,另外渣打閣下是否跑全馬?

謝謝kenneth師兄和NC師姐。
我因為是海外參加者,可以2月7日才現場報渣打。
到時將視乎這次跑沿岸的成績和當時狀態才決定是否報全馬。
目標是全馬,5小時30分關門前完成。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-14 14:07 發表

跑呀師兄,
不論閣下是玩全馬或半馬, 都歡迎參加長跑長友誓師大會(即合照 )!

多謝瘋車師兄的誠意邀請。
到時一定參加長跑長友誓師大會!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Power42195 於 2009-1-14 13:19 發表
好有意義的跑衣啊!

1月18日我會從江門來香港參加沿岸半馬,若方便的話,想買到一件SizeL(?)的。

Power兄我們提及的1.18是網友約跑, 不是沿岸半馬呀.

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2819&extra=page%3D1&page=1

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-14 14:47 發表

大師, 同一日有沿岸比賽呀. 都有師兄/姐參加的.

噢...係喎, 見無update跑友list...仲以為無人報添.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Power42195 於 2009-1-14 13:19 發表
好有意義的跑衣啊!

請問ching係要背心定T-shirt?? 會盡量安排18/1, 不過要看看找誰轉交ching!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-1-15 00:47 發表

請問ching係要背心定T-shirt?? 會盡量安排18/1, 不過要看看找誰轉交ching!!!

多謝Ctse的安排,我想要T-shirt。
若不便安排,可以拖到珠海馬拉松,呵呵。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

ctse, 我想要一件M碼背心和一件M碼短T.
    如何交收?

我18/1會去大尾督跑先進長跑,
    1/2馬鞍 山盃
    8/2渣打半馬,
    是否有機會交收呢?

若叫艾莉絲幫手也可以.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Anthony 於 2009-1-15 16:33 發表
    ctse, 我想要一件M碼背心和一件M碼短T.
    如何交收?

我18/1會去大尾督跑先進長跑,
    1/2馬鞍 山盃
    8/2渣打半馬,
    是否有機會交收呢?

若叫艾莉絲幫手也可以.

ok, Leefs會在18/1跑先進賽, 他會交衫給你, 煩請ching pm leefs留聯絡電話並註明背心M碼, T shirt M碼各一. thx.

升級   82%

該用戶從未簽到

nc  記著留番件M碼背心比我,我會在二月一日觀戰馬鞍山賽時取。thanks

白頭佬

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 peteruno 於 2009-1-15 17:34 發表
    nc  記著留番件M碼背心比我,我會在二月一日觀戰馬鞍山賽時取。thanks

白頭佬

白ching萬宜跑未取衫

升級   20.35%

該用戶從未簽到

PM了···NC姐·系1月18日先岩啊^^
    吾該!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-1-15 00:47 發表

原帖由 Power42195 於 2009-1-15 15:24 發表

多謝Ctse的安排,我想要T-shirt。
    若不便安排,可以拖到珠海馬拉松,呵呵。

Hi nc ctse,
    I will join CCM HM this Sunday. I can take the T-shirt to Power42195 ching. I can collect it on tomorrow night at MTR station.

Hi Power42195 ching,
    L size T-shirt, right?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-1-15 18:22 發表

Hi nc ctse,
    I will join CCM HM this Sunday. I can take the T-shirt to Power42195 ching. I can collect it on tomorrow night at MTR station.

Hi Power42195 ching,
    L size T-shirt, right?

非常謝謝Alex 師兄的美意。
    看到你的留言之前,我收到了allanccl師兄的電話,他已經幫我安排了買一件MsizeT-shirt啦。
    再次謝謝Alex師兄,118日西貢見。